Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Nojo, jak to máš teď vočipovaný a hulí ti to jak Poldovka, tak tě nikam nepustěj co? :kol-46:

Upraveno od Clint

No přečetl jsem si úvod a dál to ani číst nebudu, škoda mých očí.

Asi jako bus pruh na jižní spojce, banda idiotu

to je teda pitomost,jen dalsi vec jak dostat z lidi penize

Pořádnou zrcadlovku to stejně nenahradí.

To je brutus, a není to nějak podezřele levné?

Sunnysoft je slušný obchod. Mobily nakupuji pouze u něj.

Takhle jsem to nemyslel, jde o to, že těch pár šupů asi nebude ta optika zrovna nejkvalitnější. :kol-32:

Hele, i kdyby byla optika sebelepší tak tomu iphonu to stejně nepomůže. Můžeš na něj kouknout. Praha 1,9[emoji23][emoji23][emoji23]

Mobilsezarukou.cz :)

ty bláho, mě fascinuje, že vymýšlí nový tvar nálepky. Jako by nemohli převzít tu Německou, se kterou nemá půlka Evropy problém. Néé, jen v ČR budeme znovu vynalézat kolo a ať si motorista nalepí další nálepku na sklo.  :kol-44:

Je to o prachach. Přece když si ji koupíš v Německu, tak tady Ti platit nemůže ne, to by se málo vybralo!

ale ty si tu německou verzi koupíš i v ČR, např. na STKčkách. A není zrovná levná; jestli jsem platil buď tři nebo čtyři stovky? A fór je ten, že když ti mění sklo, tak ta nálepka se odlepením poškodí. Takže musíš koupit novou!  :kol-43:

Vždyť říkám, proč by sjednocovali, když můžou rejžovat jak od Němců, tak i od Čechů, kteří dělají v Německu a už jejich známky mají. To že se musí se sklem měnit s tím nic neuděláme, to tak mají i v tom Německu... Ale zase kolikrát měníš sklo? Já ho měnil před 5ti roky.

U nás na STK je za 300 peněz. Pokud je mi známo, jednají s D o vzájemném uznávání těch plaket. Ovšem jestli v Germánii budou chtí uznat ten český šlendrián je ve hvězdách...

No jasný, někdo kdo jezdí třeba i služebně hodně do zahraničí, tak bud emít českou německou, francouzkou, španělskou, švícarskou a bude to okno mít jak děti země, jak rozkvetlou louku, samá plaketa. Jednou jsme kurva v EU tak ať vymyslí jednotnou.

nejspíš to bude všechno o těch "lepivých" gumách. Aby to sneslo porovnání, museli by mít všichni nemlich stejný podmínky. Tím nechci říct, že to nejede nebo že se mi to nelíbí. Opticky se mi to líbí dokonce mnohem víc, než můj favorit R. Ale o tom to je. Na tom Meganu je to z dálky vidět, že to asi jede, na G R moc ne. Četli jste od Remarquea "Tři kamarády" ? Jak jezdili s tím opelichaným Mercedesem, ve kterým ale byl nabušenej motor ? To je zábava a ne mraky trapných spojlerů kolem auta a když dojde na lámání chleba, zůstane "závodník" v oblaku prachu. 

Autobild dělal na okruhu srovnání GVII R, A RS 3 a BMW 135 i. Papírově to mělo vyhrát Bávo, par Audi a teprve VW. Bylo to přesně naopak. Bávo bylo přetáčivý, že nešlo v zatáčce vůbec udržet, ale i Audi trochu zaostala. 

Jinak ale, tohle je pro mě fantastická zpráva dne :    http://www.auto.cz/fantasticka-zprava-michael-schumacher-se-po-155-dnech-probral-z-komatu-video-81670 

Zdá se mi to, nebo opravdu po cca 8 min. 100% výkonu přijel a v klídečku vypnul motor??? 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.