Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Právě jsem se vrátil z Prahy. Jel jsem po Plzeňské směr Anděl a ten dvoupruh byl neskutečně zasekanej, už mi došla trpělivost, švihnul jsem to na vyhraženej pruh pro Taxi a MHD a celé ty kilometry všechny vysmátej předjel :D

Když už jsem byl skoro u tunelů, náhle kde se vzal, tu se vzal příslušník Policie s plácačkou. Tak jsem vylezl z auta a nečekal ani co začne mluvit a začal jsem lamentovat, jak je to všechno zacpaný, jak se tady ani nevyznám a že jsem vlastně do toho pruhu akorát přejel a chtěl se zase vrátit.

Když jsem to odvyprávěl a čekal jsem za kolik to bude, stalo se něco naprosto neočekávaného. Policista mi klidným hlasem řekl, že je to všechno v pořádku, že vidí, že jsem si svého skutku vědom a že chápe, jaké to je, popojíždět v těhle kolonách. Řekl mi jen, jestli by mi nevadilo ukázat mu řidičák a občanku, protože přede mnou stojí auto, co cvaká pokutu a aby to nevypadlo blbě vůči němu, kdyby mě hned pustil. Tak jsem vyndal doklady, vysypal sbírku průkazů od bouchaček, to policista žasnul a povidá mi, jestli sbírám zbraně. Já povidám, jen koníček a pak jsme se začali bavit o zbraních :D Nakonec mi ještě nabídl pomoc při parkování a poradil kde to nechat na Andělu stát. Řekl jsem, že moc děkuji, že je to opravdu o lidech. Na to policista, že oni jsou hlídka ale že si mám dávat na dopravku ;)

Ještě jsem se zeptal, kolik to tak normálně koštuje a prej 2tis. Podali jsme si ruce a já frčel dál..... :D:kol-47:

Já na policisty nadávat fakt nemohu, samí slušní chlapci ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NO já ani sám nevím, asi mám nějakej slušnej a smutnej ksicht či co, už třetí případ za sebou, že jsem z toho takhle vybruslil nádherně, nebo štěstí na ty správné policisty, co prostě řeknou "příště už to raději nedělejte" ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...