Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Dobrá zpráva s tím Schumacherem... :kol-47:

• Autor

No vytřel, rozdíly nebudou markantní... jasně, že záleží na obutí. Stejně je to furt šiťáckej Rendl :D

Upraveno od Clint

By me zajímalo co na něj použili za moderní technologie na sumiho ;)

• Autor

Asi ho načipovali....;)

Když už jste u těch chipů. Co kofola a krkovička u věžiček? Právě teď a tady.[emoji1]

4evu2a4e.jpg

Už vás vyhlíží......

• Autor

Ježiši, co tam zase děláš? :D  

Všiml jsem si, že jsi měl trochu větší steak, tak dorovnávám míru.[emoji1][emoji1][emoji1]

• Autor

Já to nechci vidět v tom Žamberku, to sežereme i chatky :D

• Autor

Tak pánové, je akorát čas naplánovat náš nepravidelně pravidelný "čaj o páté" ;)

Tak prosím o návrhy vašich volných termínů.....(všední den o páté hodině, tentokrát na zkoušku v Praze Počernicích)

zde odkaz na místo konáníhttp://www.hotel-certousy.cz/node/476

Upraveno od Clint

Garáž: Dohoda v klidu na vystěhování 2-3 měsíce...To v poho vydržím :D

A lokace počernice a reserve jednu kachnicku pro našeho Pavlíka!

hoši od 23.6.-1.7. nemůžu - to zase školím prodejce. Po tomto datu můžu ;) Jen 4.7. povezu zřejmě přítelkyni na letadlo na půlroční vejtet do Pekingu :D

Ty Honzo, kurna se asi budeme muset slozit aby si jel skolit nas aby jsme Te videli. Jinak to budes mit doma pohodu i kdyz jak te tak seduji doma asi taky moc nebudes. Pritelkyne se naucila zlutacky jo? Pul roku, pravda nez se s tema zlutakama clovek na necem dohodne tak to trva.

Jinak ty mouchy dle vasich navodu moc nesly. Asi tady na zapade mame pekne tucne. Nakonec chca nechca nastoupila chemie - odstranivac hmyzu.

sis dovezl s italie? Hold suvenyr.

Ty Honzo, kurna se asi budeme muset slozit aby si jel skolit nas aby jsme Te videli. Jinak to budes mit doma pohodu i kdyz jak te tak seduji doma asi taky moc nebudes. Pritelkyne se naucila zlutacky jo? Pul roku, pravda nez se s tema zlutakama clovek na necem dohodne tak to trva.

Petře, zatím to vypadá na volné léto - po asi tak dvou letech. A když se ve čtvrtek podaří ještě státnice, tak budu vychechtanej jak racek :D

Do Pekingu letí na praxi k VW; ať se dívčina ještě něco naučí. Vždycky tam chtěla, tak ať jede. Zatím je to jedno, protože od února to bylo tak, že ona se vrátila do ČR kvůli studiu a já lítal jak pometlo v Německu pracovně. Takže jsme se taky moc neviděli. Takže jsem se dohodli, že to ještě zkousneme takhle a do Vánoc je zase doma  :kol-31:  Doufám  :kol-45:

Clinte a myslíš, aby ten ten čaj o páté byl ještě do prázdnin, či až v červenci ?

• Autor

Viděl bych to asi na červenec, někdy z kraje

To bude řada lidí určitě odjíždět na prázdniny, i když mě se to netýká. Letos jedu na dovolenou max. myší na google maps :kol-28:

však v červenci, vždyť už červen končí :)

Ok v červenci by to šlo

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.