Pawouk Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Twl, ten Passat byl policejní? Jinak se tam pěkně jezdí (hlavně o víkendu bez kamionů) a jen tam dobrý motorest Samota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 od Buchlova větor věje, ale to video jsem nějak nepochopil. Snad jen nesrovnalost na datumce a dálniční známce. Ale jen tři roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 ...proto je tam tolik nehod...špatný odhad, hodně táhlých zatáček do kterých není vidět...nezkušený řidič a je průšvih...policajt nepolicajt...lepší je bouda a trampskej guláš. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 pawoukova noční mura, vyšel novy FF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Ten už mám, serou mě s tím, když pomocí hromady doplňků to musím upravit do původní podoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 o co tady běží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 http://www.zive.cz/clanky/firefox-ma-nove-rozhrani-nalaka-nove-uzivatele/sc-3-a-173578/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Aha. Já myslel, že je řeč o Ferrari a ono o Trabantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Nevíte někdo děti, kde se mohu svézt s novým Leoušem Cuprou? Jsem jako vždy vážnej zájemce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Tak už jsem to našel...trochu z ruky http://chciseat.cz/predvadeci-vuz/leon/468 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 To víš a budeš si toho vážit, autosalonu Seat je jako máku, tak že se svezeš pravděpodobně s Cuprou jen jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Třeba bude putovní a šoupnou ji někam blíž.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 (editace) Klinte az to domluvis tak zavolej rad bych to prubnul v zatackach jinak tenhle kousek je pěknej, http://www.tipcars.com/audi-rs4/42-v8-exclusive-309-kw-8847333.html ale tak max na víkend Editováno: 19. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Staré Audi je jako sypat prachy do kanálu. Moooc drahý opravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 (editace) co je na tom starýho? si myslíš, že má každý jako ty auto z roku 2012? asi ne tak jasně že na to musíš mít a pokud to mít jako dayli car, tak ještě více.... jinak jde o to v jakým je stavu, jestli je vše ok tak no problém Editováno: 19. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Osm let stará plečka pro mladý nevyblbnutý. Kde se nedoplatíš. I když možná přijdeš dřív o řidičák, nebo o život. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 (editace) takže O2 z roku 2004-2007 je stará plečka jo? to jsou mě teda novinky tak ono pawouku plno lidí má víkendovku, někdo porsche, někdo oktavii RS vid pančo atd když to bereš takhle, tak můžeš přijít o řidičák i s 1.6 TDI a umřít i v 1.6 TDI musíš jezdit s rozumem a ne jako pumpičkáři. a vůbec, jenom se mě to líbí nic víc Editováno: 19. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 (editace) Kokto: opravuji tě 2013 , ale možná na ten víkend ano,a le i tak drahý špáz. Živit auto s kterým pak stejně moc nejezdím. Editováno: 19. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 takže O2 z roku 2004-2007 je stará plečka jo? to jsou mě teda novinky tak ono pawouku plno lidí má víkendovku, někdo porsche, někdo oktavii RS vid pančo atd když to bereš takhle, tak můžeš přijít o řidičák i s 1.6 TDI a umřít i v 1.6 TDI musíš jezdit s rozumem a ne jako pumpičkáři. a vůbec, jenom se mě to líbí nic víc Ty woe,že to říkáš zrovna Ty - věčně rozpálený brzdy,spálená spojka a čip k tomu !!!!! A že se jako bojíš jezdit mimo dálnici ... ty by jsi byl v tý audině hodně brzo KO ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 (editace) jj Petře to asi je, o tom žádná.... zatím 2x destičky, zkusím je vyměnit za něco lepšího. No bojím, protože okresky jezdím furt(minule to na okresce dopadlo s trvalou), tady moc dálnice nejsou max směr Praha D11 a tím to tady hasne... Mno možná ty, je divné, řikám musíš jezdit s rozumem jinak nevím co si zkoušel s tvou oktávkou a jak jezdíš, ale serie brzdy zvadnou ihned po pár zatáčkách a pak se začne čudit z destiček, to samé i u RS oktávie. Editováno: 19. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 No, mě snad brzdy smrděly jednou v životě a to na GG směrem dolů. Jinak se snažím jezdit tak abych neohrozil sebe a ani ostatní. A auto nemám na předvádění, ostatně silnice není závodní okruh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Mě naposledy brzdy smrděly u tebe na autě Kokto (jak jsi mě hecoval do červeného) Jinak ale na mém autě to byla naposledy stodváca 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 mě nedávno, když se paní chtěla s dětma kochat koňmi v ohradě u hlavní cesty a zastavila z 90 km/h. aniž by dala výstražný a proti zrovna jelo auto... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 (editace) Seat je fajn jede hezky a padá cena taky hezky...aspoň tomu tak bylo u minulé generace Editováno: 19. Červen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Já bych chtěl jen vyzkoušet těch 280 kobyl Jinak se mi samosebou líbí víc oktávka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky