Clint Vloženo 18. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Čadys: Rádi jsme tě poznali a příště zase doraž (vezmi i fešáckou přítelkyni) Jinak se tu s námi můžeš potkávat denně, zde na tomto vláknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 ÉÉÉ Motosmane a to Ti véča v Krušovicích nestačila ? že se vůbec ptám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čadys Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Clint: Ted mi rikala ze prijede pod podminkou ze povolite vstup na sraz i jedne male fabii :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 No jasný, holkám s fábiemi na srazu udělíme vyjímku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čadys Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Tak pry pristi sraz ... hele trosicku nalestime a je to ;-D ale rikala ze fajn :-) rad obcas zajedu i na "caj o pate" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Ten máme každý měsíc V pět hodin...resp. jak kdo dorazí. Určitě přijeď, domlouváme zde na tomto vláknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Johnny, někdo pozdě přijíždí a někdo holt dřív odjíždí... Až budeš mít rodinu a malé děti a málo volných dnů k tomu tak třeba budeš vědět proč ... jsem si jen rejpnul, však to chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 XJohnnyho zdržely mouchy a jejich hovna na kapotě, dělaly mu aerodynamickej odpor a tak mu to moc netáhlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čadys Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Okej ... budu sledovat :-)) urcite se rad pridam :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Clinte, nahoď fotku s dopravní značkou - to tu ještě nebylo. Doufám, že ji budeš mít i příště. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 XJohnnyho zdržely mouchy a jejich hovna na kapotě, dělaly mu aerodynamickej odpor a tak mu to moc netáhlo kulový mouchy, jedna šedivá RS Octávka mě brzdila a nechtěla mi uhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 myslíš ten talentovaný řidič? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Huri jezdí náhodou moooooooc pěkně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 No to víš má jen základovku tak škodí kudy jezdí.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Nemáš být náhodou s rodinkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 No vždyť je s ní doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 však Stan stíha všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Tak koukam, ze vas tam fakt bylo jak najebano. To je fajn, akorad priste nejaky partystan pro 50 lidi. Je na hovno pokud se to musi delit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Tady je 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Jo hosi u Stana deti uz spi, odpracoval si nocni s manzelkou ta je spokojena tak ted zas muze na skodahome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Nemáš být náhodou s rodinkou? Děti spí a já popíjím s ženuškou vínko..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Heh že ten z toho kindercáru nějak předbíhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Priste tu znacku budes muset dat na krusovacek na jeden pruh od Krusovic po Revnicov (nebo jak se to jmenuje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
team_daddy Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Kokta: možná, že to bude způsobeno tím, že já jaksi hodnotím dálniční jízdy v 90% užívání za ty roky, kde rozdíl mezi TSI a TDI není tak velký, jako na okreskách, kde se dá dosáhnout možná rozdílu většího. Já skutečně mám rozdíl jen 1,2 litru na sto km při dlouholetém užívání TDI a TSI. JEN 1,2 .... nic víc. Nejsem kouzelník, jezdím stejně, 150 tacho tempomat, stejné trasy každej den, čím to tedy je? Máš na to vysvětlení jiné, než jsem psal? Neříkej mi, že PD žrala víc, spíš naopak,. Vždyť byli odjakživa všichni hotoví, jak jezdili za málo a jak ty dnešní dvoulitry najednou žerou.... nemůžete se mi divit potom, že nechci ropu, když vidím z mé praxe jen takovej neznatelnej rozdíl, to snad chápete ne? Co Sanku, chápeš to? Dle Tvého podpisu si dovozuji, že ten rozdíl TDI a TSI si nabral na své Oktě a bývalém Superbu? Pokud ano, tak to je taky nesmysl přeci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 kulový mouchy, jedna šedivá RS Octávka mě brzdila a nechtěla mi uhnout Uhybal jsem co to šlo, ale nikdo za mnou.... nějakej kokokot mi tam natáhnul tu prašivou síťku u zadního okna...tak proto jsem nic neviděl na večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky