Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No nevím. Já a fábie....

Prosimte, ty jsi zakaznik, mas jen platit, ne premyslet. Na premysleni jsou placeni jini.

Zdar, tak příprava na zimu, textilní koberce už jsou fuč - záměna za gumové. Voda v ostřikovačích zimní, seřízení ostřikovače zadního skla - stříkal někam doprdele. A příští sobotu jdu na přezutí. No a my se simply škrabkou integrovanou už nemusíme více řešit :-) No stejně rozmražovač oken jsem si do kufru dal a dnes jsem ho i poprvé využil.

Si s nim nekomu rozbil hlavu? Vzdyt je to k nicemu. Sice zmizi namraza, ale zamlzi se okno. Nula od nuly pojde, jen placas chemikalie na auto a vyhazujes prachy. Nos si ven vlaznou vodu jako ja.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapáci, neměl by někdo zájem se podívat do té středověké krčmy v Dětenicích?

http://www.krcmadetenice.cz/

Myslím samozřejmě nejvíc na naše dva gurmány Motosmana a Panča ;)  , ale třeba někdo z našinců by zájem měl....

Když chytneme nějakej program, může bejt srańda a dobrý žrádlo ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Uz se tam s rodinou chystame x let az to bude nekdy vic pri ceste. Zatim nebylo. Nase cesty spis smeruji na Jizni Moravu za vinem.Co jsem o te Krcme slysel je pry prdel, zena uz tam jeste jako holka byla pred x lety a furt to funguje, coz taky o necem svedci.

Odkaz ke komentáři

No já bych byl pro, jestli se tam dá přespat, taky gut, alespon popijeme. Já zase v půl třetí odjedu :D :D  jak je mým zvykem....

Já bych to dal i ted v zimě, taky se tam chystám už dlouho...

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

mel bych tip na jine misto  dobre tam varej  a misto k parkovani je dost  a i pekne misto k foceni  http://www.hrad-cervenyujezd.cz/inpage/restaurace-krcma/

Jako jestli tam nemají kofolu, tak to je zásadní problém....Na to jsme všichni zvyklí. Navíc tenhle červenej hrádek nemá s historií nic společného, je to novostavba toho Orny či co, kterej chtěl mít prostě svůj hrad za každou cenu a byl nasranej, když mu to odmítli zaregistrovat jako památku i přes tučné obálky....

Nicméně, pokud bude zájem, můžeme tam udělat jeden čaj o páté ;)  Otázka je spíš u Petrrra, zase s emu to o kus natáhne a z Varů to má už tak docela štreku ;) Udělám nějakej průzkum trhu a něco najdu ;)

Jak tak koukám na otevírací dobu, na čaj o páté to tam nevypadá, skoro všechny prac. dny zavřeno......

A ty Dětenice myslíte na Clintův sraz ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...