kokta7 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Nene já jel tuaregem. Taky mám pracoviště s buzna kar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Petreee pekny, prvni co jsem videl, tak ten poradek a druhe, luxusni mrize v okne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Dneska jsou opravdu nějaké erupce. V prázdných tunelech šoupli 50ku. Asi zase nemaj prachy. A pak mě začne zleva předjíždět nějaká kráva s Caravellou a když je na mé úrovni, rozhodne se odbočit do prava přes 2 pruhy. Naštěstí jsem ji silou klaksonu a něžného oslovení zastavil. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 (editace) Kokto: proč děláš ve tmě? Ty ses dal na temnou stranu síly? Radiusy: No jo, to jsem se proflákl, že makám ve věznici Jinak pořádek tam je (až na tu stravu - snídaně, svačina), vše má své místo. Když jednou uklidím, 14 dní nic nenajdu. Editováno: 9. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Du se zabit http://www.autorevue.cz/volkswagen-zvazuje-naftovy-golf-r-dostat-ma-motor-z-modelu-passat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 No furt by ale natrhlo asi prdel benzínovému O3 RS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Taky přispěju svojí troškou do mlýna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Tak konečne mužů leštit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 (editace) Pane bože Bys asi nemohl parkovat celej den na parkovišti Editováno: 9. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Proc bych nemohl? V práci také celý den a noc. Ta fotka je z prace ted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Aby ti to někdo neodrel, coz se běžně děje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Proto také když takhle někde parkují. Třeba makro nebo tak tak stojím úplné vzadu kde nikdo nestojí. A nebo když je plno tak radši jedu psychologie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 (editace) To vzdy nejde no... Mám novy svíčky, palivak, vzduchac,olejak motorovy olej Miller oil a 4000kc s dani to není hrozny na autorizak Editováno: 9. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Kokto, nemáš doma náhodou tem displej s teplotou co jsi měl v Octě vzadu mezi sedačkama??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Proto také když takhle někde parkují. Třeba makro nebo tak tak stojím úplné vzadu kde nikdo nestojí. A nebo když je plno tak radši jedu psychologieTo delam taky, problem je, ze kdyz prijdu k autu, tak ackoliv je to kilometr daleko a predtim tam nebyla ani silnice pomalu, tak je kolem mne budto hloucek aut nebo doslova plno.Nemusim mluvit o pritelkyni, ktera me vzdy celou pesi chuzi k obchodaku po celou dobu slovne nadava a zacina to jiz v aute slovy, no jasne zajet co nejdal, ja mam strevice a nemuzu chodit. Nebo mam puchyr nebo natekly neco... Kvuli oděrkam a dulkum radsi parkuju podelne, preci jen, naraznik je od slova narazet a nerezne. Musim se ji poptat, jak to dela se svym autem. Nejlepsi je panelakove stani, mel jsem lestenku, po 2 letech pecliveho vybirani stani (uz jsem vedel kdo jezdi kazdy den - bude se to kolem mne tocit, pac jsem nejezdil kazdy den a kdo jezdi malo, jako ja) tak jsem mel z auta stejne trosku. Ostrouhany zadni naraznik, vytlacene ramy spztek, predni spz 3x rovnana (pak jsem to vzdal), ramecek ruplej, naraznik ojetej. Dulky na dverich a skrabance. 3x odemcene auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Mám atringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Tak takhle bych si novou RSku nechal také líbit... Ta tmavě šedá s REDpaketem je prostě luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Mám atringo A dáš??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Prodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 A já si myslel,...že bys mi to daroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Zadarmo ani kokta nehrabe. To víš v HK je draze. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Tak to prrr, například různé kódování nám udělal zcela nezištně, a to se v dnešní době obzvláště cení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Panco, jeste otazka, ty voskujes i plastovy dily a skla? Jmenovite zadni/predni lampy, odrazky a klasicky skla? Leskne se ti na tom aute uplne vse a ten lom svetla uz neni moc zdravej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Pawouku, ale to jen diky konkurenci, ja pamatuji ze se ze zacatku take platilo, pac byl jen jeden kabel, co se rozmohla cina, tak uz se zadarmo s rizikem obcas da. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Ale to zase dělá ze zjištěních důvodů, aby jsme o něm všude povídali jakej je machr a pak ty ostatní zkásne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky