MichalRr Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 No ono je to jak píše Petrrr, musíš se prostě víc hejbat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 A nebo vyrůst o 20 cm.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Jirko, omlouvám se ti z hloubi duše, že jsem tě takto podcenil, hold máš těžký kosti jako já. To se pak nedá nic dělat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Kdo dneska neposlouchal ranní show Evropy 2 tak doporučuji poslechnout, málem jsem kvůli toho nedojel do práce http://www.evropa2.cz/mp3-archiv/nejstarsi-soutezici-16719 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 :kol-98: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Budu nosit podražené boty a kouzelnickej klobouk, abych vypadal vyšší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2014 (editace) Tedy, jestli je to final back face, tak to soudruzi s těma světlama trochu přepískli ne? Editováno: 5. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Ty světla jsou jen přelepený, takhle vypadalo maskování i u krátké verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Trénink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 a kde je RSo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Volal jsem Putinovi, říkal, že mír na Východě už je za rohem Děkoval mi, že jsem navedl na jeho politickou nótu i Zemana. Samozřejmě jeho pozvání na Putinovu jachtu platí a rovnou jsem mu řekl, že mu ji Kokta vočipuje a udělá z ní rychlej motorák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Tak sem umýt auto a ze půjdu leštit a ona začne bouřka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 A jde to od východu. Clint to spatne domluvil koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2014 (editace) U nás nic, já teď sednul do auta jel jsem se nazdář bůh projet do Křivoklátských zatáček. Vzal jsem to přes Rakovník nazpátek a protože se mi zdálo, že už se o mě dlouho nemluvilo jako o vyhlášeném pirátovi, jel jsem ve městě kilo dvacet a na okreskách 170, zatáčky pískaly moje sjeté gumy. Krásně jsem si to užíval, předjížděl co se dalo a kde se dalo a teď po návratu domů jsem si vyndal naloženou krkovičku, chlazené pivo a spokojeně a odpočat psychicky si jí půjdu mrsknout na gril Jediné, co mi chybí je to RS-o Editováno: 5. Září 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Aby ses z te o3 nepodelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Hele mam na prodej 18"gemini,kdyz to clint koupi mozna ji nekdy i slozi :-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Takže poděkujte mě, Viktorovi, že je zajištěna propagace našeho buzna srazu. https://www.facebook.com/events/1483951405187141/?ref=22 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Jo uz jsem si vsiml, a bylo mi divne, ze by Clint byl takhle sikovnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Hezký, ale má to dvě zásadní chybky: 1. Mělo by tam být sraz Octavií a ne sraz vozů Škoda, to může být třeba i Š120 2. Fotka je matoucí, je z Lán... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Pravda, ani mne to neprislo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Ale i tak dobry:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Však oni to opraví Fotka nevadí, ale ty octavie by tam měly v názvu bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Tak když je to na OC tak snad jen octavie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Jenže na OC jsou i sekce pro ostatní škodovky. Takže tak jasný to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 (editace) Octavie a denim KinderCar Editováno: 5. Září 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky