Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Zajímavá hračka... http://www.sbazar.cz/czanyk/detail/7751166-prodam-bmw-e92-m3rv-2008najeto-70tispuvod-km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 tojo, pěkněj kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Starsi m3 jsou dle mého hezčí Editováno: 23. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Mě se líbí i tohle a nedávno jsem viděl novou M4 performance a to byla lahůdka tedy... akorát že to jsou naprosto nedosažitelná auta pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 To pro nás všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 No tak já to nechtěl psát za ostatní, třeba Kokta na to bude mít a potom mi tady bude dusit, že za něj nemám psát 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) pročpak.. tak klinte neprodávej O2 nech si ji a kup si na víkendy M3... budou to kurna jiný zážitky než s rsem(nic ovšem proti němu).. podívej se na panča, má dvě generace rsa, za pár let přibude O3 RS a ktomu ještě leona v dehetu http://auto.bazos.cz/inzerat/38685638/BMW-M3-252kw.php http://auto.bazos.cz/inzerat/39132831/BMW-M3-E46-343ps-manual.php jinak po 6000km mě zmizelo 1/3 měrky oleje, takže mě to taky něco bere klintíku. Editováno: 23. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Jenže Pancho vlastní akcie firmy Turtle wax, to je jiná třída Kolik máš na té oktě najeto synovče? Mě to začalo chroustat po 50tis...což je prej u této motorizace normální. S M3 by byla zábava, to uznávám Editováno: 23. Září 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 pawouk už studuje přiručku detailingu od fi. meguiars Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Hmmm, pěkné. Jak píše Stringo, jinak nedosažitelná auta, i když tady to by šlo za těch 700, ovšem ještě hroší je ta drahá údržba. Tam nedáš za destičky 2tis. Kokto: Ty sis nevšiml, Clint ti jednou když šel jako na hajzl povolil vypoušťák aby si musel taky dolévat jako on, aby v tom nebyl sám. Jooo, KinderCar 32tis a zatím ani deci. Hold dítě málo žere, jak benzínu, tak oleje. I když chladící jsem už 2dcl dolévat musel, byla na min. Editováno: 23. Září 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) http://auto.bazos.cz/inzerat/39117242/Hot-Rod-Ford-rv-1980.php žlutý nebo červený? ferrari nebo P1? Editováno: 23. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Synovec nemohl nic zjistit, když jsem mu to povolil a odlil, tak do flašky a pak jsem si dolil olej do svého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 nový ceník -OIII 2.0TDI 135 kW 4×4 AP ve výbavě Ambition za 690tis ted natře výbava ambition i RS TDI, bravoooooo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Rozdil mezi rychlovkou a dalnici je jen CENA. Proto taky vznikly. Mohou mit mirnejsi kriteria na stoupani, klesani a ostrost zatacky. Cili lze na nich vice (nebo mozna mene, nejsem si jist) stoupat, ci klesat a zatacky mohou byt ostrejsi. To si pamatuju z autoškoly. Mozna jsou i dalsi rozdily, treba kvalita povrchu? Editováno: 23. Září 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Huri celkem si zaspal dobu A já na tom nevidím nic špatného... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Radius ta cena spis plyne z rozdilu v povolenych parametrech komunikaci tady mas komplet prehled: http://www.ceskedalnice.cz/odborne-info/rozdily-mezi-d-a-r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Jedna věc je to, že jsem to nevěděl (moje chyba), ale mělo by se to tedy udělat jednotně a napořád. Ať se na dálnicích zvýší rychlost na 140, na rychlstkach dají klidně to samé (ačkoli nechápu proč, když to nesplňuje dálniční parametry, proč tam mohu jet stejně rychle, ale to je mi jedno, ať to tak klidně je) na okreskách 100 a ať už to nemění, to je pořád samá novela, samá omezení... jo máš pravdu Clinte, bylo to obráceně - já dělal autoškolu v r.2005 a to nám říkali, že je na rachlostce (modrá značka obdelníková s bílým autem) 110 a Lenka už měla 130... Jinak já jezdil 120 a že mě předjíždí pár aut to mi nějak nevadí. Nejsem střelec, jezdím sice rychleji než je povoleno, ale tam kde vím, že si to můžu dovolit a kde to znám, jinak je mi opravdu u zadku, jestli mě někdo předjede nebo nepředjede, nepotřebuju se s někým honit... A jak psal Ozi, když jede 160, tak je mu úplně jedno, jestli jedu 110, 120, nebo 130 a navíc já se klidím vždycky hned do pravého i na dálnici Zase špatně, tys nedával pozor ani v té autoškole. Od 1.1.1990 se smělo jezdit na dálnicích a silnicích pro motorová vozidla (to je ta tzv. rychlostní) mimo obec 110 km/h. Od 1.10.1997 nastala změna na 130 km/h (a to platí i dnes). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Clinte zelvu nikdy,to mne malo znas teda:( ale fakt ze si ji koupi kazdej neznalej a radoby lestic:) neco jako tuzer:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Rozdil mezi rychlovkou a dalnici je jen CENA. Proto taky vznikly. Mohou mit mirnejsi kriteria na stoupani, klesani a ostrost zatacky. Cili lze na nich vice (nebo mozna mene, nejsem si jist) stoupat, ci klesat a zatacky mohou byt ostrejsi. To si pamatuju z autoškoly. Mozna jsou i dalsi rozdily, treba kvalita povrchu? Tak jest - hlavní odlišností jsou jiné návrhové parametry. Někde jsou dokonce i zastávky autobusů (R7), chybějící připojovací a odbočovací pruhy atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Pawouku: kde máš zbytek ? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/paket-darkovych-predmetu-rapid-a14007 Asi jim to nikdo nekupuje tak je to ve slevě a rozdávají to po akcích. Zbytek dostanu příští rok. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 za mě P1,...Ferrari mi přijde pořád stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Tak nevím proč jsem měl v hlavě zafixovanou 110ku na R...... od teď budu jezdit 140, abych nikoho nebrzdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Stringo - s tim abych nikoho nebrzdil jsem zkousel jednou na 50tce na cernaku, kdyz se za me v noci nekdo nalepil. Tak sem mu proste ujel, jenze ten dotycny v mych cca 140km/h zapnul majaky tak jsem to oduvodnil tim, ze jsem nechtel brzdit druhe v predjizdeni a nakonec z toho byly nejaky drobny za sjety bocnice na gumach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Tyhle modré záblesky ve zpětném zrcátku taky dobře znám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Zrovna tak dumám nad těma barvama u oktávky, proč nedělá škodovka nějakého chameleóna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky