Petrrr Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) Jo taaak, tak to jo, to neslo o to si neco vychutnat, ale o to jak se levne ozrat. No tez jsem pil ledascos, tuto modifikaci Kuba libre jsem ovsem neznal. Editováno: 15. Listopad 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 U mě to bylo vodka+juice, pak jsem přešel na gin+tonic a bmw, u čehož zůstávám dodnes. Ale takový Müller Thurgau, nebo Sauvignon, či Muškát moravský, taky není marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Sakra tak začalo pršet a jak nám auto venku:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Alespoň se ti Pancho umyje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 ja ho mam umyte ale,na caj sem ho lestil:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Kdybys videl moje. Jak se stavi u Lubence obchvat, tak to blato suche na silnicich na objizdne trase radoby umyvaly takze voda z blatem a boky auta neni videt barva, ted mam barvu yellow gray. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 to bych hned musel to umejt:) to bych nemohl spat ze to mam tak zasrane:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 A ja spal klidne, nemam to kde umejt, muzu jen jednou za 14 u dedy na vesnici a to zalezi jeste na pocasi. Cekam prozatim na prirodni mycku - dest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 tak prijed k nam na mycku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 :D:D Vyhodne to reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 No jasně, bude sleva, kterou si nemůžeš nechat ujít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 presne tak:) a v sobotu vecer mame slevu 50procent na zakladni program:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Ale ja nechtit kartace, pokud mi to umyji holky v bikinach s velkyma houba. Tak prijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Kluci, je možný, aby se spotřeba po výměně z letních 17" na zimní 16" spadla spotřeba o 1,5l ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 (editace) Když si tak řikám, jak je Pancho háklivej, to by nepřežil, jak mi mladej se synovcem u ročního auta "vymalovali" za jízdy celou zadní sedačku, přední sedačku, dveře, koberec....Nj, měli brambůrky tehdy Editováno: 16. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Jenže za to můžeš Ty, páč s nima jezdíš rallye !! Napřed s nima mícháš v zatáčkách a pak se divíš že z nich vyskakuje obsah.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Ale ja nechtit kartace, pokud mi to umyji holky v bikinach s velkyma houba. Tak prijedu. No jestli Ti to bude mýt jako to BMW co vyprávěl, tak Ti ani velký houby nepomůžou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 to by asi byla opravdu moje smrt,ale ja bych zas emale decko do auta nevzal,na spinavej naklad a tak mam leona:)kdyz sem na jare prezouval rs,tak sem do prahy k znamenu odvelz leonem kola,potom domu a rs do prahy,prezout a domu,tam vzit leona a dojed pro kola a domu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 stanmar no pokud prijede a bude machrovat ze ma rapida tak to ma jasne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Pancho...teď si z nás doufám děláš prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 ted nevim co myslis? ale o tech kolech to je pravda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 chichi myslí asi ty kola... to je vidět že tě nezná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Kluci, je možný, aby se spotřeba po výměně z letních 17" na zimní 16" spadla spotřeba o 1,5l ? To je nějak moc, ne? Nebo jsi upravil i svůj styl jízdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 jo myslel jsem ta kola... nevyšlo by tedy levněji, pokud jsi až takhle (teď nevím jak to napsat aby ses neurazil.....) no prostě "úchylnej" na čistotu auta, investovat 1000kč do takových těch celo-návleků na kola??? ty zabalíš, zavřeš na zip a klidně je můžeš naházet i na kožený sedačky a nic si nezamažeš jet kvůli výměně kol 3x tam a zpátky, to už je masakr... To bych nejel ani do vedlejší vesnice tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky