Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Já teď obuju v listopadu na octu zase fešácký 15" plechy a budu vysmátej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 To je zase na 18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Ja bych rad 16" plech, ale nevejde se :-( kdyby sli dle TP nejaky 17" plech, tak je beru hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Ja prezuju na fesacky 17 laurina a dementa Nějak se me tam nic nevejde jiného... Plechace neee,strašně se podlamuji v zatáčkách. Editováno: 20. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 plechac se nepodlomi... respektive netusim co si kdy jezdil za plechace. Jde predevsim o gumu a jakou ma jeji bocnice tuhost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Já mám 16" liťáky (co byly původně letní, než jsem koupil 17"... kupovat zimáky na 18" to musí být celkem zábava pro peněženku co? Už na ty 16" to jsou rakety. pokud neberu v potaz, že je půjdu koupit do Tesca apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Jo je to raketa. Ale co se necha dělat. Já ty druhý kola koupil s autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 17" plechy se nedělají,max je 16". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Tak, nakonec jsou K.O. obě gumy na jedné straně Mno a tak jsem musel narychlo naladit zavodní šestnáctky obě na zadní nápravě (dokonce je vidět kousek naší záchranářské OI, nebýt jí, tak nevím jak RS dnes dojede dom ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) to fakt ale naštve, po 3 týdnech bez 2 pneu.... ale kola jsou pěkný, fakt ještě že vzadu sou 272 brzdy, kdyby tam byly 310 tak smůla asi hele, on ten el. kufr fakt funguje stále Editováno: 20. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Kufr běži parádnicky, hned jak zdechne máš v poště fakturu za opravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 záruka ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 však jooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Právě jsem se vrátil z Prahy. Jel jsem po Plzeňské směr Anděl a ten dvoupruh byl neskutečně zasekanej, už mi došla trpělivost, švihnul jsem to na vyhraženej pruh pro Taxi a MHD a celé ty kilometry všechny vysmátej předjel Když už jsem byl skoro u tunelů, náhle kde se vzal, tu se vzal příslušník Policie s plácačkou. Tak jsem vylezl z auta a nečekal ani co začne mluvit a začal jsem lamentovat, jak je to všechno zacpaný, jak se tady ani nevyznám a že jsem vlastně do toho pruhu akorát přejel a chtěl se zase vrátit. Když jsem to odvyprávěl a čekal jsem za kolik to bude, stalo se něco naprosto neočekávaného. Policista mi klidným hlasem řekl, že je to všechno v pořádku, že vidí, že jsem si svého skutku vědom a že chápe, jaké to je, popojíždět v těhle kolonách. Řekl mi jen, jestli by mi nevadilo ukázat mu řidičák a občanku, protože přede mnou stojí auto, co cvaká pokutu a aby to nevypadlo blbě vůči němu, kdyby mě hned pustil. Tak jsem vyndal doklady, vysypal sbírku průkazů od bouchaček, to policista žasnul a povidá mi, jestli sbírám zbraně. Já povidám, jen koníček a pak jsme se začali bavit o zbraních Nakonec mi ještě nabídl pomoc při parkování a poradil kde to nechat na Andělu stát. Řekl jsem, že moc děkuji, že je to opravdu o lidech. Na to policista, že oni jsou hlídka ale že si mám dávat na dopravku Ještě jsem se zeptal, kolik to tak normálně koštuje a prej 2tis. Podali jsme si ruce a já frčel dál..... Já na policisty nadávat fakt nemohu, samí slušní chlapci Editováno: 20. Říjen 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 ty WOE jak to delas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Ty woe, ty máš štěstí.... bych se posral a já to za tebe v Plzni do státní kasy cáluju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 NO já ani sám nevím, asi mám nějakej slušnej a smutnej ksicht či co, už třetí případ za sebou, že jsem z toho takhle vybruslil nádherně, nebo štěstí na ty správné policisty, co prostě řeknou "příště už to raději nedělejte" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Dneska byla praha extrémě zasekaná,kor na té plzeňské a nad ní u Motola, jestli jsem nadával tak dneska to bylo tak 10x horší a je to tou posranou Bělohorskou...Jinak dneska za sebou jelo 6x krasavců.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Já jsem si to takhle zkrátil v Chrudimi přez pěší zónu a to samé s MP. Jen jsem začal : to jsem rád, že vás vidím... [emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Oni tě Clinte jednou pořádně očešou. Na té Plzeňské je vyhrazený pruh dost často kontrolován.Fuj, to je hnusná kombinace a ty bílé sloupky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Na plzenský stojej pořád, každej blbec to tam bere tím levým pruhem :-))) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 todle je lepší kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Tak on videl "chudaka" se stredoceskou SPZ a starym autem tak se slitoval. Az budes mit RS, neprojde ti ani hovno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Zákon musí nastoupit, že jo Pawouku já jenom nechápu, jak to děláš no jo no, furt testují a testují.... D11, otočej se na opatovickým kruháči a mažou zpátky zase na Prahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Petrr: Právě toho se taky bojím, zrovna mě to napadlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky