motosman Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Prý to není tak hrozné, ale když už to je odstrojené, tak ať to vymění. Chytlo se to na začátku zkázy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 jj věřím, pak ten pitomej koncern říká že je vše doživotní.....č Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Pravda, čekal jsem nabídku, ať ten vrak hodím ze skály a koupím u nich nové. Mě se to auto líbí a jak řekl klasik " dokuď nás STK nerozdělí". 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 (editace) Nojo protože Motosman se na srazu nakazil zrádným Koktavirem, jehož příznaky začínají vytáčením motoru do červeného, pokračuje nespavostí a končí zrádným čipem. Léčí se to těžko, někdy pomůže až výměna motoru po přeskočení Editováno: 16. Květen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Kurňa, ten chip mi fakt nedá spát. Jenže korunek je málo a ještě mě čekaj gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Tak místo chipu pěkně na LPG a tím zarobíš na gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Plyn dávám do sporáku. Naftu kdysi do kamen. Auta jezdí na BENZÍN. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Tak to má bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 (editace) jj nasadíš LPG a pojde ti celej motor nebo pak mě to bouchne a přijdu o sluch ne? za to fakt to nestojí, stačí že mě na silnici denně ohružují idioti. a rezervu bych si pak dal místo stěrače ne? Editováno: 16. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 (editace) A ŽÁDNÝ KRETENSKY DSG, S KTERYM PAK STEJNĚ SÁM ŘADÍM PROTOŽE MĚ TO JEHO EMISNÍ ŘADĚNÍ SERE. Editováno: 16. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Ty ses rozjel No máš recht, LPG navíc snižuje výkon motoru, to už raději ten zemní plyn, ten ale skoro nikde nenatankuješ. Nicméně nebezpečné to podle mě je stejně. DSG...jj je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 A ŽÁDNÝ KRETENSKY DSG, S KTERYM PAK STEJNĚ SÁM ŘADÍM PROTOŽE MĚ TO JEHO EMISNÍ ŘADĚNÍ SERE. Ty vůbec nemyslíš na své děti. Aby měli krásné ovzduší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 (editace) jasně, to maj říct ty starší ropáci co na to přidaj a já se dusím!!! Editováno: 16. Květen 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Včera se předemnou rozjela nějaka stará tatrovka a na dvojku tomu přitnul a černo, fakt totální humáč. Tohleto by se mělo hlídat kua a né jestli auto ma EURO 6 či 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Mě to taky po chipu kouří... ale jel jsem zrovna dneska za starým medvěděm a tomu to nejen kouřilo, ale i mu něco teklo v zatáčkách z vejfuku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 scout po čipu nekouří, protože dpf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 ale paradoxne tenhle tezky cerny dym neni tak skodlivy, jako treba vykuchany DPF. Respektive, jemne castecky, ktere vypousti moderni motor projdou nosem az do plic... Takze bych spise nadaval na ty, kteri maji moderni naftak a DPF OFF Samozrejme netvrdim, ze stara dymovnice je pro cloveka super na inhalovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 myslim ze emise z aut nemaji az takovej vliv na zivotne prostredi,to je jen kec:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Myslím si, že mnohem zásadnějí vliv má letecká doprava. Ale to je jedno. Dneska to tady nějak chrápe...co se děje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 protože je hokej šveden - slovensko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Aha, tak to já ani nevím, že se nějakej hraje . Hokej ani fotbal nesleduji, to radši kouknu na porňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 (editace) Předevčírem mi volal otec, byl u nás u baráku s autem (má Polo GTI v červené barvě a bez jediného škrábanečku), on je na auto děsnej detailista a v zimě a dešti nejezdí,....no že se mu na auto vysral pták. A že měl na autě půlmetrové bílé hovno. Povidám co jako a on, že to po pár hodinách umyl a že tam má snad vyžranej flek. Zkoušel leštěnku a prd. Tak se mě ptal, jestli nemám nějakou brusnou pastu ....na hovno Píšu to jen z důvodu, že se mi tohle ještě nestalo, ani jsem neslyšel, že by ptačí hovno po pár hodinách vyžralo lak....Je to vubec možné? Co musle ten kosák sežrat? Editováno: 16. Květen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Jestli ptaci hovno zere lak tak to mam svuj lak v hajzlu. Hnedka prvni den jak jsem auto koupil me ho zesrali ptaci a teprve dneska to dest smyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Ano ptaci trus lak naleptava a poškozuje, ale rozhodne ne za par hodin. Motosman ty mas 16" pneu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Nee. 15" 205/60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky