Petrrr Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 PAWOUKU, VŠAK JO, JÁ TO SROVNÁVAL S RAPIDEM 1150 VS. TĚCH VAŠICH 1270. To je rozdíl 120 tedy jako by u mě seděl kokta se svým hladovým psem na klíně. Nebo dva pytle cementu + jeden pytel sádry. No a nebo Clintovo manželka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 By mě zajímalo co bude za veličinu/ zvíře v hybridu.[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Však jo, vždyť se tady tak nějak škádlíme. vsak ja vim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Kdyz nekdo mluvi o konich v aute, tak si to taky nedokazu predstavit, ja pouzivam jen kw u vykonu. Ps Koty ma 1.2 TSI v okte, proto tajne doufam ze dorazi, rad bych to i ridil . Ale O3 s 02 nelze moc porovnavat, uz jen kvuli prevodovce, kdy stara okta lehoucce brzdi bez plynu, tak 03 vubec. Porovnavat oktu s Rapidem uz vubec ne. Mimohodem vite ze ve svete motoru kdysi porovnavali Rapida 1.2 TSI a 1.6 TDI a vyhral prave TDI kvuli pruznosti a lepsimu zazitku + spotrebe? Hluk a vibrace pry nebyly takove, aby to motor pohanilo. Ale zase obracene, pokud si dobre pamatuju, tak Autosalon delal to same a tusim vyhral 1.2 TSI, asi prave kvuli hlucnosti. Takze obecne lze asi rict, komu diesel v Rapidu nevadi tak je lepsi volba z pohledu pružnosti, nez benal. 1.4 TSI je proste zabita cenou a wifikundacema, ktery nikdo v te tride nechce, duvody zname nema smysl je rozebirat - je tam maly motorovy prostor. Takze zde plati dvojnasob, dokud si to nevyzkousim sam, tak proste 1.6 TDI je u me lepsi nez 1.2 TSI z pohledu pruznosti a zazitku z jizdy. Proto hanit predemnou 1.6 TDI nema smysl, kdyz se neprida i 1.2 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 rapid TSI - zrychlení 0-100 - 10,3 Hmotnost - 1175 max . rychlost - 195 rapid TDI - 10,4 1265 190 Tedy v pružném zrychlení na dálnici při rychlostech nad 100 možná bude lepší TDI, TSI zase díky hmotnosti (rozdíl 90kg na přední nápravě) bude lepší si troufám říci v zatáčkách a v jízdním projevu vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 (editace) Tyhle testy, to je jako kdybych je psal sám. Může vám bejt už do předu jasné, jak to skončí :D To TDI 1,6 nejde na dálnici pořádně použít, ve stopade se to klepe jak drahej pes a řve jak hladovej Koktův pinč Editováno: 16. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 dyt autosalon ten dědek pepa říkal, že disel je tižší než benzín akorát zapomněl specifikovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Já to vidím tak, že na cestování auto min 2.0 a aby to jelo kopec - nekopec 140 km/h. Pak příměstská auta a tam 1.6 je až až. No a do města 1.0, popř 1.2 stačí. Při vození nějakého nákladu to stačí lépe zpřevodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Přesně tak, do města stačej tyhle litrové "rikšy"...(viz. auto Rádiuse) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Kdyz nekdo mluvi o konich v aute, tak si to taky nedokazu predstavit, ja pouzivam jen kw u vykonu. Ps Koty ma 1.2 TSI v okte, proto tajne doufam ze dorazi, rad bych to i ridil . Ale O3 s 02 nelze moc porovnavat, uz jen kvuli prevodovce, kdy stara okta lehoucce brzdi bez plynu, tak 03 vubec. Porovnavat oktu s Rapidem uz vubec ne. Mimohodem vite ze ve svete motoru kdysi porovnavali Rapida 1.2 TSI a 1.6 TDI a vyhral prave TDI kvuli pruznosti a lepsimu zazitku + spotrebe? Hluk a vibrace pry nebyly takove, aby to motor pohanilo. Ale zase obracene, pokud si dobre pamatuju, tak Autosalon delal to same a tusim vyhral 1.2 TSI, asi prave kvuli hlucnosti. Takze obecne lze asi rict, komu diesel v Rapidu nevadi tak je lepsi volba z pohledu pružnosti, nez benal. 1.4 TSI je proste zabita cenou a wifikundacema, ktery nikdo v te tride nechce, duvody zname nema smysl je rozebirat - je tam maly motorovy prostor. Takze zde plati dvojnasob, dokud si to nevyzkousim sam, tak proste 1.6 TDI je u me lepsi nez 1.2 TSI z pohledu pruznosti a zazitku z jizdy. Proto hanit predemnou 1.6 TDI nema smysl, kdyz se neprida i 1.2 TSI. Ten test je ZDE. OII 1.2 TSI a OIII 1.2 TSI - zpřevodování bude podobné, stačí si najít hodnoty otáček při vytáčení jednotlivých rychlostí, anebo při ustálené rychlosti na dálnici - hodnoty jsou obdobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Nějakej chcanec se blíží ukrutnou rychlostí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 V Praze uz je po, razim mrknout na Signalfestival :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Sakra tady prsí a auto mam venku. To abychom zítra zase umyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Ti to právě umeje déšť sám a počkej v Krušovicích ti to ten potulnej čokl i navoskuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 To bude impregnace pneumatik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Clint. Ty jako pořadatel musíš zajistit místo a aby tam žádné takové věci nebyly. Je to jasné? Myslím že prostředky na to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 ja nic asi mejt nebudu, to nemá cenu když furt chčije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Já to mám umytý, brácha to myl dnes u mě v kolbence. V sobotu by snad nemělo pršet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Já to v sobotu vošplíchnu kýblem a hadrem, aby to nebylo tak zadělaný Zejtra mám dost ježdění a má chcát celej den prej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 (editace) já to mejt můžu ale, stejně tam budu mít mušky mým tempem v sobotu není takovej provoz, tak tam snad čekat u černáku nebudu, nebo mě trefí šlak. jed 8km krokem, je fakt super.... Editováno: 16. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Tak to vem na starou a na R10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 (editace) dnes to tam bylo ještě horší, chtěl sem tam jet, ale přes trávu sem se otočil zpátky.... Editováno: 16. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 já to mejt můžu ale, stejně tam budu mít mušky mým tempem v sobotu není takovej provoz, tak tam snad čekat u černáku nebudu, nebo mě trefí šlak. jed 8km krokem, je fakt super.... Ty si furt jenom stěžuješ, že se nestaví a neopravují silnice, no a když někde začnou opravovat, tak zase nadáváš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Joooo Prazani a dojizdeci maji tezkej zivot dopravni, jeste ze tam neziju, jinak bych se z toho nejdriv posral, pak obesil a pak se utopil ve Vltave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 (editace) kde si stěžuji na čekání kvůli opravě? to nebyla kolona kvůli opravě, ale byly tam 2 bouračky, 2 auta tam stáli protože jim chcípli a pak je táhli zpátky. a lidi neumí zipovat, proto to trvá tak dlouho....odpoledne už to tam plynule jelo.... Editováno: 16. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky