Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

před 6 hodinami, kokta7 napsal:

treba otec mel o1 1.9 tdi, v rozmezi 100 000 km az do 220 000km zacalo se auto kazit...

2x turbo, 4x vaha vzduchu, praskly silentbloky motoru, 4x lozisko, spadla stahovacka okna.

u scouta to same, po 100 000 km opet kasicka. 

Co jsem mel polo, tak to bylo opet stejny :)

nynejsi oktavie ma taky 100 000km a uz to zacina taky....

Ozak a 110 000km na o3. Nesviti mu Predni DRL a vysrali se mu naboje u kol...a jeste se me zminil ze tlumice uz jsou tak na pokraji smrti

Tak tohle já v podstatě nepoznám, protože já do najetí 100 tkm vyměním zpravidla rovnou celý auto :t

Nejlevnější řešení :D

aby jste viděli jak se starám o dayli bitch jméném ovce, tak mě Ozák dovezl nové sedáky :D 

IMG_0155 (3).JPG

Konečně nebudeš na okruhu vypadávat z okýnka :t

To u kokty nehrozi. Tak velka ta okynka zase nejsou. By musel jed Ikarusem. [emoji23]

• Autor

Teď aby Kokta seděl vzadu, do sedačky řidiče už se mu prdel nevejde [emoji23] S tím nepočítal, měl se před tím poradit [emoji3]

Jj, kokta si mel koupit hlavne zadni sedacky, pac ty predni nepotrebuje.

před 2 hodinami, Clint napsal:

Teď aby Kokta seděl vzadu, do sedačky řidiče už se mu prdel nevejde emoji23.png S tím nepočítal, měl se před tím poradit emoji3.png

mě se vejde moje prdelka i do bucket seats ;) 

No twl začínám mít pochybnosti o tvojí orientaci. Prej prdelka :D:D:D

• Autor

Chlapi, nezapomeňte, sraz se blíží, dvacátého ;)

Jasný. Posílám pozdravy z hor...FB_IMG_1518800074258.jpg

Ty lyzaky si vyhrabal nekde v muzeu ne? A to pivo, to tam nachcavaji do kelimku ty divocaci s tim prasecim morem ne? [emoji23][emoji23]

aby jste viděli jak se starám o dayli bitch jméném ovce, tak mě Ozák dovezl nové sedáky [emoji3] 
5a85bfa8c36bf_IMG_0155(3).thumb.JPG.5ae417f01f22bbd1cf1939a5b9dc8c0e.JPG

Konecne jsi vymenil ty potrhane? [emoji57]

Ale prd. Poslední model ze západu. Moje staré Chopoky se už rozpadly. A ten horský nápoj je Dudák ze Strakonic.

Hosi ztraceni. Ma ucast v utery je ve vaznem ohrozeni. Podlehl jsem nejakemu moribundusu, mandle jak 2 grepy uz od utery a dnes dr. Haus predepsal ATB. Smrt mi visi na jazyku.
Polozilo me proste tech 100tis Clintovych km. To jsem vazne necekal. [emoji33][emoji43][emoji40]

Prej tvrďák z vidlákova. Taky mám moribundus a na tachometru budu mít 120tis.[emoji16][emoji44][emoji12]

Já už mám moribundus druhej tejden, ale dorazím B)

• Autor

Nj Venca mu dal napít piva v bistru a před tím Vencu pod novinama vožralýho na lavičce vojel vlčák pana výpravčího. Takže to bude vzteklina [emoji3]

Motosi jen ze tebe to tve auto stalo 50tis aby to tech 120tis vubec dalo. [emoji23]
Navic nepises jestli myslis Forda nebo Octavku, protoze s Octavkou uz radeji ani nejezdis.
My drsnaci ze zapadu jo, kdyz ja zacinam brat ATB tak ty ve stejnem stavu uz bys lezel na Aru na pristrojich ve Stresovicich a davali by Ti tyden. Navic nepsal jsem ze neprijedu, jen ze je to v ohrozeni a to z toho duvodu, ze kdybych vas ( Prazaky aj.) nakazil tak pochcipate jako mouchy. Je to kvuli vasemu dobru ne memu. [emoji23]

Ledeckaaaaaaaaaaaa! B)

• Autor

Ta pani prej vyhrála náhodou :D

Jako Ledecka dobra, ale lepe se mi kouka na Vonnovou z nejakyho duvodu. [emoji23]37bb01c29ae55810c7b3d984233d7ffb.jpg

No trochu národní hrdosti by vám neškodilo :D

• Autor
Jako Ledecka dobra, ale lepe se mi kouka na Vonnovou z nejakyho duvodu. [emoji23]37bb01c29ae55810c7b3d984233d7ffb.jpg
To rozhodně [emoji23] Ale ta ti stejně nedá
Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.