Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Mě také letňáky hučí víc ne zimáky...holt, někdy je to otočené. Hučely už od nových....

Já mám ještě zimní. Sedim v hospodě a vyhlížím tu sněhovou kalamitu. Právě jsem se vrátil z CCček a všude krásně sluníčko. Jinak jsem ještě něco vyzvedával v Automedik (Dělnická ul. PRAHA) a měli ve výloze docela pěkné alu disky. Neptejte se na značku. Nevím. :-)

Sou z roku 2012, kupovat nový conti sport 5 se me nechce, ty byly vždy tizsi

Myslis kalamitu venku 17 stupňů xD

Upraveno od kokta7

minulej rok v zimě jsem měl nové Dunlopy 4D a taky mi docela hodně hučeli ale asi jen 1000km pak to přestalo..

No vidíš, u mě tyto Dunlopy 10 000 km byly krásně tiché a po tomto nájezdu zase hlučí. :kol-32:

Twl, hlavně že si to poznačím do kalendáře, abych se na něj podíval z okna, jak bude přistávat, a pak to stejně projedu. :doh

A kdy bude odlétat ?

• Autor

Kdyby jste viděli ty obštrukce kvůli němu v práci, ještě, že tam nejsem. Přijde mi to až trapné, jako kdyby jsme nikdy neviděli velké letadlo.

Tenhle kolos ale tady není běžný a hned tak nebude (jestli vůbec někdy). A teď sem se dozvěděl, že údajně přistál směrem od východu, takže bych stejně viděl kulový.

Kurňa a já jsem na plech. No asi větší událost byla Beluga. Nebo jak se jmenuje.

klinte ono to je sice jenom letadlo, ale kde je pro pasažéra dokonce i místo a v turbulencích se tam máš jako doma na gauči... jinak bankok, hong kong tam to líta běžně no...

• Autor

Však i v Praze už tady bylo, Lufthansa. Mě se to letadlo třeba nelíbí. Takové Jumbo je mnohem hezčí.

Uvnitř ten airbus není nic moc; vypadá to v Business třídě velice lacině. A ty super drahý křesla za 200tUSD jsou super nepohodlný na dlouhý lety. Testováno před dvěma lety na lince Dubaj-Peking.

Jsem zvědav v jaké plechovce poletím tento rok do Pekingu  :kol-28:

Abys nezmizel jako ten Boeing, co ho nemůžou najít. :kol-28:

• Autor

Na FB octavia clubu se objevila tahle krasavice:

post-32269-0-88246900-1394823558_thumb.j

• Autor

Luxusní červená metla, ale asi fiktivní barva bohužel....

Ještě info: zítra je sraz na střeše v OC Šestka detailing fóra.

Abys nezmizel jako ten Boeing, co ho nemůžou najít. :kol-28:

neboj. Stejně to letadlo někde přistálo v buši. Hned jak zmizelo, jsem si to tak myslel. Protože technicky je téměř nemožné, aby se ztratilo letadlo z radaru a nikdo o něm nevěděl.

Bude to jak ve špatném filmu; letadlo změnilo kurz, nahlásilo se jako jiný let a tradá, letíme dál ;)

Jasně. Rád kouknu co dokážou s lakem. Asi pojedu na nákup a cestou protáhnu Suzuki kartáčema na Shellce. Ať vidí superluxusmytí. ;-)

To je vínová Flamenco jako mám já  :kol-46: sluší jí to krasavici, hned bych ji bral, ......teda kdybych na ni měl...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.