Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ze čtyř? :D

• Autor

Kokta: Hele Hravec přislíbil účast na 6. Octavia srazu (tedy pokud se rychle uzdraví) ;)  Konečně se poznáte, když ti to na Moravě tehdy najednou nevyšlo ;) a vypijete spolu kofolu vzájemného (ne)přátelství :D :D

Pak ti s Hravcem dáme společně lekci českého jazyka grátis :D

Upraveno od Clint

jo, tez gratulace. Pawouk je z toho uplne mimo, ze neni schopny napsat.

Radiusy: to co si nafotil tak je to ala Rapid, ba nektere veci jeste horsi. No nez soc. O3 to uz opravdu radeji R s nejakou vybavou.

tak bráchové velká gratulace ;) 3 místo je krásné

Díky, já snad ani nepůjdu spát, abych si nemusel sundávat medaili z krku !!!

Clint by měl taky vyrazit na Economy Run, aby všichni viděli jak se nemá jezdit na spotřebu !!

• Autor

Já už o tom dříve psal, považuju to celé za zbytečnou akci. Nechci se o tom dál rozepisovat, díky. Ale rovněž gratuluji k medajli za šnečí jízdu ;)

Upraveno od Clint

honza mě odepsal toto "pawouk01 s TSIckem za 4,2"

tak bráchové velká gratulace ;) 3 místo je krásné

Dík. :kol-47:  Spotřeba byla 4,190 při průměrné rychlosti 55,08 km/h (minimální limit byl 54,62 km/h). Celkově 21. místo ze 44. klasifikovaných, v kategorii Benzín 3000 třetí místo (z pěti startujících vozů :kol-28:, ale nejmenší spotřeba, ono se to tam totiž různě přepočítává.)

kluci, parádní výsledek!  :kol-47:

Teda doufám, že jste ten můj manuál ve zprávě přečetli poctivě celej  :kol-28:

Honzo přečetli a děkuji za podrobný manuál (měl jsem ho vytištěný), ale je velmi těžké to všechno dodržovat - ta 1.4 TSI se přece jenom chová poněkud jinak, než diesel. Bavili jsme se o tom s Viktorem, když mi říkal jak jel s jeho 2.0 TDI CR, tak některé věci jsou s mým nemožné. Nicméně si to asi zajedem příští rok znovu.  :kol-28:

Se pak projedem spolu v autě a uvidíš, že ti z toho TSIčka udělám naftu :D

Ono jde hodně věcí použít na obě motorizace; jen je třeba u toho přemýšlet a mít cit pro auto ;) Určitě vám Viktor líčil i noční školení, viď? :D

výmluvy...

Brzo se uzdrav, chlape. :kol-47:  Protože zdraví máme všichni jen jedno! :)

Se pak projedem spolu v autě a uvidíš, že ti z toho TSIčka udělám naftu :D

Ono jde hodně věcí použít na obě motorizace; jen je třeba u toho přemýšlet a mít cit pro auto ;) Určitě vám Viktor líčil i noční školení, viď? :D

No to jo. :kol-28:  Mně nejde technika jízdy do kopce. To mi budeš muset někdy ukázat. Tam byly největší ztráty.

Jo, to je taky to nejtěžší vůbec :D

Ozi, od října bych měl být už v Plzni, takže každej den bych měl být v Plzni, nebo doma... To prostě nějak naplánuj podle sebe, buď budu moc, nebo ne  :kol-28:

Panove, jsem rad ze jste prisli na to, ze jsou Skodovky srace, protoze jak jsem jiz asi 2x psal, je to Ambiente, zadna socka! To ze tam nema vyhrev sedacek a dalsi pytlikoviny neznamena, ze stredni panel bude takovej ausus, to je primo ostuda a uz i tohle je duvod to nekoupit. Srouby, polystyren, lakovani a kryt zamku nebude mit ani L@K. Cim dal vic je videt, ze Skodovka je uz ne druha, ale prvni od Konce v koncernu. Jak rikam, kdyz koncern, tak uz Seat.

Mimochodem 02 socka vypada v interieru lip. A v 02 jsou i lepsi sedacky. Co ma 02 socka za sedacky, to je v 03. Co ma pak 03 socka, ty ploche z Fabie?

Upraveno od Radius

• Autor

Koupíme nové Kaktusy a pojedeme si s nima zahrát auto fotbal ;)

Já už o tom dříve psal, považuju to celé za zbytečnou akci. Nechci se o tom dál rozepisovat, díky. Ale rovněž gratuluji k medajli za šnečí jízdu ;)

Kluci zrovna sneci jizdu nejeli; viz prumerna rychlost. Jeli podle meho odhadu tak 5-10km/h nad limity. A o moc rychlejsi bys, Jirko, taky nebyl [emoji6]

Budes-li dodrzovat povolene rychlosti.

Upraveno od Honza9007

Verim, ze to o snecim tempu neni ale spis o plynulosti. Zase jed takhle dlouhodobe tak je clovek asi unavenej z toho soustredeni na vsechno po 100km jako by jel 1000 ne?

A technika jizdy do kopce? Na tom nic neni. Tzv. koktovo metoda rika, radit az v cervenem a rozpalit to tak aby auto na vrcholu kopce vzlitlo a cim dal poleti, tim vetsi uspora paliva. :D

:kol-48:   Bych musel sundat to křídlo - to by mě tlačilo příliš k zemi. :kol-46:

A co retizek pri ecorun, chrochtal si blahem? Pri tech 1000ot./min.? :D:D:D

Kazdopadne smekam pred Pawoukem, je dobrej. Sam nevim jak to dela ze s vetsim motorem a vetsim autem jezdi dlouhodobe v podstate za to co ja s KinderCar. I kdyz jak vsichni vime Pawouk nezna resp. jeho auto prekroceni max. povolene rychlosti ani o 1km/h. To ja se zase obcas svezu. Tech X koni navic co ted mam, tak to cloveka laka :D Hold z Pawouka ted na caji budu muset vytahat nejaka moudra. Opiju ho Kofolou a on neco pusti.

Jinak ty Honzo zitra dorazis ? Bych chtel videt live tu tvoji new bezovku.

Hlavně pawouk nejezdí asi město

Mno, to nevím, ale zítra se ho v garáži zeptám, jak se mu chrochtalo. :kol-28:  S tou rychlostí se mýlíš, jak jsem již mnohokrát uvedl, mám svůj zažitý styl jízdy, u kteréhož jezdím obce do 55 km/h, mimo 100 km/h a dálnice 140 km/h (vše tachometrové rychlosti). Nic jiného v tom není. Netvrdím, že je to takto vždy, někdy jedu i rychleji, někdy pomaleji (moje průměrné rychlosti u dlouhodobých spotřeb se vždy pohybují okolo hranice 71 - 73 km/h, takže to zas takové loudání není). Nu a auto, respektive motor, je už na toto naučený. :kol-28: Ano, kokta má pravdu - město prakticky nejezdím, tam to docela žere. Ale to není důvod, proč město ne, prostě to nepotřebuji. Jezdím MHD.

Jo a Pawouku auto si nenech predelat na ropaka, kdo by chtel chrochtajici vuz s vibrujicimi pedaly. U stryce Sup 2,0 TDI 4 mesice stary a u Tetky Yeti 2,0 TDI 4x4 3mesice stary kdyz seslapnes spojku a lehounce ji povolis tak te vybruje do nohy jak nejakej Robertek. VibraTechnics :-). Vcera mi manzelka rika pri navsteve hrbitova (mometalne sedi vzdy s malou vzadu) proc couvam bez nastartovani. Malem jsem se pochcal smichy. Nastartovano jsem samozrejme mel. No vecer po rodinne oslave jsem jel z pochopitelnych duvodu ja vzadu, manzelka ridila a opravdu pri normalni jizde vzadu ten motor neni slyset vubec. Vepredu to clovek jako ridic trochu vnima ale vzadu ticho a to je domena TSI. Tedy zadne chrochtani a tadne vibrace. Hold dehet je jen pro holky, kterym se to muze libit. :D

Upraveno od Petrrr

Ale prosim te, spojka není nic hroznyho. Hold to trošku chrochta a uznávám ze je to hlučnějši.

Ale u CR je situace o dost lepši, než u PD...

Upraveno od kokta7

Petře, jenže ono to nevibruje ani když to podtočíš, jen má motor takový vrčivý zvuk, ale nechrochtá. Musíš jen najít hranici, kdy to žere nejmíň a dá se ještě jet.

A kokta nepatrne meni nazor, platy v Praze uz nejsou to co to byvalo a jezdit porad za 10 litru se mu nechce. Zvazuje moznosti, neradit v cervenem-nepripada v uvahu protoze motor se musi tocit. Tak prichazi pomalu na kouzlo sluzebniho dehtu a jizdy do 7 litru v jeho pripade a brouzda na netu kolik by dostal za tu svou LaK. :D na protiucet za zanovni O3 s vuni nafty s DPF. :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.