Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A je to tady zase, všichni píšou, jak je krásně a Kokta musí napsat, že je zima. Když by všichni napsali, že je zima, první, kdo napíše, jaké je vedro bude Kokta :D  On jinej nebude chlapci, to je prostě náš čipér Kokta, synovec.

Vloženo (editace)

mno včera už bylo taky příjemněji, krásně foukalo :)  ale celkem je klandra :) ono v tvém patře je asi furt 30 stupnu což?

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Mám, nějakou vatu a dost celkem, ale stejně se to vypeče....Chtělo by to do ložnice klimošku, ale řikám si na těch pár dnů se to nevyplatí.....

Vloženo

skelnou vatu ne? ale po 2 dnech se to stejně vypeče jak říkáš sám. to asi nevyplatí no. kvalitní mobilní stojí cca 10000kč a nějaká lepší klasika 30-40 tisíc, což je asi dost no.

Vloženo

Teda nestačím se divit, jak tady cupujete Marka :D

K tomu řeknu jedno; 9 lidí z 10 schvalují mobbing  :kol-31:

A k tématu ze včera ohledně slev...

No Kokto, to bych netvrdil. Dneska se zeptáš na slevu a každej se Ti vysměje. Podle mě musíš na slevu buď mít echt štěstí a přimotat se ke konci roku k dealerovi, kterýmu chybí limit prodaných aut, aby dostal na začátku dalšího roku auta grátis za dobrý prodej předchozího roku, nebo musíš mít známého, případně se přitrefit k nějaké akci... jinak je to se slevama bída. Alespoň co se týká aut do cca 600 000,-, potom už je to možná lepší, když jdeš koupit auto ua mega a půl, tak je to asi sranda ukecat slevu, ale u Rapida ti zavřou hubu zimákama na plechu a povinnou výbavou, případně nějakým "paketem"

Situace u Rapida je následující; existuje teď edice Fresh za zajímavou cenu v případě financování přes ŠkoFIN. Na těchto autech má salon zhruba 9 tisíc za auto. Z pořizovací ceny cca 400tisíc jsou to směšný 2,5%. A když Ti prodejce (neberu v potaz velký firmy, kde si peníze vydělají na firemních klientech..., ale menší prodejce regionálního charakteru) dá tu prvotní slevu 9 tisíc + natankuje auto, tak už je v tom za svoje. Protože auto musí někdo vyzvednout, zkontrolovat, připravit na prodej, prodat a předat. A ti pracovníci to nedělají zdarma.

Mě třeba těší, když mi známý v Lauretě (nebo mnou dohozeným lidem) poskytne malou slevu, ale o to větší poprodejní služby a slevy na servis. Na tom se dá ušetřit mnohem víc, než jednorázovým snížením ceny ;)

Vloženo (editace)

Není nad to mít auto postříkané barvou :(

Jdu akorát mejt auto a myslel jsem, že mě trefí. Po celé kapotě, střeše a kufru (i skla) červené flíčky barvy do 5mm, asi tak 50 odhadem....Samozřejmě benzín nezabírá. Takže lítám s jemnou brusnou pastou....Jako když někdo v práci na parkovišti něco vyplachoval. Takové průhlednější červené flíčky....bych se posral.

To by už mexikána odváželi záchrankou se zástavou.....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

nehrabej na to ředidlama, vem to klasickýma leštěnkama na auto. Pokud to nebylo nic agresivního, co by se do barvy zažralo, půjde to dolu dobře. 

Vloženo

Ty woe. To by mne spis policie. Protoze toho kreténa co to udělal bych rozslapal.jinak opravdu lestenky. A pokud si na tom měl vosk tak to půjde dobře.

Vloženo

Už to mám dole, ale facha to byla. Zabrala jemná brusná pastička od 3M, stačilo pár tahů hadrem a flíčky šly dolu. I ze skel.

Akorát, že se s tim člověk "sere", musí projít celé auto dopodrobna a hledat a hledat....Možná časem ještě nějakej objevím, ale asi je to dole všechno...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...