Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

:D   U Rendla je psanejch 220koní v reálu tak 150 ;)   Nemohl bych se ponížit jezdit s kund...na přední masce :)

:D:D:D Nevim cim to je, ale nejakou takovou reakci jsem cekal i kdyz zrovna u renaultu se ani nedivim. Ale koukal jsem na to nove Clio v ty nejaky edici ( Red Passion myslim) a sedacky ( v kuzi) a vyplne dveri to by se mela O3 od koho ucit ac to pisu nerad, pecka. A kupodivu VZPERY NA KAPOTE I S FILCEM !!!

Upraveno od Petrrr

Clinte tak znak dej pubertakum at ti ho nemusi krast ;-)

Mno takový Megane RS by ale nemusel být k zahození... Uznávám, že Renault moc spolehlivý nebyl, ale staré doby jsou pryč a koncern ať se nám to líbí nebo ne zaspává, resp.vyčkává, protože má širokou základnu posbíranou dlouhou dobou, ale konkurence je neúprosně dohání a to i značky jako je Renault nebo Hyundai a Kia... Dokonce i Peugeot s Citroenem nejsou co bývali... 

Hodně záleží kus od kusu a zpracováním to není ZATÍM jako u VW nebo Škodovky, ale ceny hrají ve prospěch konkurence...

• Autor

No palubka je u Rendla stále katastrofální, tam zaspali o dvě generace :)   navíc motory u Rendla jsou známé svojí extra žravostí.

To RS-o je pokud vím jenom třídveřák, čili k ničemu, rep. k blbnutí mladejm hejskům s trvalou ;)

Upraveno od Clint

Pravda, ale u toho Clia jakoz to nejnovejsiho modelu znacky uz je to jina. Megan i kdyz pisou novy megan tak je to jen facelift, ale az prijde uplne novy megan ve slepejich Clia tak nevim nevim. Jinak ty Tce je pravda o neco vice zerou, ale nic vyrazneho. Zase nevim ze by jim vlaly za jizdy retezy :D

:kol-98:

Poslední kvalitní R byl 25 2.2 GTX.

• Autor

Kdepak Rendly, ty na dálnici už z principu vybržďuju a schazuju do škarpy :D  :kol-46:

Upraveno od Clint

spíš tě rendl předjede, protože máš pomaly auto ;)

• Autor

Ještě mě žádnej nepředjel :kol-46:

Pan Kokta se probral z kómatu a vyvěsil francouzskou vlajku z okna :D

Rencky žerou 1.8 TSI ke svačině úplně běžně. :kol-46::D :D :D

Tak az potkas clio RS tak uhejbej do pangejtu ty :)

• Autor

Takovej škopek si normální člověk nekoupí, takže to nehrozí :D

• Autor

Tak ty jezdíš jenom když fouká do zad :D

Ono je nejhorší ze te vynda i audina v dehetu

Vsak děláš dobře, ale chtělo by to ECO gumy pawoucku :)

Neřekl bych že to bude o autě. Těch 118kw je už celkem nadprůměr. Já třeba jel Praha-Plzeň konstantních 150km/hod. a nepřejelo mě nic. Je to o lidech. Předjížděl jsem spoustu silnějších aut. A na druhou stranu mě několikrát předjelo slabší, když jsem se kochal krajinou, takže asi tak. Naše auta nejsou nejslabší (v průměru co u nás jezdí po silnici)... 

Nebo zkusit nainstalovat vzduchovej vak a udělat vznášedlo  :kol-29:

vsak uz jsem tu tuhle psal. Pawouk ma nakodovanej omezovac otacek na max. 2000 a omezovac rychlosti z kamionu na max. 85 km/h. Drzi si strikne stihlou linii, je tedy porad na zelenine, maso vidi jen na srazech v taliri u Motosmana a tankuje jen 10 litru do nadrze ( to okoukal od Clinta ten tankuje 20 bo ma vetsi motor). Spary kastle ma vytesneny sanitarnim silikonem, sundanou antenu a vycvakly pojistky od topeni klimi a radia. :D

Upraveno od Petrrr

:kol-47::smich: :smich: :smich: PS: a to nevíš, že vyndavám přebytečný sedačky a rezervu. :kol-46:

Ech, jen to ne, nerad bych pak měl nějaký problémy na mokru, nebo při brzdění. :rolleyes:

Praha- Plzeň nikdo nejezdí. Zkus Karlovarku, nebo D11ku. Ve 150ti zjistíš, že stojíš.:D

:smich:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.