kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Honzo moment, mas to bez dph a vicemene veskery provoz zadarmo, platis jen silnicni dan, takze se to vyplati, ja bych do toho sel hned, mit tu možnost a firmy to vedej, takze misto zvyseni platu ti daj radsi auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 to mi teda řekni, co mám zadarmo... veškerý investice, který dělám a musím dělat, tak nejdříve si na ně musím vydělat vlastní činností. A to, že to mám bez DPH je pravda; ale musím to nejdříve zaplatit VČETNĚ DPH. Daň mi až posléze stát vrátí. Silniční daň je nutné zlo a jen zálohu mám 2tKč (+ zhruba doplatek v této výši; což se ale dozvím až v lednu). 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Honzo... toto téma zde nemá smysl řešit. Podnikání resp. živnost má své klady i zápory. Ale klady převládají a je pravda, že kdyby se ti to nevyplatilo, tak to koupíš jako fyzická osoba... Každý zaměstnanec toto bere jako velké plus, ale tohle je jen jedna z věcí, které Ti podnikání umožňuje využívat náš státní systém PS: já jsem zaměstnanec takže o tom nemám taky ani šajn, ale něco málo se v hospodě občas dozvím a ani za mák to nikomu nezávidím...Spíš mě serou ZLODĚJI, kteří kradou veřejně a ani se nesnaží o to, to nějak maskovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) :D tak tomuhle se otevřeně směji. ono když na to nevyděláš, tak si těžko něco odečteš a už vůbec něco koupíš..... a jak sem pochopil, tak radius myslel, že když si zaměstnanec a dostaneš služební vůz... Editováno: 26. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Honzo... toto téma zde nemá smysl řešit. Podnikání resp. živnost má své klady i zápory. Ale klady převládají a je pravda, že kdyby se ti to nevyplatilo, tak to koupíš jako fyzická osoba... Každý zaměstnanec toto bere jako velké plus, ale tohle je jen jedna z věcí, které Ti podnikání umožňuje využívat náš státní systém PS: já jsem zaměstnanec takže o tom nemám taky ani šajn, ale něco málo se v hospodě občas dozvím a ani za mák to nikomu nezávidím...Spíš mě serou ZLODĚJI, kteří kradou veřejně a ani se nesnaží o to, to nějak maskovat... Ano, vše má své klady a zápory jak píšeš. Ale v hospodě se toho vždycky nakecá, ale pořádně páru o tom tam zpravidla nemá každej. Tady v tomto banánovém státě je to zažitý, že když "něco vezmeš na firmu", že to nic nestojí, je to zdarma a dělnická třída to podnikateli (vykořisťovateli ) vlastně umožňuje. Třeba šedou Octavii jsem měl jako FO, protože nebylo možné rozumně si dát do účetnictví ojetý auto. A kupovat jako první "investici" do podnikání automobil je slušná sebevražda. A ještě k tomu co a jak bere zaměstnanec jako samozřejmost: vždy (a i tady) se plete firma a živnostník. Na firmu (s.r.o. či a.s.) jde udělat dost věcí (leasing, úvěr a jiné možnosti financování), ale jako živnostník jsi na tom de facto stejně jako zaměstnanec - na vše si MUSÍŠ SÁM VYDĚLAT! Nemáš zakázky, nemáš nic; naopak ještě denně proděláváš. Jako zaměstnanec tohle neřešíš: není práce, tak sedíš za určitý % z platu doma a čučíš z vokna a veškerý rizika nese tvůj chlebodárce (vykořisťovatel). Woe, jste mě zase vytočili 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 tak jsem dneska jel s dodávkou po hradecký dálnici a postupně mě předjeli čtyři Fabie III . No ale hoši, těžký zklamání !!! Za mně, hroznej paskvil. Ve předu nějak podivně zaoblený světla, vzadu naopak samý ostrý hrany a rohy, jak když to k sobě nepatří. A pozor, kdyby někdo myslel, že byly s kamufláží, tak rozhodně už nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Honza9007:sedíš za určitý % z platu doma, to mě rozesmálo.To možná sedíš,ale nesmíš být ten zaměstnanec u podnikatele,páč pak sedíš většinou za hovno:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) tak pokud děláš na černo tak asi tvoje praktiky fungují. základ dostaneš vždy, jinak s tebou musí rozvázat pracovní smlouvu...... a zrovna zaměstnanci mají slušný práva... víš jak, každej si může zkusit nějak podnikat... Editováno: 26. