motosman Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Petrrr: se nediv, že se ti každej směje. Tuhle jsi nám vyprávěl, jak si koupil ten svůj Kindercar v Tchibu. [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 A mate to spocitane diit.cz/clanek/za-trollovani-na-internetu-dva-roky-vezeni-zada-britsky-ministr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 No nevím. Já a fábie....Prosimte, ty jsi zakaznik, mas jen platit, ne premyslet. Na premysleni jsou placeni jini.Zdar, tak příprava na zimu, textilní koberce už jsou fuč - záměna za gumové. Voda v ostřikovačích zimní, seřízení ostřikovače zadního skla - stříkal někam doprdele. A příští sobotu jdu na přezutí. No a my se simply škrabkou integrovanou už nemusíme více řešit :-) No stejně rozmražovač oken jsem si do kufru dal a dnes jsem ho i poprvé využil. Si s nim nekomu rozbil hlavu? Vzdyt je to k nicemu. Sice zmizi namraza, ale zamlzi se okno. Nula od nuly pojde, jen placas chemikalie na auto a vyhazujes prachy. Nos si ven vlaznou vodu jako ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Dnes v pneuservise, typek s yetim 1.2 tsi, při startování takovej randal od napinaku, prý mu řekli v autorizaku ze je to OK Editováno: 24. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Když je blbej a nechá si to namluvit.....jak se říká, chytrému napověz, blbého kopni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) to víš, lidi věří výrobci a autorizákům, tak to je... ono je složitý, když ti řekne servis že je to ok ale jako slušnej randál, chrrrr po dobu cca 5 sekund... Editováno: 24. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Petrrr: Furt čekáš na výhru v loterii, hele tady máš systém Oktávku máš už za tejden doma A za měsíc jezdíš v Báwu a my ti budeme jenom závidět.... http://www.apoloproject.rocks/?id=f43d92⊂=cz&campaign=1345 Editováno: 24. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Radiusi: Pokud neni pod 2 st.C tak mi uvnitr vozu bezi klima s funkci rychleho roznrzovani celniho skla. Tedy se mi zevnitr nic nenlzi. Clinte: na tyhle hovadiny neverim. To driv uz bych veril ze Motosman jezdi s fir. S2 za 3,5 litru a nebo te sportce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Chlapáci, neměl by někdo zájem se podívat do té středověké krčmy v Dětenicích? http://www.krcmadetenice.cz/ Myslím samozřejmě nejvíc na naše dva gurmány Motosmana a Panča , ale třeba někdo z našinců by zájem měl.... Když chytneme nějakej program, může bejt srańda a dobrý žrádlo Editováno: 24. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) tam to celkem jde... taky sem si našel super hospodu, kde mají luxus žebra líčka s kašičkou mnam. Editováno: 24. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Uz se tam s rodinou chystame x let az to bude nekdy vic pri ceste. Zatim nebylo. Nase cesty spis smeruji na Jizni Moravu za vinem.Co jsem o te Krcme slysel je pry prdel, zena uz tam jeste jako holka byla pred x lety a furt to funguje, coz taky o necem svedci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Taky se tam chystáme několik let, ale nějak není stále čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Maji tam i dobrý pivo svoje, tak tam uděláme sraz(mám to blízko ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 S noclehem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Jo, ale az v lete, ted na zimu uz je to na hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) No já bych byl pro, jestli se tam dá přespat, taky gut, alespon popijeme. Já zase v půl třetí odjedu :D jak je mým zvykem.... Já bych to dal i ted v zimě, taky se tam chystám už dlouho... Editováno: 24. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 ja bych byl pro, ale jestli nepřijede pawouk, tak nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Proč mě to nepřekvapuje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 ja bych byl pro, ale jestli nepřijede pawouk, tak nejedu A co s tím mám já společného? Straší tě hravcoduch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 mel bych tip na jine misto dobre tam varej a misto k parkovani je dost a i pekne misto k foceni http://www.hrad-cervenyujezd.cz/inpage/restaurace-krcma/ Jako jestli tam nemají kofolu, tak to je zásadní problém....Na to jsme všichni zvyklí. Navíc tenhle červenej hrádek nemá s historií nic společného, je to novostavba toho Orny či co, kterej chtěl mít prostě svůj hrad za každou cenu a byl nasranej, když mu to odmítli zaregistrovat jako památku i přes tučné obálky.... Nicméně, pokud bude zájem, můžeme tam udělat jeden čaj o páté Otázka je spíš u Petrrra, zase s emu to o kus natáhne a z Varů to má už tak docela štreku Udělám nějakej průzkum trhu a něco najdu Jak tak koukám na otevírací dobu, na čaj o páté to tam nevypadá, skoro všechny prac. dny zavřeno...... A ty Dětenice myslíte na Clintův sraz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Pawouk je zakon, ochrance prav a slabsich. To vis kokta se citi bezpecne bud s always nebo s Pawoukem . Editováno: 24. Říjen 2014, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 :_icon_smich2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) to je dobře že se zasmějeme tak to bylo myšleno jinak proč na klintův sraz, normál sešlost... pak ještě plánuji východočeský sraz na popud pawouka, že se chce projet po D11 Editováno: 24. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky