kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) honzo musíš se snažit Editováno: 8. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 přitom na WIN 7 64 jsem to rozchodil. Ale ty debilní wokna wosum fakt ne máš TeamViewer? že bys mi to rozchodil... Ozi na to koukal 2 dny a nepovedla se mu aktualizace toho nějakýho registru nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Ja na to rezignoval jeste pred tim nez jsem zacal. Po tom co jsem si precetl co je s tim za srani. Moje Etka je Pawouk popr. kdyz je nejhur tak online Etka na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 http://www.aaaauto.cz/cz/mitsubishi-lancer/car.html?id=46298047#palivo=1&power=126-99999999 Ma to dokonce vstrikovani vody (z nadrze v kufru) na mezichladic turba, aby to lepe jelo... krásny auták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 To bys taky určitě vočipoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Myšibuší jsou strašný krámy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Kvuli tomu ze uz se Lancer nevyrabi mysleno nastupce, tak ho nechci. Subaru je Subaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 To mi pripomina Pancho kde jsi? Je neco noveho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 aha, onu tu nádrž má STI, sem idiot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Strašný, vozit v kufru nějakou bandasku s vodou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 A k cemu ze to je dobre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Borci, pusťte si fotbal - Brazílie prohrává po 26 minutách s Germáncema 4:0!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 klinte akorát to auto není pro takové fanatiky a strejdy jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Zitra to vezmu rano pri ceste do prace pres pekarnu jestli bude diky tomu levnejsi chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 A k cemu ze to je dobre? Na to bys mohl přijít i sám - mezichladič stlačeného vzduchu máš taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 je to kvuli dodatecnemu dochlazeni IC... Nicmene je to pomerne funkcni vec. Jinak drive to bylo normalne napojene na nadobce ostrikovacu. Respektive tak to bylo na Evolutionu 5 s ktery jsem jezdil. A jestli je lepsi EVO nebo Reza? do devaty generace rozhodne Evo, ze serie podvozkove lepsi, motor vydrzel daleko vic(treba i 100tis km bez repasu), ale je daleko drazsi na provoz. Bohuzel Evo X uz je bidacky a proto uz pak jedina moznost STI, ktery je ted v novy generaci mimoradne dobry. Narozdil od tech starejch jizdne daleko prijemnejsi (ale treba interier je na tom aute strasnej, nemyslim vzhledove, to me netrapi, jsem spise na funkcnost, ale materialy jsou osklivy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 To jsou u Rapida take. Myslim ze bych to STI odpustil, ma jine prednosti. Ale pac ve sportce nevyhraji, mam smulu. Ono jina vec je ho koupit a jina jeste provozovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 sny se musejí plnit třeba se jednou splní nebo taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Jakej já jsem fanatik , vždyť mám rád jenom Škodovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Evo 5 s pravostrannym rizenim poridis za cca 170tis... jen teda je treba pocitat s tim, ze do toho spadne treba i 60 rocne, nepocitam palivo a naplne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Jen tak informativně, za co těch 60 klacků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 gumy, brzdy, komplet napravy, drobne repase dilu, repas motoru a prevodovky (kdyz to zpetne rozpocitam, opravdu to tak nejak rocne na tuhle sumu vychazi)... Celkove to auto ma takove nastaveni, ze ty veci, byt i kvalitni, nemaji takovou zivotnost jako u jinych aut. Ale beru to z toho, co se do toho narvalo u nas, treba je nekdo, koho to tolik nestalo, nebo s tim tolik nenajezdil. Jo a to sme vetsinu veci delali sami na dilne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 je to kvuli dodatecnemu dochlazeni IC... Nicmene je to pomerne funkcni vec. Jinak drive to bylo normalne napojene na nadobce ostrikovacu. Respektive tak to bylo na Evolutionu 5 s ktery jsem jezdil. A jestli je lepsi EVO nebo Reza? do devaty generace rozhodne Evo, ze serie podvozkove lepsi, motor vydrzel daleko vic(treba i 100tis km bez repasu), ale je daleko drazsi na provoz. Bohuzel Evo X uz je bidacky a proto uz pak jedina moznost STI, ktery je ted v novy generaci mimoradne dobry. Narozdil od tech starejch jizdne daleko prijemnejsi (ale treba interier je na tom aute strasnej, nemyslim vzhledove, to me netrapi, jsem spise na funkcnost, ale materialy jsou osklivy ten ostrik sem mel udelane u RS1 pouzil sem na to ostrikovace na svetla a docela to fungovalo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) A jako ta voda se stříká přímo kam ? vysvětlete to někdo amateurovi jako jsem já. Editováno: 9. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 http://www.snowperformance.de/ Jo už vím, někam do sání se to vštřikuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky