Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Čadys: Rádi jsme tě poznali a příště zase doraž (vezmi i fešáckou přítelkyni) ;)

Jinak se tu s námi můžeš potkávat denně, zde na tomto vláknu ;)

ÉÉÉ Motosmane a to Ti véča v Krušovicích nestačila ?

že se vůbec ptám... :kol-44:

Clint: Ted mi rikala ze prijede pod podminkou ze povolite vstup na sraz i jedne male fabii :-D

• Autor

No jasný, holkám s fábiemi na srazu udělíme vyjímku ;)

Tak pry pristi sraz ... hele trosicku nalestime a je to ;-D ale rikala ze fajn :-) rad obcas zajedu i na "caj o pate"

• Autor

Ten máme každý měsíc ;) V pět hodin...resp. jak kdo dorazí. Určitě přijeď, domlouváme zde na tomto vláknu ;)

Johnny,

někdo pozdě přijíždí a někdo holt dřív odjíždí...

Až budeš mít rodinu a malé děti a málo volných dnů k tomu tak třeba budeš vědět proč ...

jsem si jen rejpnul, však to chápu  :kol-47:

• Autor

XJohnnyho zdržely mouchy a jejich hovna na kapotě, dělaly mu aerodynamickej odpor a tak mu to moc netáhlo ;)

Okej ... budu sledovat :-)) urcite se rad pridam :-)

Clinte, nahoď fotku s dopravní značkou - to tu ještě nebylo.  :kol-28:  Doufám, že ji budeš mít i příště. :kol-47:

XJohnnyho zdržely mouchy a jejich hovna na kapotě, dělaly mu aerodynamickej odpor a tak mu to moc netáhlo ;)

kulový mouchy, jedna šedivá RS Octávka mě brzdila a nechtěla mi uhnout  :kol-46:

myslíš ten talentovaný řidič? :D

Huri jezdí náhodou moooooooc pěkně  :kol-47:

No to víš má jen základovku tak škodí kudy jezdí..

Nemáš být náhodou s rodinkou? :D

však Stan stíha všechno  :kol-34:

Tak koukam, ze vas tam fakt bylo jak najebano. To je fajn, akorad priste nejaky partystan pro 50 lidi. Je na hovno pokud se to musi delit.

• Autor

Tady je ;)

post-32269-0-50040700-1413664388_thumb.j

Jo hosi u Stana deti uz spi, odpracoval si nocni s manzelkou ta je spokojena tak ted zas muze na skodahome. :D

Nemáš být náhodou s rodinkou? :D

Děti spí a já popíjím s ženuškou vínko..... :kol-28:

Heh že ten z toho kindercáru nějak předbíhá

Priste tu znacku budes muset dat na krusovacek na jeden pruh od Krusovic po Revnicov (nebo jak se to jmenuje) :D

Kokta: možná, že to bude způsobeno tím, že já jaksi hodnotím dálniční jízdy v 90% užívání za ty roky, kde rozdíl mezi TSI a TDI není tak velký, jako na okreskách, kde se dá dosáhnout možná rozdílu většího. Já skutečně mám rozdíl jen 1,2 litru na sto km při dlouholetém užívání TDI a TSI. JEN 1,2 .... nic víc. ;) 

Nejsem kouzelník, jezdím stejně, 150 tacho tempomat, stejné trasy každej den, čím to tedy je? Máš na to vysvětlení jiné, než jsem psal? Neříkej mi, že PD žrala víc, spíš naopak,. Vždyť byli odjakživa všichni hotoví, jak jezdili za málo a jak ty dnešní dvoulitry najednou žerou....