Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Včera jsem viděl žlutou 3 bmw, v týdnu i žlutou OII. Můj názor je takovej, že když je to auto nový tak je pěkný, ale za pár let už ta žlutá na starém modelu vypadá hrozně :kol-46:

Vloženo (editace)

Tady mi XJOHNYX poslal fotku, jak by si to křídlo představoval i na O3 :D Kdo tu psal, že ho se žlutou oktávkou stále zastavují na ulici v Praze zákazníci (mávají na taxík) a že mu na ní serou mouchy?

post-32269-0-67561900-1410709202_thumb.j

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

to jsem zcela jistě říkal já, ale prostě je ta barva hezká  :kol-28: ale udržuje se blbě a jak již bylo řečeno, sedá na ní všechen hmyz. Mno a na mávání jsem si zvyknul  :kol-46:

Na tý OI bych s takovým křídlem problém úplně neměl, ale na OIII by takový asi ne zcela pasovalo, repektive bylo by fakt hnusný. Nehledně, že ať už na OI tak na OIII by nemělo vůbec žádný opodstatnění 

Editováno: , autor: XJOHNNYX
  • Pozitivní 2
Vloženo (editace)

to je bordel, 9h a nikdo nikde, tak jsem si přečet jak mi kdo zbuzeroval moji káru a je mi hej, to bude krásnej den :-))

Clinte máš zajištěné nějaké parkoviště na letišti pro členy tohoto klanu? Už mě nebaví čekat u McDonalda a pak jet na letiště, chtělo by to něco vymyslet, nějakou VIP kartu :-))

Editováno: , autor: Hurikan88
  • Pozitivní 2
Vloženo

Huri, neber to jako buzeraci...jsou to jen postřehy nás ostatních, je to Tvoje kára a většina z nás (alespoň já) Ti jí závidíme a navíc to byl, jak jsi psal sám, pokus a máš možnost to vrátit zpátky...  :kol-28:

Vloženo (editace)

Za chvíli rozjede klintik debaty, jak je škodovka nejlepší a my jsme fanataci hundaje sorenta

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

0n se Petrrr poslední dobou dost zaneprázdňoval vylepšováním kinder auta, nesnesl pomyšlení, že by k němu mohl někdo na nárazník přivázat špagát a tahat auto po dvorku, případně si s ním hrát na pískovišti ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...