kokta7 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 jooo, dnes sem se o tom bavil s garančním technikem, mají pár reklamací na to a snad to odstranili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Takže kontrolka nechybí, ale nefunguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 ona tam furt je, ale není asi zaplá.. tak asi mají nějaký návod přes diagnostiku či co, ukazoval mě i papír s reklamací, kde mu to zákazník vyfotil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Zajímavé, ona totiž není popsaná ani v manuálu, takže to je záměr, že nesvítí. A není to jen u OIII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Ja uz se u vagu ničemu nedivim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 No divné to je, jestli tam ikonka je a je jen vyplá (nechápu ale záměr, proč ji z výroby nemají aktivní)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Byl jsem dneska v Amondu umejt motor po zimě a koukám, už je tu pro mě připravená nová oktávka!!! Tak povidám, já ji teda beru! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Tak gratulace. Jsi slyšel tu reklamu na sportku, viď? "Miláčku, koupil jsem nové auto. Já vím, že zítra budu mít spoustu peněz." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 ty kecale :kol-46: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Slušelo by Ti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 To Teda jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 :D Vidím, že vás neošálím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Neměl si fotit to DSG 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Me by taky slusela, jen ze ja ji narozdil od Clinta jen tak mit nebudu. Tak doufam, ze me pak Clinte alespon svezes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Letos to nebude Ozák má pravdu, já bych ji měl v manuálu a pravděpodobně v jiné barvě .... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 v modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) jj, v modré - ta je moje zatím nejoblíbenější, nebo stříbrné (ještě se mi líbí i ta zelená) Editováno: 26. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Jde o to jestli clovek chce byt napadny a nebo nenapadny a pak prekvapit. Me se tahle barva zrovna libi. DSG si moje oko nevsimlo na prvni pohled, nebyt Ozyho. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) No ona ta nápadnost není někdy na místě, když vidím ty závistivce, co ti pak obejdou auto klíčem.... S takovým stříbrným RS s chrom packetem by tak nevybočovala z řady..... Editováno: 26. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) prosím vás, jak může byt oktávka nápadná, dyt ji jich je na každým rohu tuny, dnes sem potkal nové rs v kombíku TDI bílé bez značek, jezdí jich už dost.... brečího toho kubána, jak říká že nikdy neudělal lepší auto než O3, z toho bych blil... inspirovali jsme se rally auty, tak monte carlo sportovní volant, sportovní sedačky sportovní design, to je KURNA KÁRA NAHOVN.. RS oktavie, sportovní volant, speciálně udělaný sedačky do O3 a krásny koncovky vyfuku, ale nekoukejte na ně z dálky, nebo tam uvidíte dvě tuzing roury a u TDI pravou prázdnou... škodovka a její názvy. škoda laurin a klement, VRS, monte carlo, SCOUT, greenline, gtec, praktik, fresh editio octavia 3, to sou názvy ...... Editováno: 26. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 No me taky nevim kdo zavidel R Thalii. Asi nejakej se 120kou. Pritom za nasi stala ta sama cervena sousedova a ta ani tuk.No ja byt trpelivy a jednou nekoho prichytnu a ten si to odskace za vsechny ty roky za vsechna ma auta ruzne okradena poskozena. No po svych bohuzel asi neodejde, a na svoji mamu si urcite vzpomene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Jinak kokto nemusim tady psat ze to nejlepsi na tom scautu je samozrejme ta barva :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Ten Kokta nenechá na škodovce nit suchou, kolikrát se divim, proč to neprodá, když je to tak špatný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Znas to Clinte, to kokta jen dela frajera, pritom belasce doma kazdej vecer cte pohadky o vysokooktanovem benzinu. Polystireny pod koly jsou standart a prikryvka z larysi doma v garazi take. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Clinte, šedivce nebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky