Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak La Ferrari je připraveno RZ 5E0 4000. To je zase náhoda, že má takové RZ.[emoji1]

No jistě - poctivě si ji vystál ve frontě na úřadě.  :kol-28:

Spis nechapu jakej je rozdíl mít takový a takový číslo...

Tady jde o to, že úřady tvrdí, že dávají čísla postupně a bez úplatků.

Ja myslel ze Pancho to bude mit na pojistku toho druheho, tak jakapak cara pres rozpocet? Akorat se nesmi nechat ojebat kvuli amortizaci. A jestli se bude lakovat nebo neco klepat ci rovnat, tak neni vubec rec o zhodnoceni.

Ps:

Ja tam malem sedel taky, ale nevzali me. To by jsme oktu pretizili a kolo by jsme uloupli uplne.

Pokud do něho druhé auto nenabouralo, tak bude těžké dokázat jak to bylo... psali jste o tom, že se mu vyhejbal a najel na obrubník, takže se nestřetli ne?

Před hodinou odjelo po ose. V tomhle počasí.

večer bude ve zprávách, jak ve vysoké rychlosti za nepříznivého počasí někdo zrušil jedinečné La Ferrari

Im back. Nevim proc ale v praci mi skodahome nefungovalo. Posranej internet. Jsem mel abstak jak pes. Musel jsem si jit k autu alespon liznout slepice.

A já si říkal, jestli nemáš dovolenou. :kol-28:  Dnes je to tady slabota, všichni to nějak flákají. :kol-31:

To La Ferari nevim nevim, vyjed s tim a to hned v takovem pocasi a navic v posrany Praze a nebyt na to auto zvykly, asi bych se pekne klepal. Staci jeden nepozorny holub a hned jsou 100tis skodym. Cely to je z umakartu jako Trabant z NDR a je to hned na trsatka. :D

ten na to je zvyklý, to ti můžu říct na 99,9% když už má doma 5 takových  :kol-31:

• Autor

Ještě že u nás při koupě RSa nemusíš mít pět oktávek doma ;)

lidi co si todle kupujou (jedině jedničkáři) :kol-46: neřeší jaký je počasí, a ten lak na tom je asi 1000% kvalitnější než co máme všichni dohromady :kol-28:

• Autor

Tak co Harikene, už se ti konečně podařilo steelku zasrat? ;)  Ještě platí, že špína na ní není vidět?

Upraveno od Clint

jak to snad nechám potřít hovnama at vidíte jak to pod nima září :kol-138:

Však to Ferrari ma na expresní dodávku drůbeže :D

• Autor

Hurri: No to mě jedině potěší :D  nezapomeň, že steelka je můj současnej favorit :kol-47:

Hele brácho, chci slyšet jen samá positiva a luxusní zprávy o RS-u, však víš. Jsem fanatik ;) Piš jen o tom, jak skvěle se ti jezdí, jakej je to luxus a drenalin a jak kvalitní to je, že to nemá závady a jak jsi spokojenej ;)

Upraveno od Clint

neboj přijedu ve špinavém, jen já budu umytej :-)) chceš týden nemyté, 2? Víc už nedovolím :kol-142:

Upraveno od Hurikan88

Hlavně ze to půjde cipovat nějaký imitace laku uspokuji jenom fanatika

přesně jak jsem psal o těch hovnech

Však nás moderátor psal ze malo spamujeme a hned to napravujeme!

• Autor

No furt je na tom alespoň nějaká vrstva, oproti Hnůjdajím, tam stačí rozleštit škrábanec a jsi na plechu. To víš ekologie, ale za to Škodovka nemůže, tlačí jí EU. Proto je auto nastříkané vodovkama.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.