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Honzo doufám, že jsem Tě nenasral já, já to myslel dobře. Mám spoustu kamarádů podnikatelů, někteří lepší, jiný hajzlíci, takže nějaké informace o podnikatelské sféry mám a nikomu to nezávidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) :D tak tomuhle se otevřeně směji. ono když na to nevyděláš, tak si těžko něco odečteš a už vůbec něco koupíš..... a jak sem pochopil, tak radius myslel, že když si zaměstnanec a dostaneš služební vůz... Zrovna ty se moc nesměj, je ti sotva osmnáct a rozhazuješ prachy jak padesátiletej podnikatel. Je vidět, že ti rodiče hodili do štrůsoku, abys byl rychleji dospělej. Vždyť ani česky psát neumíš Ozi: já měl na mysli funglovky O3 RS, ne ty staré škopky Editováno: 26. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 tak pokud děláš na černo tak asi tvoje praktiky fungují. základ dostaneš vždy, jinak s tebou musí rozvázat pracovní smlouvu...... a zrovna zaměstnanci mají slušný práva... víš jak, každej si může zkusit nějak podnikat... To určitě, ale takto to většinou funguje ve větších firmách, u malých podnikatelů se s tebou dost často nikdo nepáře a můžeš se vesele soudit v tom českým bordelu až do alelujá. Zákoník práce je, kamaráde, jen cár papíru. A to někdy i velkých a zahraničních firem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Honza9007:sedíš za určitý % z platu doma, to mě rozesmálo.To možná sedíš,ale nesmíš být ten zaměstnanec u podnikatele,páč pak sedíš většinou za hovno:-D Pokud jsi zaměstnanec a zaměstnavatel pro tebe nemá práci, může tě poslat zadarmo domů; ale jen na určitý počet dní. Na delší dobu ti musí platit ty procenta; jen si počkej na Kurzarbeit De facto už ten systém tady byl v "době krize"; jen se to jmenovalo jinak a byla to oboustranná dohoda zaměstnavatelů s odbory. Stringo: hledám viníky... Pawouk: náhodou zák.práce není jen cár papíru; problém je na obou stranách v tom, že zaměstnanci ve strachu o job podepíšou všechno. A málokdo jde při vyhazovu proti zákoníku práce k pracovnímu soudu Protože je to, bohužel pro "dělnickou třídu" , na strašně dlouho. Ale to je jakýkoliv soudní setkání v týhle banánový republice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) jasně pawouku, pokud ten menší podnikatel či firmička zkrachne, tak se dostaneš jenom do pořadí a nic asi nedostaneš, ale jinak se asi dá možná, pokud je alespon nějak seriozní. ale jak píše Honza, soudit se nemá moc smysl tady...klint zase jedl vtipnou kaši Jj ozákovi je málem 60, Honzovi táhne taky na 60 , pawoukovi táhne na 90 roků a tobě asi na 100... Editováno: 26. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Koktp a Honzo, ale tím "soudit se nemá moc smysl" jste vlastně potvrdili to co tu vyvracíte,že zákoník práce je jen cár papíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) je a není... řekněmě, že si ti něco stane v pracovní době díky práci, kterou máš zadanou a zaměstnavatel nesplnil všechny bezpečnostní předpisi, tak pak to třeba funguje je to takle se vším, jak strany nejsou ochotný to nějak řešit, tak to pak končí špatně. A na soudy hold nemá každý peníze, bohužel to tak tady funguje... Editováno: 26. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 ta nová XC90 je moc moc pěkná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Jo to souhlasím, Volvo je Volvo. I když už taky šetřej, stále je to dobrá kára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Tak je to Čína, co byste chtěli že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) http://www.autoforum.cz/zajimavosti/skoda-dostala-v-indii-obri-pokutu-za-manipulovani-cen-nahradnich-dilu/ koukám všichni dostávají.. jj huri, pořádný velký SUV... http://www.autoforum.cz/predstaveni/nove-volvo-xc90-je-venku-bezpecnejsi-luxusnejsi-i-ridicstejsi/ Editováno: 26. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Od Volva se mi dost modelů líbilo, jenže i tam podléhají ekošílenství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Ona i XC-60 není k zahození.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Ale jo Volvo dobry, i kdyz je to GM a v podstate trochu lepsi Opel nebo jak mi anglani rikame Voxhol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Ale on ani Opel není zas tak špatnej, jen u nás má trochu mizerné jméno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky