Clint Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Hlavně mě nebuď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 no přijedu tak na 6-7 ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) Si se zbláznil či co? To mám ještě půlnoc Dej si nějakou zajížďku a před devátou tě nechci vidět Editováno: 30. Červen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Tak ono než najdu tvůj barák tak v 710 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 To budeš stát tedy ještě hodinu a padesát minut před vrátky Ale můžeš zatím zajet pro rohlíčky k snídani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Dobré ráno Vietname! Vstávat a cvičit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 to uz mam za sebou, tedko snidane sprcha a letet do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Já už dávno v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Šílenci, on tady někdo cvičí po ránu? To by byla moje smrt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 A jde to vytrhnout nějak inteligentně, nebo při tom orveš půl střechy? Já za to bral celkem hodně velkou silou a ani howno... trhat jsem za to nechtěl... Závit jsem jen tak odhadl, moc tam vidět není... Mne to celkem inteligentni prislo. Zbytek auta to prezil a antena taky. lukasi mě to právě někdo říkal, že to jde vyrvat. tak to zkusím díkjy,. mě právě zbyla anténa, že bych ji tam vrznul bráchovi aby neměl hromosvod na střeše. Jo, jo. Ale trochu se mi s tou kratsi zhorsil prijem radia, tak jsem tam nakonec vratil puvodni. (I kdyz radio skoro neposloucham.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Pawouku: Mě nejde o smažák, ale podle něj si lehce uděláš měřítko cen v restauraci bez toho aniž bs musel luštit další jídla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) klint už cvičí vstávání na čtvrtek, až uslyší zvuky silného dehetového motoru! lucas: on signál tam u před fl stojí za houby, protože nemá ještě anténu v okně, problém od zatáčku nešel vyreklamovat. petře tak hold si koupíš příště naftu, abys měl na smažák Editováno: 1. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Jiříku: Ty kluku ušatá, jo sejdeme se na Vlachovce u Tebe, ještě je otázka jestli teda půjdem pustit včely nebo ne. To jsme nějak úplně nedomluvili. Abych věděl jestli si mám dnes zařizovat dov. "Včelaření byla moje jasná volba". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) Kokto, nene, budu si muset koupit CITIGO. Dělám si srandu, je mi to jedno. Ale smažák mi třískl do očí, dražší jsem nikdy nikde neviděl. Editováno: 1. Červenec 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 klint už cvičí vstávání na čtvrtek, až uslyší zvuky silného dehetového motoru! lucas: on signál tam u před fl stojí za houby, protože nemá ještě anténu v okně, problém od zatáčku nešel vyreklamovat. petře tak hold si koupíš příště naftu, abys měl na smažák A FL už má anténu v okně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) Ma i lifr i combi. Takovej oranzovej proužek na zadním okně nevěděl sem k cemu to je u kombi protože před fl to nemel Editováno: 1. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Pawouk: lepsi po ranu nez vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Petrrr: ona včelnice je ode mne dost daleko....tak je otázka zda ano či ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Ma i lifr i combi. Takovej oranzovej proužek na zadním okně nevěděl sem k cemu to je u kombi protože před fl to nemel Na zadním bočním okně myslíš? Tak tam nic nemám určitě no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Néé, určitě myslí na zadním od kufru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 ne na pravým zadním okně to tam má FL, pawouk mě to předpřed minule řekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 tam jsem to na pracovní FL viděl... a OIII je má na obou zadních oknech (zadní okna myšleny ty v prostoru kufru u combi) kde je má lift to nějak nevidím na ostatních služebákach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Combi ma antenu na bocnich oknech kufru a lift na zadnim okne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Tak to potom jo, ve směti drátků výhřevu zadního okna jsem to asi přehlédl... OIII to bude mít asi stejné předpokládám... A je možné, že OIII má anténu ještě v čelním skle, nebo jsou dělané jen takhle v těch zadních oknech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 V celnim skle, podle me, urcite neni. Proc by ji tam davali. Proste daji 2 dozadu. Klidne muzes dat obe anteny na jedno sklo (u liftu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky