Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jasny Kokta by ti to chipnul a mel bys dalnicni letadlo, me by nahodou take nevadil. Zrychleni 1,8 TSI - 118kw a 2,0 TDI 125 kw je papirove jake? Radeji poctive lehce starsi auto nez novinku co si na auto jen hraje, kde za chvili bude plastovej i motor.

Sanku, vyhrat ve sportce muzes miliony, ale pravdepodobnejsi je ze vyhrajed jen statisice a to by mi stacilo. Takhle to bylo mysleny.

Clint prostě prahne po těch 220 koníkách aby mohl na letiště lítat:-)

Chce jezdit sprinty z Boing 737.

• Autor

No pro mě je to jasné, RS je moje volba, auto mě musí bavit a ne jen vozit ;)

A hlavně, jak bych mohl šéfovat našemu klanu, když bych nešel příkladem a měl supáka, jak bych se vám pak mohl podívat zpříma do očí? ;) Vždyť já to dělám všechno kvůli vám :D

Upraveno od Clint

ty mě šéfovat nikdy nebudeš, protože tě předjedu vždy :)

tak to prejmenujem na superb club a postupne zacnem prehazovat auta do vyssi tridy ;)

• Autor

Přece bys nezačal kupovat ty nemotorné plechovky? :)

klidne proc ne :) das to na sportovni podvozek a v 3.6 benzinu v combajnu, budu naprosto spokojenej... ;)

a vyndat DSG nebo tam hodit Tiptronic.

Upraveno od kokta7

ty ses zaujatej, na to snad ani nebudu reagovat :kol-138:

jj když s tím jedeš, tak vypadá jak když neumíš jezdit, jak to kucká.... a hlavně když stím jedu tak, nevím jestli se dloubat v nose nebo si leštit boty.

Upraveno od kokta7

tak ja bych si to klidne poridil a kdyz si k tromu dam padla pod volantem tak to je i docela hrave, aspon me to bavilo...

samozrejme to neni manual, ale tak to od toho snad ani nikdo neceka. a hlvne to ma peknej design v combiku, narozdil od FL SII ;)

takhle to nějak vidím v závodech vagu :)

• Autor

Je fakt, že SII FL vypadal lépe na fotkách, než v reálu a nějak přestal bejt designově zajimavej....jediné, co se mi líbí jsou ty LED přední blinkry s denníma...

Já bych klidně Supa bral i v naftě,ale není to MYSLIVEC !!!

:kol-44: superb bez podlahy má tak velkej kufr a ty chceš ještě mega kufr?

jasne, mega kufr a jedine elektrickej, jinak nema cenu ani menit :kol-46:

Clinte, me by se libilo to denni, kdyby to bylo ze mezitim blinkrem aspon slabe sviti i denni :kol-28:

U Audi taky při blinkru vypne svícení (u některých)

ano a u nekterych ne. nechci aby to svitlo jako denni, ale aspon slabe, neco jako u RS kdyz das parkovacky, aby to proste nezhaslo do totalni tmy... ;)

Spis bych videl jako problem to, ze na denni sviceni sviti tri prouzky a na blinkr blika jen jeden... coz je lehce nepomer vzhledem k viditelnosti

no prave proto by se denni melo stlumit a zbytek by pak svitil pekne... ;)

furt si neuvědomujete že to je pitomej superb a ne audi, ledky z audin se na mbéčka možná dostanou za 5 let nebo taky nikdy :D

jinak nárazník u O2 FL RS se s těmi ledkami povedl, nechápu že jim ho dovolili vyrábět... taky už o3 tam má jenom hnusnej pruh, to samý yeti... ledka z lidlu....

Upraveno od kokta7

to mas kokto bohuzel pravdu

• Autor

Mě ten pruh zas tak hnusnej nepřijde....Co mi spíš vadí, že u O3 člověk musí vzít bi-xeny, aby to nějak vypadalo. Protože O3 ztratila projektorová světla a dávají tam jen obyčejná, co bejvávaly v jedničkách oktávkách. Ne, že by mě to nějak vadilo, já už bych auto bez xenůnechtěl, ale jsou lidé, co by jim normální světla s čočkama stačila. Je to krok zpět na úkor Hraveckých blbostí, jako jsou senzory únavy a opouštění jízdních pruhů....

Upraveno od Clint

tak pro nějaké země je možnost vzít xenon bez toho hnusného LED proužku pro DRL, super věc... do té žluté žárovky dát ledku a vypadá to o 100% lépe než ten led pruh ze 4 diod....

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.