Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Já si dělal lišty sám na tapecu v OII a nic nevrže. Tapec jsem ze dveří sundaval snad už 100x a všechno perfektně sedí, tady se musí nechat preciznost a zpracování Škodovky je na velice dobré úrovni, dokonce i ty cvoky na kterých to celé drží jsou neponičené, prostě fakt paráda, ani jsem nečekal, že by to mohlo tolik rozebrání vydržet a ono to drží a nevrže  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On kokta je tradičně zaujatej a celej den nedělá nic jiného, než hledá na internetu kde kdo měl se škodovkou nějakej problém, aby nám to tady vítězoslavně ukázal :kol-46:  a hned je Škodovka podle něj strašnej šmejd. Pak zcela uklidněn svým výsledkem si jde vytisknout fotku buz káry a s čoklem jí hodinu pozorujou. Otázka jen, kdo víc slintá ;)

Odkaz ke komentáři

Kamarád má 156 1,9JTD (myslím že 2006) a spokojenej, najeto 270 000km (třetí majitel) kromě běžných věcí a turba žádné závady, teď bude dělat spojku, ale to je v tomhle nájezdu asi běžné...

ja mel 156ku sport sedan s 2.0 TS a super, chodila paradne asi do 120tkm - ja najel asi tak poslednich 20tisic pak se to zacalo komplet sypat a musela z baraku :(

pak jsem mel 159 sport wagon 2.4 JTD po chipu to melo nejakych 200 a par kW a ta jezdi vesele doted - ja ji koupil asi pri 90tkm a najel asi 5000km a pak prodaval, co jsem ji videl naposled tak mela kolem 400tkm a jedine co vim, ze se delalo tak spojka ve 250tkm.

Alfy jsou strašnej šmejd, v podstatě neznám nikoho, kdo by z ní neměl dvakrát radost (jednou při koupi a po druhé při prodeji)  :D

tohle snad ani radsi nebudu komentovat, je jenom videt, ze si s tim autem v zivote nejel, jinak bys tohle nemohl rict.

protoze alfa ma vec, ktere ostatni auta ve stejne kategorii nemaji - dusi a srdicko :kol-46:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Ozi nebuď blázen, dám to telefon na člověka co s nima jezdil a víc závad vživotě na jiných autech neměl. Prodat to byl velkej problém. Alfy nikdo nechce, jsou to ležáky a v bazarech na ně serou mouchy.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

klinte mě asi nechápeš(video je moje, ale při 161 000km okay.), jenom říkám jaká je to koncernová kvalita ty ložiska. u Sebe 2 měněný, u bratránka zatím jedno, teď už mu hučí další, u matky taky jedno. ted u bráchy začíná tohle zadní pravy, jj petře je to nový tuning :D

a klintův názor na alfy, to radši nekomentovat. je to kus od kusu, jako škodovka... a auta to nejsou špatný...

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No vidíš, já už mám 3. koncernové auto (vyjímka škoda 120l ), brácha taky třetí, otec čtvrté a u žádného jsme nikdy ložisko nedělali a nikdy žádné nehučelo....Je to také o stylu jízdy, kdo drbe díry, nemůže se divit. U autoškoly jsme měnili ložisko dvakrát ročně.

Ložisko jsem řešil naposledy u stodvácy.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

není, ale divím se, protože jsem celou dobu myslel že firma rozhodne o koupi auta a oni si panáčkové ještě poroučej :kol-28: Jinak mám takovej pocit že ted si dám trošku woraz s ročníma výměnama, jsem nějakej vyždímanej z toho baráku :kol-28:

Editováno: , autor: Hurikan88
Odkaz ke komentáři

Jojo, ty jsi asi jedinej, já budu asi druhej a tím to hasne, jinak samé služebky a to se jim to machruje co?  Ono našetřit skoro 700 klacků není prdel....

jako chces rict, ze vetsina lidi z piratskeho klubu ma sluzebky? trochu mimo ne... :kol-44:

ba né :kol-28:  až výjde 280 limited Rs tak to zkusím znovu  :kol-46:

slusnej plan :kol-47:

jinak služebák je nejlepší auto, to snad ví každej.. když má tu možnost člověk mít služebáka, proč ne...

naprosta pravda... :kol-29:

Odkaz ke komentáři

Jojo, ty jsi asi jedinej, já budu asi druhej a tím to hasne, jinak samé služebky a to se jim to machruje co?  Ono našetřit skoro 700 klacků není prdel....

prdlajs. Nový povoz je sice psanej na mojí firmu, ale zaplatit to musím stejně já a vcelku ;) Takže tady jako nemachruj, jo :p

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...