Clint Vloženo 27. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Kupoval jsi je v autorizáku? Ono ne vždy totiž nabízené "originální" jsou skutečně originály.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Jsou skutecne origo... popravde, kdyby nesla pryc, rozhodne bych origo nedal, jsou mizerny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Mizerný, ale nikdy mi nepískaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Mam Ti natocit video? :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 to bude asi rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 klinte to je tak když máš svoji hlavu a neposloucháš zkušenýho. origoše sou TRW, není potřeba kupovat s nálepkou VW... bremba rozhodně nepískaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 No ale co teď, mám je reklamovat? Jsou to desky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Když jsem ji zachránil, přál jsem si nové RS-o, tak jsem zvědavej, jak se vytáhne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Clint chytí zlatou rybku, vytáhne ji na břeh, a rybka najednou promluví lidským hlasem: Když mě pustíš, splním ti tři přání. Clint na to kouká jako zjara, a ještě než se vzpamatuje z překvapení, vykoukne z vody jiná ryba a povídá: Nepouštej ji, kecá 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 To ja jsem si radeji vsadil sportku. Myslim ze budu vetsi sance nez ty s rybou. Rybu bych dal radeji na talir, tam kam patri. Ac nerad, musim se zastat kokty. Bremba jsou Bremba. Jinak treba jeste pockej, treba si jeste sednou. Parkrat je propeces a budou good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 no já budu dávat TRW(sou to originaly co dodávají pro VW), protože na 340x30 nejsou bremba, Taliáni zaspali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Huri, jen pockej, prijedu a osmatlam Ti auto :-P si vypijes :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 hm. http://www.gtspirit.com/2014/07/27/michael-schumachers-wife-selling-f1-stars-private-jet/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Hele Clint-kokto, dej si toho avatara kša. Mě to mate a kolikrát nevím komu píšu. ještě tě budu s Clintem (copyright) pomlouvat a napíšu to tobě. To je účel co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) U Kokty bych to viděl asi takhle Editováno: 28. Červenec 2014, autor: Hurikan88 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 tak to vis, strejc a synovec, jsou si straaasne podobny... jinak hosi sem byl o vikendu nasrany jak svina. umyl jsem auto a sotva jsem ho dosusil a udelal okna prisel strasnej lijak a bylo to vse naprd. ale aspon jsem poradne uklidil interier, osetril kuzi a palubku a nalestil vnitrek oken - nebyla to zbytecny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 nebooj, on se ti lak nerozpustí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 o to nejde, me spis nasralo, ze to neni tak pekny, jak by to melo bejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) Tak jsem volal do CC autodílů kvůli těm deskám. Vezmou mi je nazpátek a pošlou prašule. Prej ty Zimmermanny bejvávaly na hovno před dvěma roky a teď prej celkem OK. Co jim prej teď vrací jsou právě Bremba, ty nedoporučuje vůbec. Kokta: hele koukej si dát jinej avatár, pak si myslím, že jsem ty tvoje bláboly psal já a ještě se mi lidi smějou a píšou mi do SZ, jakej sem blázen Editováno: 28. Červenec 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 TY VOLE, tak že ani bremba, ani Zimrmáče, tak co brát? Já teď manželce koupil kotouče i desky Roadhouse (španěl) za good peníz, ty z levnějších originálů. Z prvu po zahřátí při dobržďování si taky pískly a teď good. Už ti zbývají jen keramické Textar. To vyrábí někde v číně, lisují bambus se štěkem a když už stojí za hovno takové značky tak to je na odstřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) Nojo, zprvu byly ok, ale jak jsem na nich najel tisícovku a sedly si, tak začal Cimmerkus. Pískají po mírném zahřátí a při lehčím brždění, ale prakticky pořád a poměrně silně, kam se hrabou Tatry On už tu někdo psal, že není dobrá kombinace Zimmy kotouče a desky, že to chce desky jiné, jenže já mám svou hlavu a domníval jsem se, že je právě naopak ideál mít vše od jednoho výrobce. Editováno: 28. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) :D klintíku, bremba sou na scoutovi jak vpředu(35000km) vzadu(4000km) a nic nedělají. krásně brzděj, nevržou nic. kamarád je má na O1, taky nic... na T4 je máme 2 roky, cca 30000km taky nic... s kým ses tam bavil? jestli s tím kdo balí zboží na odeslání, tak není schopnej rozeznat převodový olej do diferáku s castrol olejem do motoru. však chce brát stejný řady a od stejné značky... Editováno: 28. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 na OI mam Zimmermany kotouce a desticky ATE a max spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Nojo, vezmu desky ze Škodovky a uvidím, jak si budou s Zimmermannama kotoučema rozumět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky