Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Stanmare tak to se povedlo. :D

Pancho: Sice si mi nic neslibil ale to tady nehraje roli, pac je tady hodne lidi co slibuje, vid kokto, a hovno z toho. Proste me musis povozit v tom Tvem dele, neboj vezmu si na sebe bilej plast, navleky na nohy, navleky na hlavu a rouzku, abych ti to v tom aute nejak neto. Ja te zase pak svetu nekdy nebo pucim svezt v mem delicku, aby sis o to vice vazil toho sveho a myl ho ne 2x, ale 3x denne. :D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale to ti tam kokto chybi nula ne? Jinak dekuji za nabidku, ale kam si vsichni myslite ze ja ze zapadu budu jeste jezdit, kam az na vychod. Za chvili budu jezdit nekam na Zakarpaty ne. V Hradci jsem byl snad jednou v zivite a to jsem jen projizdel. Ty si slibil, tak prijed do Varu, povozime se po kolonade atd. ted je filmac tak si me treba zpletou s Mele Gibsonem dovezes me na cervenej koberec a muzes jed zsse zpet. :D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

no ja to delal  ze sem byl zvyklej rs 1 u motoru 1,8t je problem  ze u kose je vyusteni trubky od turba a tak se tam usazuje karbon. Tady takovej problem neni  ale kdyz se to mel na jame  tak sem to sundal. A docela v pohode  zadnej karbon,vezmes hadrik utres a cistej kov. Podle nalepky tam bylo Castrol 5W-40 a ja tam davam shell zatim 5W-40  

Editováno: , autor: PANCHO
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...