Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 byl jsem v Nachode, takze spis polsko spritny, jsme davali na letisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Kokta: proč bych nemohl srovnávat? nedelam si iluze, ze konstrukce spon na hadicich bude zas tak odlisna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 (editace) akorát mě přestala jít kamera od minulyho utery, takže sem nic nenatočil a třetího jsme taky neměli a kdo by nám startoval a natáčel, tak příště materiál bude asi stejnej no. Editováno: 7. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Pavoučci vědí co je dobré: http://www.novinky.cz/auto/332678-mazda-svolava-ke-kontrole-42-tisic-aut-kvuli-pavoukum.html Kdyby to nevyšlo dnes, tak bych myslel na apríla. Ozi - tak to naštěstí dobře dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 už sem mu připravoval nochlech se psem na gauči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Kokto protože kupuješ šmejdy kamery. Já mít Mio mivue 358 a spokojenost ( i když stála přes 3tis teda) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 (editace) špatnej kus jenom, VYREKLAMUJI, jasně 3000kč za kameru? nejsem blázen, pak mě chybělo 1500 na benzín Editováno: 7. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Pawouk: no to mi povidej, hodne jsem si oddechl kokto, jak jsme se bavili, ja mam tuhle: http://www.kameravaute.cz/detail/246-kamera-g88-fhgsn-fullhd-hdmi-170-ag-senzorgps/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Nevíte někdo,jak je dlouhá záruční doba na dodělávky v autorizáku? (Konkrétně lakování+ montáž spoileru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 2 roky matros 6 měsíců prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 A sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 O kolik ti to nevychazi? Muzu se ti zeptaalt na lak u toho manika co me delal lak na kridlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Ozi to mas dobry,mne u O1RS praskla cela hadice,ale bylo to hned slyset:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 tohle taky bylo docela slyset, ale netusili jsme cim to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 tak ted uz vis:)) pro priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 jj a dokonce vim, ze potrebuju torx a k tomu 13ku klic, abych se na to mohl podivat sam a kryt shodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 ale tak za dalsich 40tisic:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 na příštítch sprintech, až se po delší době svezu v 2.0 TSI seriovce teda včera to spíš bylo jak HTP a zvuk z trabanta opravdu kvalita.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 tsss, takove krasne piskani si mi spachal a porad si stezujes, se divim, s tim ze to foukalo pod sebe, ze si se nevznes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Tuning ala Kokta. Umí vytunit každé auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 jen do času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 hosi sraz v ohrozeni - budu informovat jak budu vedet vic jinak tohle uz je fakt spis audinka, ale sedacky se mi libi: http://auto.idnes.cz/test-skoda-visonc-0mi-/auto_testy.aspx?c=A140407_164502_auto_testy_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 O kolik ti to nevychazi? Muzu se ti zeptaalt na lak u toho manika co me delal lak na kridlo... No pokud je to jen na půl roku,tak už je to skoro půl roku v .... Pojedu tam ve čtvrtek,tak jsem zvědav jak se k tomu postaví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Tak snad to bude ok, budu drzet palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 No vzhledem k tomu, jak se řeší všemožné reklamace v autorizácích si zas až tak moc nefandím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky