Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Hlavně mě nebuď ;)

no přijedu tak na 6-7 ráno.

• Autor

Si se zbláznil či co? To mám ještě půlnoc :kol-46:

Dej si nějakou zajížďku a před devátou tě nechci vidět ;)

Upraveno od Clint

Tak ono než najdu tvůj barák tak v 710 :)

• Autor

To budeš stát tedy ještě hodinu a padesát minut před vrátky :D  Ale můžeš zatím zajet pro rohlíčky k snídani ;)

• Autor

Dobré ráno Vietname! :)

Vstávat a cvičit!  

to uz mam za sebou, tedko snidane sprcha a letet do prace :kol-46:

Já už dávno v práci :kol-31:

Šílenci, on tady někdo cvičí po ránu? To by byla moje smrt. :kol-28:

A jde to vytrhnout nějak inteligentně, nebo při tom orveš půl střechy? Já za to bral celkem hodně velkou silou a ani howno... trhat jsem za to nechtěl... Závit jsem jen tak odhadl, moc tam vidět není...

Mne to celkem inteligentni prislo. Zbytek auta to prezil a antena taky.  :kol-147:

lukasi mě to právě někdo říkal, že to jde vyrvat. tak to zkusím :) díkjy,. mě právě zbyla anténa, že bych ji tam vrznul bráchovi aby neměl hromosvod na střeše.

Jo, jo. Ale trochu se mi s tou kratsi zhorsil prijem radia, tak jsem tam nakonec vratil puvodni. (I kdyz radio skoro neposloucham.)

Pawouku: Mě nejde o smažák, ale podle něj si lehce uděláš měřítko cen v restauraci bez toho aniž bs musel luštit další jídla. 

klint už cvičí vstávání na čtvrtek, až uslyší zvuky silného dehetového motoru!

lucas: on signál tam u před fl stojí za houby, protože nemá ještě anténu v okně, problém od zatáčku nešel vyreklamovat.

petře tak hold si koupíš příště naftu, abys měl na smažák :D

Upraveno od kokta7

Jiříku: Ty kluku ušatá, jo sejdeme se na Vlachovce u Tebe, ještě je otázka jestli teda půjdem pustit včely nebo ne. To jsme nějak úplně nedomluvili. Abych věděl jestli si mám dnes zařizovat dov. "Včelaření byla moje jasná volba".

Kokto, nene, budu si muset koupit CITIGO. Dělám si srandu, je mi to jedno. Ale smažák mi třískl do očí, dražší jsem nikdy nikde neviděl.

Upraveno od Petrrr

klint už cvičí vstávání na čtvrtek, až uslyší zvuky silného dehetového motoru!

lucas: on signál tam u před fl stojí za houby, protože nemá ještě anténu v okně, problém od zatáčku nešel vyreklamovat.

petře tak hold si koupíš příště naftu, abys měl na smažák :D

A FL už má anténu v okně?

Ma i lifr i combi.

Takovej oranzovej proužek na zadním okně nevěděl sem k cemu to je u kombi protože před fl to nemel

Upraveno od kokta7

Pawouk: lepsi po ranu nez vecer ;)

• Autor

Petrrr: ona včelnice je ode mne dost daleko....tak je otázka zda ano či ne.

Ma i lifr i combi.

Takovej oranzovej proužek na zadním okně nevěděl sem k cemu to je u kombi protože před fl to nemel

Na zadním bočním okně myslíš? Tak tam nic nemám určitě no...

Néé, určitě myslí na zadním od kufru.

ne na pravým zadním okně to tam má FL, pawouk mě to předpřed minule řekl...

tam jsem to na pracovní FL viděl... a OIII je má na obou zadních oknech (zadní okna myšleny ty v prostoru kufru u combi) kde je má lift to nějak nevidím na ostatních služebákach

Combi ma antenu na bocnich oknech kufru a lift na zadnim okne...

Tak to potom jo, ve směti drátků výhřevu zadního okna jsem to asi přehlédl... OIII to bude mít asi stejné předpokládám... A je možné, že OIII má anténu ještě v čelním skle, nebo jsou dělané jen takhle v těch zadních oknech?

V celnim skle, podle me, urcite neni. Proc by ji tam davali. Proste daji 2 dozadu. Klidne muzes dat obe anteny na jedno sklo (u liftu).

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.