Clint Vloženo 24. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Vidíš, jak si nás, řeknu nyní "vyšší kasty" vážej. Proto chce právě Plačka tu oktávku jednou do důchodu pořídit. Proč myslíš, že si utahuje svůj dvoumetrový opasek, neholí (šetří za žiletky), bydlí v paneláku v zemětřesném pásmu a hlídá kopírku, jestli není porouchaná celý den? Právě, aby si splnil sen a byl na tom tak dobře, jako jsme my... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 kopírku má na leasing od homecreditu, takže ho zas nepřechval! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 před 17 hodinami, Clerfayt napsal: No, možná už mi po čase budeš trochu věřit, že ta vynikající slepice, zas až tak vynikající není,jak se to zde řada lidí snaží stále protlačovat, ač sami měli problémy. Tedy ať ti to dobře dopadne. Výměna spojky je základní úkon, tak snad tam nic nepojebou, i když autorizák je prostě auorizák. Co ti budu povídat. Kokto, nebuď tak úzkoprsý, spojku neodděláš za 10tis km, tedy, ty možná ano, ale běžný člověk nikoliv. A i kdyby, důkazní břemeno jesli ho má méně jak půl roku je na Bolce, že ji oddělal on. Clinte ten tvůj srdcervoucí dopis mi přišel už před rokem i s tou šekovkou slavnou. Takhle jsem to vzal, roztrhnul na 4 kusy a hodil do koše - nejlepší zážitek s Rapidem za ty 4 roky, hned mi bylo lépe. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 @kokta7: By se Ti mohlo líbit. Ostatní dědci to asi nepochopí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 před 20 hodinami, Petrrr napsal: Ty vole ten zub. Hodinu me to delal. Nemohl ho dostat ven. Nakonec ho musel vyfrezovat a rozmlatit dlatem a tahat ho po kouskach. Tak ze drzku rozsekanou jak hovado. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Tak nezapomeň, příště to vyřeší dentální hygienik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 To víš, že mě tam hned tahají, páč ta sestra je dentální hygienička, tak až mi prý vyndají ty stehy, že budu muset přijít, že prý sice ty zuby mám pěkné, ale nějaké ty pigmenty a kamínek, že se tam prý ukazuje. Už neví, jak by z těch lidí ty prachy vytahali, těžko mě bude přesvědčovat s dvěma malýma plombama z dětství a jinak s perfektníma zubama bez žádných problémů za posledních 25 let, že si něco čistím špatně a že krom preventivky u zubaře jednou za 1/2 roku budu muset chodit ještě k ní jednou za půl roku a nechávat jí tam pokaždé 800 nebo kolik za to chtějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 To máš ako pridanú hodnotu... Mal si jej povedať, že prídeš len vtedy, keď ti ukáže kozy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Mnoho dnešních zubařů už dokonce vyžaduje, abys před preventivní prohlídkou šel na zubní hygienu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 No, musia nejako točiť biznis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Přesně tak, řada zubařů mají jako součást ordinace i nějakou tu hygienistku tak chtějí režovat. Moje zubařka, žádnou hygienistku nemá a tak mě to jen doporučuje už asi 2 roky, ale když pokaždé řeknu, že jsem nebyl, tak ani nepípne, páč ví, že zuby mám jinak v cajku a k ní chodím pravidelně, jak se má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Jo na bezdomáky máš zuby celkem v cajku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Nejlepší dentálka je kilo vepřovýho. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Akože krabičák je najlepšia ústna voda? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Ano, již kloktám a rádně vyplachuji hubu. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 (editace) Nápodobne... Svätovavrinecké rosé D.S.C. ročník 2016 Editováno: 25. Květen 2018, autor: stafa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Divna odruda. Asi pro Slovaky. My mame jen Svatovavřinecké. [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 Aj by som ti poslal fotku, ale už som ho vychlastal... Balené je v sklenenej fľaši, predávajú ho vo vinotékach - aha, vo Varoch na nádraží to asi nemajú... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 Jo, vo Varoch to je iný svet... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 To byla Vencova pomsta . 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 další ovce ovce na smrt, rapid pro život 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Asi se chtěl podívat na podvozek. Na fotce vidíme jak zdvihl zadek a posléze zvedne pro změnu předek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Proč? Vždyť podvozky na Octaviích jsou bezchybné a vydrží 3 miliony kilometrů jak nic. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 (editace) Typujem, že baba cúvala... Leda žeby to bol ten chlap, čo tam postáva, ale potom si to neviem vysvetliť :-) Editováno: 28. Květen 2018, autor: stafa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 No takový couvání už jsem někde viděl. Myslím, u paní Paroubkový. Tak to ale praktikovala na benzince . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 asi používá adaptivní tempomat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky