Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

tak to vis, strejc a synovec, jsou si straaasne podobny... ;)

jinak hosi sem byl o vikendu nasrany jak svina. umyl jsem auto a sotva jsem ho dosusil a udelal okna prisel strasnej lijak a bylo to vse naprd. ale aspon jsem poradne uklidil interier, osetril kuzi a palubku a nalestil vnitrek oken - nebyla to zbytecny... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem volal do CC autodílů kvůli těm deskám. Vezmou mi je nazpátek a pošlou prašule. Prej ty Zimmermanny bejvávaly na hovno před dvěma roky a teď prej celkem OK. Co jim prej teď vrací jsou právě Bremba, ty nedoporučuje vůbec.

Kokta: hele koukej si dát jinej avatár, pak si myslím, že jsem ty tvoje bláboly psal já a ještě se mi lidi smějou a píšou mi do SZ, jakej sem blázen ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

TY VOLE, tak že ani bremba, ani Zimrmáče, tak co brát? Já teď manželce koupil kotouče i desky Roadhouse (španěl) za good peníz, ty z levnějších originálů. Z prvu po zahřátí při dobržďování si taky pískly a teď good.

Už ti zbývají jen keramické Textar.  To vyrábí někde v číně, lisují bambus se štěkem a když už stojí za hovno takové značky tak to je na odstřel.

Odkaz ke komentáři

Nojo, zprvu byly ok, ale jak jsem na nich najel tisícovku a sedly si, tak začal Cimmerkus. Pískají po mírném zahřátí a při lehčím brždění, ale prakticky pořád a poměrně silně, kam se hrabou Tatry ;)

On už tu někdo psal, že není dobrá kombinace Zimmy kotouče a desky, že to chce desky jiné, jenže já mám svou hlavu a domníval jsem se, že je právě naopak ideál mít vše od jednoho výrobce.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

:D :D

klintíku, bremba sou na scoutovi jak vpředu(35000km) vzadu(4000km) a nic nedělají. krásně brzděj, nevržou nic. kamarád je má na O1, taky nic... na T4 je máme 2 roky, cca 30000km taky nic...

s kým ses tam bavil? jestli s tím kdo balí zboží na odeslání, tak není schopnej rozeznat převodový olej do diferáku s castrol olejem do motoru.

však chce brát stejný řady a od stejné značky...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...