Stringo Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Nezlob se, ale dám sem odkaz... to je celkem slušnej kockout http://forum.skodahome.cz/topic/127949-octavia-rs-tsi20-liftback/?p=1949705 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 jsem nejdřív četl tady Motosmana tak jsem se lekl že jsi to provedle se svojí .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Mno to by bylo hodně naprd, kdybych takhle rychle rozklepl svojí, ale zase neznalost neomlouvá kolegu, prostě profrčel stopku a kdyby jel kousek pomalejí, tak to není zadek auta ale, přimej náraz do dveří a pak nevím jak by to dopadlo. Teďka mam jenom namožené záda, ale tak by to mohlo dopadnout hodně špatne. Kdybych tam jel svým RS, tak než tam vubec ten discover dojede tak ja už jsem o 500m dále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Stringo jestli chceš zplesit motor, tak si kup tenhle olej: http://www.escape6.cz/motor-a-performance/provozni-kapaliny/motorove-oleje/Plne-synteticky-motorovy-olej-Millers-Oils-NANODRIVE---EE-LONGLIFE-5w40-5l-ID176536/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Mno a ty to používáš? Hlavně jsem se tě ptal na tohle: http://forum.skodahome.cz/topic/124742-clintův-pirátský-klub/?p=1949666 PS: já používám tohle, resp. dávají mi to v servisu http://www.abv-autodily.cz/?page=detail&aid=1650&z=a&d=1&mid=5#popis Editováno: 11. Září 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Pancho koukej, Welfajsto dneska udělal s kámošem druhýho De-Loreana Editováno: 11. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Tak si kup celej vejfuk ne? Bcs turbo ma arlo A jestli chceš zvuk tak subaru apod Nebo si vyvrtej díru Editováno: 11. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Jj, je vidět Pancho, že jsou hold někteří co to umí ještě lépe jak ty. Jinak Weithfisto docela špatný pocit jako spolujezdec co? Když víš že se to blíží a sám s tím nic neuděláš. To známe, byl jsem Panchův navigátor a i když jsem řval horizont, levá 3, jesl si tu svou a dopadlo to, jak to dopadlo. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ale Arlo za to cálnul dvacku a navíc má benzín, tam ten zvuk jde poladit celkem dobře, díru dělat nechci a na Subaru nemam, resp.ani na ten vejfuk... Takže tak no... mě jen zajímá, jestli něco nezkurvim když sundam tlumič a nastartuju, že to bude OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Pancho říkal, že příště se polepší Petrrr: prej si mu v osudném okmažiku tahal volant z ruky a řadil dvojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Jj, je vidět Pancho, že jsou hold někteří co to umí ještě lépe jak ty. Jinak Weithfisto docela špatný pocit jako spolujezdec co? Když víš že se to blíží a sám s tím nic neuděláš. To známe, byl jsem Panchův navigátor a i když jsem řval horizont, levá 3, jesl si tu svou a dopadlo to, jak to dopadlo. Jo to mě povidej, hlavně když to auto vidíš a čekáš že kolega bude brzdit mno a pak zjistíš, že teda asi nebude a jede si tu svou. pak cvak a jenom se dívaš jestli máš ještě všechny končetiny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) stringo plno lidí má vyndanej katák... já bejt tebou, se na tyhle voloviny víš co ale pančo s arlem mají takovej svůj rituál, nechávají minimálně minutu běžet motor na volnoběh studenej až pak vyjedou. Pančo nikdy nevytočil auto víc jak na 3000 otáček, protože se prý zajíždí 150 000km! Každopádně je fascinující, jak se na cizím neštěstí radujete, v tomto případě na nehodách(nejste náhodou z Česka? ). Editováno: 11. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Kokto...pořád nechápeš o co mi jde. Já nechci vyndat katalizátor, já chci pouze zkusit, jaký zvuk bude mít auto po sundání posledního dílu výfuku - tlumiče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 kokto, a co máš dělat, plakat nad rozlitým mlékem, všichni víme, že to není sranda, ale pokud se nikomu nic nestalo (a to je z mého pohledu to nejdůležitější) tak jde o hovno. nějaký plechy a auto lze nahradit. Zdraví a život ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) to je kolotoč za lidovych 29.990kc Editováno: 11. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Také nechávám studené auto cca 30 sekund po startu na volnoběh, než vyjíždím.... Editováno: 11. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Pro vás by se mělo do ceníku přidat "Vzdáleny start" abyste si mohli zahřívat motory tvl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Nějak nevidím důvod pro takové eskapády. Já se tomu jen přiblížím při výjezdu z garáže - to samozřejmě motor nevypínám, než zavřu vrata, ale jinak v tom nevidím smysl. TSI se stejně na volnoběh nezahřeje ani za x minut, natož za pár desítek vteřin. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Já v tom smysl mám, po třiceti vteřinách se mi teprve zklidní volnoběžné otáčky (kvůli předehřevu kaťáka), pač když vyjedu hned nenechám otáčky stabilizovat, auto při sešlápnutí plynu pocukává.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Mě teda necuká. Jenom při rozjezdu mě automat řadí z 1->2 ve v yšších otáčkách, takže si to asi kompenzuje tímhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) pawouku taky v tom nevidím nic... to že to cuká postřehnu při zařazení jedničky a pak už o tom nevím... Editováno: 11. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 no já v létě to nedělám, ale v zimě jak škrabu okna a sundavám sníh, tak taky automaticky nastartuju a až potom uklízím auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Připravované novodobé Rko http://www.novinky.cz/auto/346594-novague-erko-je-historicky-nejhezci-cesky-sportak.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Petrrr ale ja myslím že sem to docela zvládnu dobře ne? Mohlo to byt horší jak pro auto tak pro nás. A jinak si asi na to nechám udělát patent. Začíná to bejt cool. Kokta pravda ohřívám a i chladim Protoze mam rad auta a motory. Ale často byla ručička v červeném. Na to abych měl jen 1500 tak to mám naftu Leona. Takže tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Přátelé, 22.9. bych měl mít teoreticky volno , takže čajda o páte by mohla klapnout Upřesním až se to přiblíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky