Pawouk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 na zemi pod autem je jí občas hodně, ale to jsem sváděl na klímu Tak to jo. Trochu jsem tě (i sebe) mystifikoval - prostudoval jsem pomůcku na tento motor a termostat tam je. Je zašitý v tom modulu, ale je tam jen pro případ, že celej ten krám se podělá a při teplotě nad 113°C to pustí bypassem do chladiče aby se neuvařil motor. Taková bezpečnostní pojistka. Ale jinak veškerou regulaci teploty motoru provádí ten modul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) o tom jsme se pawouku už tuším bavili a řešili to. že ten modní baznecht tam má pojistku... asi tomu moc nevěřej nebo co? dřív sem tam měl v autě taky jeden termostat a když umřel tak stačilo na dojetí do servisu zapnout na 100% topení Editováno: 25. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 No jo, ale to už jsem zase zapoměl, ale píše se tam, že může odejít snímač natočení, servomotorek a taky se může zaseknout některé z těch dvou šoupátek (ono to vyjde na stejno - josu mezi sebou mechanicky propojená).Porucha ovladače regulace teploty motoru Při výpadku snímače úhlu natočení je rotační šoupátko plně aktivováno (maximální chlazení motoru). Pokud je stejnosměrný motor vadný nebo rotační šoupátko uvázlo, omezení otáček a točivého momentu motoru je omezeno adekvátně k poloze rotačního šoupátka. Pokud teplota v regulátoru stoupne nad 113° C, termostat otevře bypass k chladiči vody tak, aby chladicí kapalina mohla chladičem proudit. V případě závady na regulátoru je tak umožněna jízda s vozidlem bez hrozby poškození motoru.Vizualizace poruchy systému:– na displeji sdruženého přístroje palubní desky se objeví hlášení o omezení maximálních otáček motoru– hlášení na displeji je doplněno o zvukovou signalizaci a rozsvícení kontrolního světla EPC– indikace skutečné teploty chladicí kapaliny na sdruženém přístroji palubní desky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 a kde vyvíjejí tsička? v dojčlandu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 1.8 a 2.0 TSI jsou přece od AUDI. Náskok díky technice, ne? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 jasně no.. Downspeeding (panenko skákává)Požadavkem při konstrukci třetí generace motorů EA888 bylo vyvinout agregát s ještě větším rozsahem vysokéhotočivého momentu, aby bylo možné posunout provoz motoru do nižších provozních otáček.Na tento požadavek konstruktéři reagovali především vývojem v oblasti ventilové techniky:a) proměnného časování ventilů– vývoj nastavovače vačkového hřídele sání– vývoj nastavovače vačkového hřídele výfuku dvoustupňové přepínání zdvihu výfukových ventilůc) optimalizace tření řetězového rozvodu motoruOpatření v obou skupinách vedou v důsledku k menší spotřebě paliva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 jj, však víš, co ti radí radílek řazení, s tím už se začalo dřív.Petře a co to stojí být v té mafiánské organizaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) vůbec vám nerozumím Petrrr mám fotku u sebe v moje III Editováno: 25. Červenec 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) tam je nějakej udržovací poplatek za rok 2k, něco takovýho. pak ti chodí tuna růžovych brožurek atd... pawuku štve mě, že se k těmhle popisu motorů a dalším součástkám, nedostaneš běžnou cestou.. kdyby udělali alespon nějakou kratší příručku pro zákazníka... Editováno: 25. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) Pawouku: No když to náhodou uděláš tak poprvé vysmahneš na rok 6litránků + 500 za zkoušky a pak každý rok za autorizaci myslím 3500, nevím jak to je když máš autorizaci na víc profesí. Co za to dostaneš? Hromadu brožur jak píše kokta a pojištění (když uděláš průser) na astronomických 200tis (což je třeba v mém případě 30 metrů kanalizace, nebo jedna tlaková stanice vodovodní o 3 čerpadlech) tedy pojištění o ničem. když řešíš stavby v milionových nákladech. A to znám kolegu zkušeného plynaře co se jednou spletl (zaměnil středotlak za nízkotlak) tedy plyn se v trubkách nedotlačil až kam měl a firmu zaměstnavatele to stálo 400tis a on to firmě splácel 5 let z platu. A jen pro zajímavost, projektant si v těchto krajích v zaměstnaneckém poměru nevydělá víc jak 20 čistého (a to už je docela slušné), to má v Praze uklizečka v Kauflandu Editováno: 25. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Tak zase 3500 není taková raketa, jsem myslel, že to bude daleko horší. tam je nějakej udržovací poplatek za rok 2k, něco takovýho. pak ti chodí tuna růžovych brožurek atd... pawuku štve mě, že se k těmhle popisu motorů a dalším součástkám, nedostaneš běžnou cestou.. kdyby udělali alespon nějakou kratší příručku pro zákazníka... Ono se k nim legálně nedá dostat vůbec. Nechápu, co na tom koncern tají. Vždyť je to jen běžný popis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) na to Petře existuje pojistka na blbost... dobrá věc,,, pawouku víš proč? když budeš reklamovat, abys neměl žádný podklady dle mého.. viz jak sem já reklamoval kožený sedačky. běžně se k těm parametrům co ty sedadla mají vydržet nedostaneš, ale pan jako soudní znalec na tuto oblast, dělal pro VW v Indii a měl k těm publikacím či normám přístup, tak mohl napsat posudek. a škodovka proti tomu posudku nemohla nic, protože by šla sama proti sobě... Editováno: 25. Červenec 2014, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 No nevím, já myslel Dílenské učební pomůcky a tam takovéto informace nejsou. Však víš, jak vypadají a co v nich je. Tam opravdu nejsou Top secret věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) Zdraví strejda pirát z Lipna Dneska jsme jezdili po Lipně na luxusní lodi s motorem ze starého traktoru, teď si sedím na terase a popíjím Alžír (ačkoliv jsem chtěl Vídeň). Nicméně poslední den a zítra tradá do reality. Předevčírem jsem dělali nějaké rodinné pochody, nic dlouhého, ale jak jsem línej a nejsem zvyklej chodit, tak mě nateklo koleno jak balón a bolí jak sviňa, z okty mě tahá malej.... (to modré uprostřed není kotec pro Koktova psa, ale ten motor z traktoru) Editováno: 26. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Jó to jsou Ti zhýčkaní s 1.8 TSi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) tak v práci si odpočneš víc jak na dovolený a ještě se projedeš tam a zpátky tvým autákem Editováno: 26. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 kokta ukrad Clintův avatar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Je to zlodej. Jsem psal ze to tu bude chtit prevzit. Puc se blizi. Ted jsem zvedav co nam Kokta slibi abychom ho uznali a naopak co nam slibi Clint aby jsme ho nenechali zvrhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 jediná možnost si dát souboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 at se pomlati navzajem a bude anarchie:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Ta je tu ted a ticho po pesine. Hold chybi tu autorita. Jedinej kokta snazici se o prevrat tak tu nejakou malou aktivitu projevuje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Však Clint je za chvilku doma a ten tu zavede řád a poslušnost (pokud mu to ovšem dovolím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 (editace) Tak se hlásím opět do služby. Všiml jsem si, že se synovec pokusil o převrat, ale nebojte se, akorát včas jsem tady a opět to vezmu do svých rukou jakmile Koktu uvidím osobně a pokud stále bude mít v avataru nějakého Eastwooda, tak mu pomaluju sprejem auto svým podpisem, aby viděl, kdo je skutečnej Clint Jinak, jak mi Kokta doporučoval ty neorigoše brzdy, tak jsem sice ušetřil, ale Zimmermanny stojej za velký hovno. Po lehkém zahřátí pískaj jak náklaďák To se u originálních z autorizáku nestane, ty jsou vyzkoušené. Takže teď navíc nevím, co je špatně, jestli kotouče, nebo desky. Zdá se, že asi desky, zkusím reklamaci u CC autodílů...... Jinak najel jsem asi jeden tisíc km, dlouhodobá 7,4/100km, zpátečka 220 km ze Šumavy s plně naloženým kufrem za 6,8/100km. Editováno: 27. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 (editace) ale já sem ti psal Bremba(že sis koupil nějaké zimmermany, to je tvoje věc) . a origoše jsou většinou TRW a ty mimochem sem zažil že pískaly taky... Editováno: 27. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 ted mam na RS novy origa desticky i kotouce a piska to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky