kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 zejtra jedem na pole s Pavlíkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Clinte jenze dneska uz prselo a nevim jak to budu stihat zitra,k zubari,potom umejt atd:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Na myti se vyser, my to jednou prezijeme videt tvoje auto spinavy. Stejne budeme mit slunecni bryle. A jinak mi dluzis svezeni. Tak koukej navalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) Na čaj o páté většinou auta nemyjeme, není to ofiko sraz, ale setkání naší party na pokec Editováno: 2. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Taky to mám špinavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Na myti se vyser, my to jednou prezijeme videt tvoje auto spinavy. Stejne budeme mit slunecni bryle. A jinak mi dluzis svezeni. Tak koukej navalit. ja dluzim svezeni?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Jojo, říkal jsi, že nás všechny svezeš najednou, že to je silnej motor a že nás uveze všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 s ním bych nejel petře, ještě shoříš,když mu lítá olej a víčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 akorát já pojedu scoutem, ptořebuji otestovat DPF a regenerovat na dálnici. Na regeneraci je nejlepší Dobrá voda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 nene najednou ne,mate prezuvky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 na co prosím tě? to je auto na ježdění ne na leštění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Stanmare tak to se povedlo. Pancho: Sice si mi nic neslibil ale to tady nehraje roli, pac je tady hodne lidi co slibuje, vid kokto, a hovno z toho. Proste me musis povozit v tom Tvem dele, neboj vezmu si na sebe bilej plast, navleky na nohy, navleky na hlavu a rouzku, abych ti to v tom aute nejak neto. Ja te zase pak svetu nekdy nebo pucim svezt v mem delicku, aby sis o to vice vazil toho sveho a myl ho ne 2x, ale 3x denne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 řikám petře přijed do hk a není problém, provětrám tě po okreskách, že se budeš bát zavoláme dravce, aby nám čekoval cestu zejtra nevím kde je otecko a co vůbec vyvádí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Kokto olej mi nelita,sam vis co upadne,takze jakej olej. vsadim ze mam v motoru cisteji nez Ty:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 kolikrát si měnil olej? já za 14000km už 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Petrrr kdyz je to tak, tak svezu:) teda pokud budu schopem po nocni a po zubari:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 ja pred 2 000:) a olej menim kazdych 7000 a myslel sem hlavne motovej prostor:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 a to si menil nebo tak casto dolejvas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 měnil... motorovej prostor mě moc nezajímá, vsadím se ho že mám ve vnitř čistější. ne jako ty celou dobu od 5W-30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 jako myslis ze tam mam karbon a sracky? tak to si myslis spatne.mel sem sundanou vanu takze vim jak to tam vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Ale to ti tam kokto chybi nula ne? Jinak dekuji za nabidku, ale kam si vsichni myslite ze ja ze zapadu budu jeste jezdit, kam az na vychod. Za chvili budu jezdit nekam na Zakarpaty ne. V Hradci jsem byl snad jednou v zivite a to jsem jen projizdel. Ty si slibil, tak prijed do Varu, povozime se po kolonade atd. ted je filmac tak si me treba zpletou s Mele Gibsonem dovezes me na cervenej koberec a muzes jed zsse zpet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Pancho a jak to tam vypada? Co do toho bylo lito a po kolika km? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) no ja to delal ze sem byl zvyklej rs 1 u motoru 1,8t je problem ze u kose je vyusteni trubky od turba a tak se tam usazuje karbon. Tady takovej problem neni ale kdyz se to mel na jame tak sem to sundal. A docela v pohode zadnej karbon,vezmes hadrik utres a cistej kov. Podle nalepky tam bylo Castrol 5W-40 a ja tam davam shell zatim 5W-40 Editováno: 2. Červenec 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) a olej menim po 7000 max 10000km a pri tom i filtr vzduchovej Editováno: 2. Červenec 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 vzducháč stačí po 40k km... to nevím proč si měnil z castrola na shell..... hlavně svíce ap alivák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky