Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Prý to není tak hrozné, ale když už to je odstrojené, tak ať to vymění. Chytlo se to na začátku zkázy.:D

jj věřím, pak ten pitomej koncern říká že je vše doživotní.....č

Pravda, čekal jsem nabídku, ať ten vrak hodím ze skály a koupím u nich nové.:rolleyes:

Mě se to auto líbí a jak řekl klasik " dokuď nás STK nerozdělí". :)

• Autor

Nojo protože Motosman se na srazu nakazil zrádným Koktavirem, jehož příznaky začínají vytáčením motoru do červeného, pokračuje nespavostí a končí zrádným čipem. Léčí se to těžko, někdy pomůže až výměna motoru po přeskočení :D

Upraveno od Clint

Kurňa, ten chip mi fakt nedá spát. Jenže korunek je málo a ještě mě čekaj gumy.:D

Tak místo chipu pěkně na LPG a tím zarobíš na gumy   :w00t1:  :w00t1:

Plyn dávám do sporáku. Naftu kdysi do kamen. Auta jezdí na BENZÍN.

• Autor

Tak to má bejt ;)

jj nasadíš LPG a pojde ti celej motor nebo pak mě to bouchne a přijdu o sluch ne? :) za to fakt to nestojí, stačí že mě na silnici denně ohružují idioti.

a rezervu bych si pak dal místo stěrače ne? :D

Upraveno od kokta7

A ŽÁDNÝ KRETENSKY DSG, S KTERYM PAK STEJNĚ SÁM ŘADÍM PROTOŽE MĚ TO JEHO EMISNÍ ŘADĚNÍ SERE.

Upraveno od kokta7

• Autor

Ty ses rozjel :D

No máš recht, LPG navíc snižuje výkon motoru, to už raději ten zemní plyn, ten ale skoro nikde nenatankuješ. Nicméně nebezpečné to podle mě je stejně.

DSG...jj je to tak.

A ŽÁDNÝ KRETENSKY DSG, S KTERYM PAK STEJNĚ SÁM ŘADÍM PROTOŽE MĚ TO JEHO EMISNÍ ŘADĚNÍ SERE.

Ty vůbec nemyslíš na své děti. Aby měli krásné ovzduší :D

jasně, to maj říct ty starší ropáci co na to přidaj a já se dusím!!!

Upraveno od kokta7

Včera se předemnou rozjela nějaka stará tatrovka a na dvojku tomu přitnul a černo, fakt totální humáč. Tohleto by se mělo hlídat kua a né jestli auto ma EURO 6 či 5

Mě to taky po chipu kouří... ale jel jsem zrovna dneska za starým medvěděm a tomu to nejen kouřilo, ale i mu něco teklo v zatáčkách z vejfuku...

scout po čipu nekouří, protože dpf :)

ale paradoxne tenhle tezky cerny dym neni tak skodlivy, jako treba vykuchany DPF. Respektive, jemne castecky, ktere vypousti moderni motor projdou nosem az do plic... Takze bych spise nadaval na ty, kteri maji moderni naftak a DPF OFF  :kol-46:  Samozrejme netvrdim, ze stara dymovnice je pro cloveka super na inhalovani 

myslim ze emise z aut nemaji az takovej vliv na zivotne  prostredi,to je jen kec:)

• Autor

Myslím si, že mnohem zásadnějí vliv má letecká doprava. Ale to je jedno.

Dneska to tady nějak chrápe...co se děje?

protože je hokej šveden - slovensko.

• Autor

Aha, tak to já ani nevím, že se nějakej hraje :D . Hokej ani fotbal nesleduji, to radši kouknu na porňák :D

• Autor

Předevčírem mi volal otec, byl u nás u baráku s autem (má Polo GTI v červené barvě a bez jediného škrábanečku), on je na auto děsnej detailista a v zimě a dešti nejezdí,....no že se mu na auto vysral pták. A že měl na autě půlmetrové bílé hovno. Povidám co jako a on, že to po pár hodinách umyl a že tam má snad vyžranej flek. Zkoušel leštěnku a prd. Tak se mě ptal, jestli nemám nějakou brusnou pastu :D....na hovno :D

Píšu to jen z důvodu, že se mi tohle ještě nestalo, ani jsem neslyšel, že by ptačí hovno po pár hodinách vyžralo lak....Je to vubec možné? :) Co musle ten kosák sežrat? :)

Upraveno od Clint

Jestli ptaci hovno zere lak tak to mam svuj lak v hajzlu. Hnedka prvni den jak jsem auto koupil me ho zesrali ptaci a teprve dneska to dest smyl :D

Ano ptaci trus lak naleptava a poškozuje, ale rozhodne ne za par hodin.

Motosman ty mas 16" pneu ne?

Nee. 15" 205/60

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.