stafa Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 A nedostal náhodou volňáska od stomatochirurga ako bolestné za to, že mu rozmašíroval hubu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Stafa, gratuluji. Lepšíš se :-). Až na slovo "ako" moc pěkná věta v češtině. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Tu až na slovo volňásek je všetko slovenčina... Len na základe dlhoročných skúseností predikujem, čomu by bratia Česi mali problém porozumieť, resp. by to mohli chápať inak... Trochu smutné, keď si nerozumieme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Nebuď smutný, já mám maturitu z ČJ a vychytal jsem komplet Slovenštinu. Na Štúrovce do smrti nezapomenu. [emoji23] A do dneška mám problém mluvit ryze jedním jazykem. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Já jsem taky "stará struktura", takže slovenština je pro mě druhá mateřština . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Třeba náš Plačka neumí ani pořádně česky [emoji23] A to je to jeho mateřský jazyk. Hlavně, že se předvádí s kurvičkama [emoji3]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Psal jsem to jako nadsázku. Slovenštinu mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Ten nas plesatej Clint. Nosi uz vlozky proti intenkontinenci. Naopak bez prasku na prostatu se ani nevychcije. Ale ma postarsi Octavii a tezce nese kdyz se s nekym chteji fotit mlady rostenky. [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Zas je to tu dáke vydochnuté... Čo ste všetci zdrhli na víkend do Monte Carla vytriasť sa z peňazí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 (editace) co tam, tam jsou akorát všude fízlové... na Nurburgringu je to ok, stačí mít auto do 130 decibel, což je ok. jenom řidiči co mají Performante, tak musí jezdit se zavřenými klapkami. Editováno: 10. Červen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Namontujem turbo na Roomstra a o týždeň som tam... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Kokto, na koľko kW máš naladený Seat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 (editace) nijak je seriovej = je stále v záruce. jenom CUP2 gumy a lepší destičky. Editováno: 10. Červen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 OK, hodím tam malé turbo a môžeme ísť spolu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 To jako, že na okruhu nemůžeš jezdit s otevřeným výfukem nad 130dB? To je pěkně na palici, kde jinde bys to měl používat, na silnici je to totiž zakázané úplně tyhle otevřené výfuky a klapky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 (editace) ani měřit čas na TF nesmíš Editováno: 10. Červen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Nemci to je jasne. To hovori za vse. Nemci a jejich vymastena Makrela. Za chvili budes moct na okruhy stejne jen s elektroauty nebo s auty co vypousteji mene jak 50g CO2/100km. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 V podstatě se jedeš pokochat jízdou bez protijedoucích vozidel [emoji3] PS: co je myšleno tou agresivní jízdou? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Akorad, ze je to kochani za tisic Kc jeden okruh. [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 před 45 minutami, Stringo napsal: V podstatě se jedeš pokochat jízdou bez protijedoucích vozidel PS: co je myšleno tou agresivní jízdou? Pokud jsem tam byl v pondělí a hned na ranní ježdění (tzn. někde přespat nebo vyrazit třeba ve 2 ráno), tak tam bylo krásně prázdno. Jinak o víkendech to nemá smysl, strašně lidí. Nejezdit za sebou nárazník na nárazník. atd. na TF musíš předjíždět jenom zleva atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 před 9 hodinami, Petrrr napsal: Nemci to je jasne. To hovori za vse. Nemci a jejich vymastena Makrela. Za chvili budes moct na okruhy stejne jen s elektroauty nebo s auty co vypousteji mene jak 50g CO2/100km. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Na výfuk prilepíš isolepou pytel s aktívnym uhlím a máš vystarané ... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 a potom uhlie ekologicky zlikvidovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Jasné, do pece s ním... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Nene. Uhlí ke mě. Zlikviduji ho ekologicky a zdarma. ? Min. množství je jeden vagón..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Mě by stačila jen Avie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky