PANCHO Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Petrr take musis vsechno rict,si jak ukecena squaw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Jen ze ted nezavidim Panchovi. Az jeho duse odpociva v pokoji. On zapomnel na tvuj vrcajk, ten se mu stane osudnym. Pancho muzes mi tvoje RSo prodat za 50 tis pac uz ho nebudes potrebovat. Budes ty prachy mit na pohreb. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Že se vracím asi o 100 reakcí zpátky... teprve teď jsem od rána dočetl ty bláboly všechny... tak ten Leon X-perience se mi fakt líbí a je to žhavej kandidát na další auto (cca za 5let, pokud vše půjde dle představ). Nádhernej exteriér, propracovanej interiér, neokoukané jako Octavie... fakt se mi ten Leon začíná líbit stále víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Stringo ackoliv ti ho preji, buh vi co bude za 5 let a to uz ho koupis jen s trivalcem 1,4 TSI popr. 1,4 TDI. Jak sem nekdo daval ten clanek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Což o to, Leon by se mi zamlouval, ale ty plasty kolem auta moc nemusím a moc mi nejde pod nos palubka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 (editace) Tak lepsi umrit s botama na nohou a z olovem v srdci nez se umrit v tom aute co ma vzadu lavici jak starej Wartburg Editováno: 28. Říjen 2014, autor: PANCHO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Motosmane. Ja v nedeli vypil svoje posledni Neuburske suche od Dufka. Palava moje nejoblibenejsi, ovsem zalezi od koho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Blbý je, že za 5 let, jestli bude paměť sloužit nám to možná přijde jako veterán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 a rs nikomu neodkazu ,to musi se mnou do hrobky a k tomu 5000 litru N98 a Petrr jako sluha:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Já bych nekupoval nové, ale 4roky staré asi jako Octu co mám teď...na nové mít nebudu. Mě se to zamlouvá celkově a ty plasty mi k tomu jdou mnohem víc, než Golf Allroad nebo Scout u Octavie. Vzhledem k tomu, že jsem teď na baráku na vesnici (v pěkným prdelákově) neprotahujou cesty v zimě, tak se mi tohle bude hodit. Ale je fakt, že RSko mě láká hooodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Ja te navedu na tve ceste do pekla k Cháronovi. Dam ti dve desetikoruny do oci a tim to pro me konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Stringo a nechces traktor? koupis pluh a cestu si protahnes, muzes si koupit RSko:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 ale ja nepujdu do pekla:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Jinak Clint nas vyjimecne zve na caji kazdeho na koleno, tedy Motosmane verim ze jako vzdy a nyni obzvlast si to nenechas ujit. Pripadne ti schovame kosti. pokud je neschrabne Kokta pro psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Pozvat vás můžu, ale cvaknete si to každej sám Přece nebudu hostit takové žebráky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 (editace) Ty stálice a masožrouty jsem rovnou napsal do seznamu Ti to mají povinné http://forum.skodahome.cz/topic/124742-clint%C5%AFv-pir%C3%A1tsk%C3%BD-klub/page-651 Editováno: 28. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 a kam patrim ja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Do obou kategorií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 To je tedy seznam, samej vyžírka. To se v pekle roztápí kotle, poněvadž hřích obžerství se tam bude zase pěstovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 většina labradoru kosti nemůže, jak sám psovod Klint ví nejlépe 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Ještě jinak řečeno, démon obžerství Belzebub bude řádit v Krušovicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Kokta: tys mě veřejně diskriminoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Co to vidím? To je fotomontáž? Nebo sis připravoval psí pečínku? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Není Vysál mi to z FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Jasný, že s tím počítám. Ale je to daleko. A navíc jsem musel k doktorce, která je fakt dobrá a našla mi spoustu nemocí a ještě mi nic nezakázala.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky