Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Přesně tak, musíš byt namysleny jako Klint( v profilu ma šéf a revolucni zakladatel klintovych srázu)

Rádiusu taky voskuji tvrdým voskem jak kola i světla

Upraveno od kokta7

Kokto, tak kolik???

Jo a až dorazíš domů, vyvenčíš psa a dáš si kofolu, tak mi ještě prosím udělej fotku a změř mi rozměry toho displeje, malá mi ukopla to víčko popelníku na středovce vzadu, tak jestli se mi to tam vejde vůbec...

Do toho červeného rámečku bych to případně napasoval a natvrdo přilepil k tomu rámu...

post-48545-0-71132300-1412865231_thumb.j

Upraveno od Stringo

Tak hotovo. Ještě vnitřek. Sice sem dělal v neděli ale prevence musí bejt. Jo dělán i plast ale ne voskem. Na to je přípravek i na kola. Všechno má svoje. bdf0cfde05da8813d1e20f234645ccd6.jpg9469c3a87de64e94608520a163507c08.jpg

• Autor

Tady je zase moje pracovní hnízdo ;)

post-32269-0-22518400-1412869374_thumb.j

Njn pěkný to já dělal údržbu motoru. Důležitější než nějaký lak :)

Myslis spací hnízdo?:D

Upraveno od kokta7

• Autor

Woe :D

A tady je můj "ponk" (teď už tedy bez vysílačky, počítač tam mám také už jen jeden):

post-32075-0-89913000-1412870136_thumb.j

• Autor

To je fotka z osmdesátých let ne?  :kol-46:

Proč? Kvůli těm obstarožním monitorům a počítačům? Je to šest let stará fotka. A navíc tam už ty starý kraksny dávno nemám.

9a5y6ade.jpg

Tak tady máte můj hrad.

Kokta. Neříkám že ne. Ale údržba motoru tu mám hotovou. Ještě budu měnit olej v převodovce.

Pěkný hrad. To je to takový v práci nemam. U mne se musí makat.ne jako Clint

To já radši fotit svůj stůl nebudu... byste všichni záviděli  :kol-46:

Nebo jo, když už jsem uklidil...

post-48545-0-21419200-1412876364_thumb.j

Jooo, cim vice monitor, tim vice BOSS.

V podstate me tesi, ze se tu najdou technici. Clinta nepocitam, to je starej vyslouzilej pilot praskovacich letadel. Ted jen zameta Runway. Monitory ma aby mu ukazali na planku kam to ma jit zamest. :D

Taky mě to celkem těší, je tolik profesí a když se na to podívám, tak opravdu kromě Kokty a Clinta, všichni děláme v nějakém technickém oboru...

...to je skvělé, není to skvělé?!?  :_icon_smich2:

Kluci, včera mě stavěla PČR v noci a nelíbily se jim moje mračítka, prej cokoli co je na světle je nepovolené... Nevíte někdo jak to je, když Milotec tvrdí, že to má homologaci a že to je pro provoz na silnici způsobilé??? Nechali mě jet, ale zajímá mě, jestli to tedy můžu mít a mám se točit na homologaci, nebo jestli opravdu nesmí na světlech nic být ani když to nějakou tu homologaci má...

Stringo:

Tak tohle by mě taky zajímalo,páč jsem o mračítkách taky uvažoval.

Má li to homologaci, tak je k tomu schvalovací protokol a výrobek má vyraženou schvalovací značku - atest.

měl bys vozit u techničáku atest pak je vše ok....

Taky mě to celkem těší, je tolik profesí a když se na to podívám, tak opravdu kromě Kokty a Clinta, všichni děláme v nějakém technickém oboru...

...to je skvělé, není to skvělé?!?  :_icon_smich2:

ja ne  ja jen meju velky auta:)  a nekdy neco jineho:)  https://www.youtube.com/watch?v=gKk9atpK8Gs&list=UUlmH51sOO7RV1jyVkGA3Wdw

Upraveno od PANCHO

pane bože to je demence toto.... a to si říkám, že sem blázen že jednou za 2 měsíce/měsíc umeju dukladněji auto :D

tak kazdej mame to sve ne,proto to nemusi bejt demence,kdyz to bavi:)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.