Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Dneska jsou opravdu nějaké erupce. V prázdných tunelech šoupli 50ku. Asi zase nemaj prachy. A pak mě začne zleva předjíždět nějaká kráva s Caravellou a když je na mé úrovni, rozhodne se odbočit do prava přes 2 pruhy. Naštěstí jsem ji silou klaksonu a něžného oslovení zastavil.

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokto: proč děláš ve tmě? Ty ses dal na temnou stranu síly?

Radiusy: No jo, to jsem se proflákl, že makám ve věznici  :kol-28:  Jinak pořádek tam je (až na tu stravu - snídaně, svačina), vše má své místo. Když jednou uklidím, 14 dní nic nenajdu.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Proto také když takhle někde parkují. Třeba makro nebo tak tak stojím úplné vzadu kde nikdo nestojí. A nebo když je plno tak radši jedu psychologie

To delam taky, problem je, ze kdyz prijdu k autu, tak ackoliv je to kilometr daleko a predtim tam nebyla ani silnice pomalu, tak je kolem mne budto hloucek aut nebo doslova plno.

Nemusim mluvit o pritelkyni, ktera me vzdy celou pesi chuzi k obchodaku po celou dobu slovne nadava a zacina to jiz v aute slovy, no jasne zajet co nejdal, ja mam strevice a nemuzu chodit. Nebo mam puchyr nebo natekly neco...

Kvuli oděrkam a dulkum radsi parkuju podelne, preci jen, naraznik je od slova narazet a nerezne.

Musim se ji poptat, jak to dela se svym autem.

Nejlepsi je panelakove stani, mel jsem lestenku, po 2 letech pecliveho vybirani stani (uz jsem vedel kdo jezdi kazdy den - bude se to kolem mne tocit, pac jsem nejezdil kazdy den a kdo jezdi malo, jako ja) tak jsem mel z auta stejne trosku. Ostrouhany zadni naraznik, vytlacene ramy spztek, predni spz 3x rovnana (pak jsem to vzdal), ramecek ruplej, naraznik ojetej. Dulky na dverich a skrabance. 3x odemcene auto...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...