kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 jak říká strejda Klint, KONCERNOVÁ KVALITA. auto má lehce přes 160 000, asi ložisko vrže? jiny kola se točí normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Já si dělal lišty sám na tapecu v OII a nic nevrže. Tapec jsem ze dveří sundaval snad už 100x a všechno perfektně sedí, tady se musí nechat preciznost a zpracování Škodovky je na velice dobré úrovni, dokonce i ty cvoky na kterých to celé drží jsou neponičené, prostě fakt paráda, ani jsem nečekal, že by to mohlo tolik rozebrání vydržet a ono to drží a nevrže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 On kokta je tradičně zaujatej a celej den nedělá nic jiného, než hledá na internetu kde kdo měl se škodovkou nějakej problém, aby nám to tady vítězoslavně ukázal a hned je Škodovka podle něj strašnej šmejd. Pak zcela uklidněn svým výsledkem si jde vytisknout fotku buz káry a s čoklem jí hodinu pozorujou. Otázka jen, kdo víc slintá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Kamarád má 156 1,9JTD (myslím že 2006) a spokojenej, najeto 270 000km (třetí majitel) kromě běžných věcí a turba žádné závady, teď bude dělat spojku, ale to je v tomhle nájezdu asi běžné... ja mel 156ku sport sedan s 2.0 TS a super, chodila paradne asi do 120tkm - ja najel asi tak poslednich 20tisic pak se to zacalo komplet sypat a musela z baraku pak jsem mel 159 sport wagon 2.4 JTD po chipu to melo nejakych 200 a par kW a ta jezdi vesele doted - ja ji koupil asi pri 90tkm a najel asi 5000km a pak prodaval, co jsem ji videl naposled tak mela kolem 400tkm a jedine co vim, ze se delalo tak spojka ve 250tkm. Alfy jsou strašnej šmejd, v podstatě neznám nikoho, kdo by z ní neměl dvakrát radost (jednou při koupi a po druhé při prodeji) tohle snad ani radsi nebudu komentovat, je jenom videt, ze si s tim autem v zivote nejel, jinak bys tohle nemohl rict. protoze alfa ma vec, ktere ostatni auta ve stejne kategorii nemaji - dusi a srdicko 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Tak Clint vidí jen škodavágen. Ozi, to jsem ani nevědel, žes byl takový alfista. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) Ozi nebuď blázen, dám to telefon na člověka co s nima jezdil a víc závad vživotě na jiných autech neměl. Prodat to byl velkej problém. Alfy nikdo nechce, jsou to ležáky a v bazarech na ně serou mouchy. Editováno: 26. Srpen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Clinte Kokta ma psa a ty mas zajice, pekna uchylarna. Jinak kokta to video s loziskem nepochopil, to byl druhej sound generator pro jeste lepsi zvuk zejmena pri vyssich rychlostech. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Clinte Kokta ma psa a ty mas zajice. A oba skončej stejně na grilu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Jo, to je jejich jediné smysluplné využití. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 u Alficek to je kus od kusu, ale to auto ma proste sve vyrazne kouzlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) klinte mě asi nechápeš(video je moje, ale při 161 000km okay.), jenom říkám jaká je to koncernová kvalita ty ložiska. u Sebe 2 měněný, u bratránka zatím jedno, teď už mu hučí další, u matky taky jedno. ted u bráchy začíná tohle zadní pravy, jj petře je to nový tuning a klintův názor na alfy, to radši nekomentovat. je to kus od kusu, jako škodovka... a auta to nejsou špatný... Editováno: 26. Srpen 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) No vidíš, já už mám 3. koncernové auto (vyjímka škoda 120l ), brácha taky třetí, otec čtvrté a u žádného jsme nikdy ložisko nedělali a nikdy žádné nehučelo....Je to také o stylu jízdy, kdo drbe díry, nemůže se divit. U autoškoly jsme měnili ložisko dvakrát ročně. Ložisko jsem řešil naposledy u stodvácy. Editováno: 26. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Koukal jsem na ten introš nové Fábky a vypadá fakt skvěle, povedl se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 jj, akorát až tam bude základní rádio s malym displejem, tak to bude takovy prázdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 To asi jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Clinte a co Hurikan??? Ty na nej vubec nemyslis... Ono mít služební káru umí každej, ale mít svojí svlastní jen jedničkáři 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Jojo, ty jsi asi jedinej, já budu asi druhej a tím to hasne, jinak samé služebky a to se jim to machruje co? Ono našetřit skoro 700 klacků není prdel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) není, ale divím se, protože jsem celou dobu myslel že firma rozhodne o koupi auta a oni si panáčkové ještě poroučej Jinak mám takovej pocit že ted si dám trošku woraz s ročníma výměnama, jsem nějakej vyždímanej z toho baráku Editováno: 26. Srpen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) ba né až výjde 280 limited Rs tak to zkusím znovu Editováno: 26. Srpen 2014, autor: Hurikan88 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) děláte jak kdyby auto bylo cíl vašeho života jinak služebák je nejlepší auto, to snad ví každej.. když má tu možnost člověk mít služebáka, proč ne... Editováno: 26. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 U o1 mi ve 160tis malicko hucely zadni, ale do prodeje pri 217tis a 5 let stav setrvaval. Na o2 snad kazdy meni pri 40tis pravy predni, tak cekam co ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 kdyby bylo auto cílem života tak jsem někde jinde už... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Jojo, ty jsi asi jedinej, já budu asi druhej a tím to hasne, jinak samé služebky a to se jim to machruje co? Ono našetřit skoro 700 klacků není prdel.... jako chces rict, ze vetsina lidi z piratskeho klubu ma sluzebky? trochu mimo ne... ba né až výjde 280 limited Rs tak to zkusím znovu slusnej plan jinak služebák je nejlepší auto, to snad ví každej.. když má tu možnost člověk mít služebáka, proč ne... naprosta pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Tak Clint vidí jen škodavágen. Ozi, to jsem ani nevědel, žes byl takový alfista. sem predtim jaksi zapomnel reagovat. Alfa je trochu srdcovka, bylo to moje prvni silne auto a nikdy me nezklamalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Jojo, ty jsi asi jedinej, já budu asi druhej a tím to hasne, jinak samé služebky a to se jim to machruje co? Ono našetřit skoro 700 klacků není prdel.... prdlajs. Nový povoz je sice psanej na mojí firmu, ale zaplatit to musím stejně já a vcelku Takže tady jako nemachruj, jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky