Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja myslel ze Pancho to bude mit na pojistku toho druheho, tak jakapak cara pres rozpocet? Akorat se nesmi nechat ojebat kvuli amortizaci. A jestli se bude lakovat nebo neco klepat ci rovnat, tak neni vubec rec o zhodnoceni.

Ps:

Ja tam malem sedel taky, ale nevzali me. To by jsme oktu pretizili a kolo by jsme uloupli uplne.

• Pozitivní 1
Vloženo

Pokud do něho druhé auto nenabouralo, tak bude těžké dokázat jak to bylo... psali jste o tom, že se mu vyhejbal a najel na obrubník, takže se nestřetli ne?

Vloženo

Im back. Nevim proc ale v praci mi skodahome nefungovalo. Posranej internet. Jsem mel abstak jak pes. Musel jsem si jit k autu alespon liznout slepice.

Vloženo

To La Ferari nevim nevim, vyjed s tim a to hned v takovem pocasi a navic v posrany Praze a nebyt na to auto zvykly, asi bych se pekne klepal. Staci jeden nepozorny holub a hned jsou 100tis skodym. Cely to je z umakartu jako Trabant z NDR a je to hned na trsatka. :D

Vloženo (editace)

Tak co Harikene, už se ti konečně podařilo steelku zasrat? ;)  Ještě platí, že špína na ní není vidět?

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Hurri: No to mě jedině potěší :D  nezapomeň, že steelka je můj současnej favorit :kol-47:

Hele brácho, chci slyšet jen samá positiva a luxusní zprávy o RS-u, však víš. Jsem fanatik ;) Piš jen o tom, jak skvěle se ti jezdí, jakej je to luxus a drenalin a jak kvalitní to je, že to nemá závady a jak jsi spokojenej ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

No furt je na tom alespoň nějaká vrstva, oproti Hnůjdajím, tam stačí rozleštit škrábanec a jsi na plechu. To víš ekologie, ale za to Škodovka nemůže, tlačí jí EU. Proto je auto nastříkané vodovkama.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...