Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

je to kvuli dodatecnemu dochlazeni IC... Nicmene je to pomerne funkcni vec.

Jinak drive to bylo normalne napojene na nadobce ostrikovacu. Respektive tak to bylo na Evolutionu 5 s ktery jsem jezdil.

A jestli je lepsi EVO nebo Reza? do devaty generace rozhodne Evo, ze serie podvozkove lepsi, motor vydrzel daleko vic(treba i 100tis km bez repasu), ale je daleko drazsi na provoz. Bohuzel Evo X uz je bidacky a proto uz pak jedina moznost STI, ktery je ted v novy generaci mimoradne dobry. Narozdil od tech starejch jizdne daleko prijemnejsi  :kol-47: (ale treba interier je na tom aute strasnej, nemyslim vzhledove, to me netrapi, jsem spise na funkcnost, ale materialy jsou osklivy

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

gumy, brzdy, komplet napravy, drobne repase dilu, repas motoru a prevodovky (kdyz to zpetne rozpocitam, opravdu to tak nejak rocne na tuhle sumu vychazi)... Celkove to auto ma takove nastaveni, ze ty veci, byt i kvalitni, nemaji takovou zivotnost jako u jinych aut. Ale beru to z toho, co se do toho narvalo u nas, treba je nekdo, koho to tolik nestalo, nebo s tim tolik nenajezdil. Jo a to sme vetsinu veci delali sami na dilne...

Odkaz ke komentáři

je to kvuli dodatecnemu dochlazeni IC... Nicmene je to pomerne funkcni vec.

Jinak drive to bylo normalne napojene na nadobce ostrikovacu. Respektive tak to bylo na Evolutionu 5 s ktery jsem jezdil.

A jestli je lepsi EVO nebo Reza? do devaty generace rozhodne Evo, ze serie podvozkove lepsi, motor vydrzel daleko vic(treba i 100tis km bez repasu), ale je daleko drazsi na provoz. Bohuzel Evo X uz je bidacky a proto uz pak jedina moznost STI, ktery je ted v novy generaci mimoradne dobry. Narozdil od tech starejch jizdne daleko prijemnejsi  :kol-47: (ale treba interier je na tom aute strasnej, nemyslim vzhledove, to me netrapi, jsem spise na funkcnost, ale materialy jsou osklivy

ten ostrik sem mel udelane  u RS1  pouzil sem na to ostrikovace na svetla a docela to fungovalo:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...