Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Petrrr, to je pravda, tedch srazu je tedko hodne a je to fakt tezky stihat. Jinak podle me treba kafe v krusovicich dobry treba od 18 hodiny tam a nejlepe nejaky vsedni den, vikendy mam zasekane uz ted nekdy do pulky cervence a jestli neco nevypadne tak je program jasne danej... :(

Vloženo

ja mam zabrane uterky a cca 3 ctvrtky :-D

motosman, jo ja tam taky jezdil a byl jsem tam celkem spokojeny, ale tedko je to pro me hodne z ruky a navic, tam nemam uz kontakt z drivejska :(

Vloženo (editace)

ty voe 9:18 a tady jeste nikdo nic nenapsal od vcera, co to ma bejt? 12 hodin protestniho ticha, nebo jako co?

edit: dokonce 9:19 nez jsem to dopsal...

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Vloženo (editace)

Nojo, to bych mohl, ale nevím co bych tak dělal :)  (mám 15 dnů v měsíci volno)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

klinte musíš vydělávat na moderní motor!!! kterej když se vysere tak ho neopraví ani pawouk! a místo dolejvání oleje a ještě cisternu vody v kufru :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Tak Clint by mohl v klídečku spát a já bych to oběhal, mě noční vůbec nevadí a dělám je normálně (ale jen 8ky)... Ale spíš kvůli penězům, když Clint může měnit auta po 3-4 letech, tak bych taky mohl něco koupit nového za pár let  :kol-47:

• Pozitivní 1
Vloženo

Jo hoši, měli jste se lépe učit :kol-46:

Ale byla by to sranda dělat s váma, alespoň bych nemusel poslouchat kolegy, jak je Kia a Renault dobré auto....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...