Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

sory klinte, u TDI vpravo tedy nic není(určitě se jich prodává více než benzínů), každej normální člověk uslyší o spotřebě a jde do TDI, nemyslím nás a ostatních pár jedinců...

A navíc, když je chtěj mít schovaný, tak měli udělat placatý tlumič. Ta bandaska co tam čučí je fakt děs.

Určitě je to neomlouvá, ale takhle to mají i 4krát dražší auta

• Autor

No je to věc vkusu každého soudruha že ;)   Jo vím, že lidi kupujou TDI víc, že jsou přiblblí a zmatení, opojeni vůní ropy ;) a nevadí jim ani ta falešná koncovka, což mě by vadila.

Ale u RS TSI se mi to líbí a nic proti tomu nemám...

Upraveno od Clint

Lexík to nemá.

• Autor

To se nám to zase rozjelo ta debata co? ;)

Něco pro KOktu :kol-47:

post-32269-0-04392900-1407096433_thumb.j

Upraveno od Clint

Pawouk a co je teda na tech koncovkach tak špatně? Nechme ted stranou tdi

Jim se nelíbí, že v těch koncovkách jsou vidět ty dvě roury a že to není svařené dohromady ;)

Určitě je to neomlouvá, ale takhle to mají i 4krát dražší auta

Nemám nic, proti jejich designu - Clint to vystihnul, prostě dílenské zpracování je prachbídné. Ale to jsem psal i já, že to není problém jenom škodovek. Viděls to někdy na OIII RS na vlastní oči? A tu falešnou koncovkou nebudu už raději ani nekomentuji.

Tak kde jsou boží bojovníci? Pěkně se to tady rozjelo. Asi je zahnala maminka do pelechu a tam si ve svitu baterky hrajou s modýlkem OIII. :kol-48:

• Autor

Ten ještě nemám, neudělali žádnej pořádnej ;)

Jsem v práci, musím sem tam něco dělat, než půjdu chrápat....

Rozsekal jsi mně pádnýma argumentama, tak jsem zdrhnul:-)

Kecám, drtím BF.

:D

Abrex něco má. Nebo bereš od jiných firem? Já mám jen modýlky aut, co jsem vlastnil.

já koukám, jak se tuněj auta.

Kecám, drtím BF.

:kol-47:  A co že je to BF? :kol-32:

battlefield?

Tak tak

3,4? Přidej si mě..Hurikan88 :-))

• Autor

Asi už jsem ospalej, co je 3,4 Hurrikáne?

Kecám, drtím BF.

Hrajes   ?  tak nick? ja parim ted v praci  je cas:)

Hurikan   ja take   3,4    pridej si mne   PANCHO7710

• Autor

Jo tak teď po ránu už to chápu :D  Já už nic nehraju, resp. čekám na GTA 5 na PC :)  Sem tam ty tanky.....WOT

A už jsi viděl nějaké RS? :-)

Rozhodně odlisnejsi než u předchozích modelů.

Jinak samozřejmně má každý jiný vkus,já beru zřetel i na to,že je to Škoda,ta,pro mně až dosud nevýrazná Škoda.

samozrejme ze videl, ale proste neni to hitovka. podle me nejlip je poznaelna OII FL RS od klasickeho modelu

tak kdo chce to auto vylestit? kdo bude prvni?  uz mam abstak po lesteni:)

Ozi  ano sluzebaky stribrne a je fakt ze ta stribrna moc na  RS  nejde,ale furt je to RS,jako sluzebaka zadarmo bych to bral urcite,to je bez debat:)

no ja ti tam tu fabii klidne a rad hodim kdyztak ;)

jo tak rs sluzebni neni spatny, ono jakykoliv sluzebni auto neni spatny, co si budem povidat...

• Autor

Takže dneska pokračujeme ;)   :kol-47:

No ještě tak kombi, to je pěkný ale lift v základu .. ten z dálky vypadá jak Rapid.

A RS zezadu taky žádná sláva - ten spoiler je nic moc.

Něco proti Rapidu :-) , že bych přijel na čaj stůj co stůj a vyříkali by jsme si to  :kol-143:  je vidět, že jsem tady o víkendu moc nebyl, budu tady muset udělat pořádek.  :kol-48:

Jinak jsem to tedy prolouskal nakonec až sem a protože jsem sobotní dopoledne trávil v servisu (reklamace čalounění , přesazovali čalounění opěráku) tak jsem měl 2h času a prolejzal jsem jim detailně všechna auta co tam měli. Nejvíc O3 (jedinou 1,6 TDI 77kw) a ona ta O3 po stránce designu oproti tomu Rapidu až o tolik odlišná není. Dobře schránky mají měkké plostrování, je o něco širší a má o něco větší kufr, místa v zadu v podélném směru bych řekl nastejno. Páč mi cinkl Kokta v uchu sehnul jsem se abych se koukl na zadní vlečnou nápravu a viděl jak píše Motosman tu bandasku co tomu říkají zadní tlumič výfuku. Vstup i výstup z tlumiče je ve stejné boční straně tlumiče (divné). 

A jen tak pro zasmání, přesazovali to čalounění asi 2h v sobotu dopoledne, takto to čalounění vypadá dnes po 300km. jak tedy vypadá ? stejně jako před tím 

post-10015-0-34407200-1407138881_thumb.j

post-10015-0-59978600-1407138946_thumb.j

post-10015-0-98497300-1407138971_thumb.j

post-10015-0-56277800-1407139021_thumb.j

Upraveno od Petrrr

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.