Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Přesně tak, musíš byt namysleny jako Klint( v profilu ma šéf a revolucni zakladatel klintovych srázu)

Rádiusu taky voskuji tvrdým voskem jak kola i světla

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Kokto, tak kolik???

Jo a až dorazíš domů, vyvenčíš psa a dáš si kofolu, tak mi ještě prosím udělej fotku a změř mi rozměry toho displeje, malá mi ukopla to víčko popelníku na středovce vzadu, tak jestli se mi to tam vejde vůbec...

Do toho červeného rámečku bych to případně napasoval a natvrdo přilepil k tomu rámu...

post-48545-0-71132300-1412865231_thumb.j

Editováno: , autor: Stringo
Vloženo

Tak hotovo. Ještě vnitřek. Sice sem dělal v neděli ale prevence musí bejt. Jo dělán i plast ale ne voskem. Na to je přípravek i na kola. Všechno má svoje. bdf0cfde05da8813d1e20f234645ccd6.jpg9469c3a87de64e94608520a163507c08.jpg

Vloženo (editace)

Njn pěkný to já dělal údržbu motoru. Důležitější než nějaký lak :)

Myslis spací hnízdo?:D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Proč? Kvůli těm obstarožním monitorům a počítačům? Je to šest let stará fotka. A navíc tam už ty starý kraksny dávno nemám.

Vloženo

Jooo, cim vice monitor, tim vice BOSS.

V podstate me tesi, ze se tu najdou technici. Clinta nepocitam, to je starej vyslouzilej pilot praskovacich letadel. Ted jen zameta Runway. Monitory ma aby mu ukazali na planku kam to ma jit zamest. :D

• Pozitivní 3
Vloženo

Taky mě to celkem těší, je tolik profesí a když se na to podívám, tak opravdu kromě Kokty a Clinta, všichni děláme v nějakém technickém oboru...

...to je skvělé, není to skvělé?!?  :_icon_smich2:

• Pozitivní 1
Vloženo

Kluci, včera mě stavěla PČR v noci a nelíbily se jim moje mračítka, prej cokoli co je na světle je nepovolené... Nevíte někdo jak to je, když Milotec tvrdí, že to má homologaci a že to je pro provoz na silnici způsobilé??? Nechali mě jet, ale zajímá mě, jestli to tedy můžu mít a mám se točit na homologaci, nebo jestli opravdu nesmí na světlech nic být ani když to nějakou tu homologaci má...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...