Clint Vloženo 4. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Zrovna sem to konzultoval se synovcem Koktou, přestalo mi chodit zavírání oken za deště Přitom v maxíku je to zaškrtnuté a senzor za deště normálně chodí (stěrače stírají jak mají)....asi nějakej šotek mizera. Sedim si teď doma, koukám z okna jak chčije a libuju si, jak je to dobré, že se okna samy zavřou. Po půlhodince mě napadlo, že to přeci jen skouknu, vyjdu ven a okna otevřená 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Počkej, ta fce přece má fungovat jenom za jízdy ne? Když máš auto zamčené, tak snímač nic nehlídá... Alespoň u mě to taky nefunguje, když nejedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Nene, právě že při zaparkovaném a zamknutém autě, kdy jsou stažená okna, senzor zaregistruje déšť a zavře automaticky všechny okna. Mě to krásně šlapalo, ale teď nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 klinte tady máš kamaráda do chatky, rád má na gauči polštářek aby si opřel hlavu :¨) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Fakt jo... tak to nevim, měl bych to mít aktivní, ale nefunguje mi to (teda teď si ani nevzpomínám, jestli jsem to někdy zkusil vyzkoušet sám... o víkendu až přijedu domů, tak to zkusím, měl bych to mít aktivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) Takže ve finále já budu spát na zemi a šampión Gregor bude chrápat na podušce v pyžamu. Brácha nakonec do toho OL asi půjde, vezme sociálku Yetiho s 1,2 TSI, to ho spráská i tvůj Gregor Koukal sem na tu výbavu Active, to je hodně vočesaný, samé plasty, žádná koženka a kůže a žádnej chrom. Vzadu švihadla a páčky z UH. Bude tam mít packet s rádiem, MF ukazatelem a dálkou. A aby nejezdily jenom pastelky, tak tam Škodofka milostivě dává metlu Tak na čaj o páté do Krušárny ho pozveme potom.... Editováno: 4. Červen 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Clinte, nechce se mi to psat do tematu se srazem. Zamberk nevim jak bude, ale je to v reseni v zavislosti na nekolika vecech, ktere se meli ujasnit zitra, ale nakonec se to posouva na pristi tyden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 nedělej zagorku!!!! klinte: https://leaseplango.cz/B/235/skoda-octavia-rs-2-0-tsi-162kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 tak dnes 175km a 22litru:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Hustej nečekanej obrat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 no to teda,mne takhle nekdo kopnout do dveri tak letim hned ven:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Však to jsou všechno staré popelnice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 v Praze tam zase někdo asi dost fetuje, proč tam dali bus pruh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Kvůli busům ty jendo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Na magistrátu jsem neustále pod vlivem (akorát přesně nevím pod vlivem čeho...). 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 jsem diskutoval na oc a někdo tam vyblil tohle: Hlavní problém je ale v tom, že přimovstřikové motory trpí víc na detonace než starší s nepřímým vstřikem, takže řízení předstihu musí být o to víc připosrané a podle teploty stahuje předstih mnohem víc než na starších motorech, proto je teď tak znát, že TSI za tepla netáhnou. A to poznal jak, že za tepla netáhnou? Pocitem, či to změřil? Já si ničeho za ty léta a kilometry s různými TSI nevšimnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) já to poznávám ale taky... u atmošky je fuk jestli je teplo nebo zima, furt to jede stejně. u TSI. v zimě mě to lítá jak hovado!!! když je venku 30stupnu, tak znatelně to táhne méně a když ještě vezmu z donucení N95, tak to nejede teoreticky bych to mohl někdy stopkama přeměřit (na stjené cestě ovšem) Editováno: 5. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 No, možný to je. Ale to poznáš kdy? Když to točíš? Za běžné jízdy pochybuji. A píše se tam, kterého TSI se to vlastně týká? Ony totiž mají rozdílné chlazení stlačeného vzduchu (intercooler), 1.2 + 1.4 TSI mají vodní a 1.8 + 2.0 TSI vzduchový. To znamená, že u vodního jsou ty teploty stabilnější, zatímco u tebe je to rozdílné. Ale to je jen můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 A nemas pustenou v lete klimu? Jako rika se ze v zime diky vyssi hustote vzduchu tam to turbo narve vice vzduchu a proto to muze jed lepe. Obcas jsem taky ten pocit mel, ale to mivam bezne ze obcas mi prijde jak to dobre jede a jindy naopak. Ovsem to jsem pricital svemu subektivnimu rozpolozeni a vnimani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) jasně když točím naplno.... za běžné jízdy nemáš šancu jj může to taky dělat vliv.... klimu vypínám když jedu naplno atmošce to je jedno, tam žádnej šnek není.... Editováno: 5. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 jj, čekám na ten test N100 ve světě motorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 To jsem naplej pak hod vysledek sem ve zkratce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 http://automobili-lamborghini.tumblr.com/post/87924063872/police-huracan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 To jsem naplej pak hod vysledek sem ve zkratce. Dám ho SEM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky