Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo taaak, tak to jo, to neslo o to si neco vychutnat, ale o to jak se levne ozrat. No tez jsem pil ledascos, tuto modifikaci Kuba libre jsem ovsem neznal.

Upraveno od Petrrr

U mě to bylo vodka+juice, pak jsem přešel na gin+tonic a bmw, u čehož zůstávám dodnes. Ale takový Müller Thurgau, nebo Sauvignon, či Muškát moravský, taky není marný. :kol-35:

Sakra tak začalo pršet a jak nám auto venku:-(

Alespoň se ti Pancho umyje  :kol-47:

ja ho mam umyte  ale,na caj sem ho lestil:))

Kdybys videl moje. Jak se stavi u Lubence obchvat, tak to blato suche na silnicich na objizdne trase radoby umyvaly takze voda z blatem a boky auta neni videt barva, ted mam barvu yellow gray. :D

to bych hned  musel to umejt:) to bych nemohl spat ze to mam tak zasrane:)

A ja spal klidne, nemam to kde umejt, muzu jen jednou za 14 u dedy na vesnici a to zalezi jeste na pocasi. Cekam prozatim na prirodni mycku - dest. :D

tak prijed k nam na mycku:)

:D:D:D Vyhodne to reseni.

No jasně, bude sleva, kterou si nemůžeš nechat ujít.

presne  tak:)  a v sobotu vecer mame slevu 50procent na zakladni program:)

Ale ja nechtit kartace, pokud mi to umyji holky v bikinach s velkyma houba. :D Tak prijedu.

Kluci, je možný, aby se spotřeba po výměně z letních 17" na zimní 16" spadla spotřeba o 1,5l ? 

• Autor

Když si tak řikám, jak je Pancho háklivej, to by nepřežil, jak mi mladej se synovcem u ročního auta "vymalovali" za jízdy celou zadní sedačku, přední sedačku, dveře, koberec....Nj, měli brambůrky tehdy :D

Upraveno od Clint

Jenže za to můžeš Ty, páč s nima jezdíš rallye !!

Napřed s nima mícháš v zatáčkách a pak se divíš že z nich vyskakuje obsah....

Ale ja nechtit kartace, pokud mi to umyji holky v bikinach s velkyma houba. :D Tak prijedu.

No jestli Ti to bude mýt jako to BMW co vyprávěl, tak Ti ani velký houby nepomůžou....

to by asi byla opravdu moje smrt,ale ja bych zas emale decko do auta nevzal,na spinavej naklad a tak mam leona:)kdyz sem na jare prezouval rs,tak sem do prahy k znamenu odvelz leonem kola,potom domu a rs do prahy,prezout a domu,tam vzit leona a dojed pro kola a domu:)

:kol-98:  :kol-98:  :kol-98:

stanmar no pokud prijede  a bude machrovat ze ma rapida tak to ma jasne:)

Pancho...teď si z nás doufám děláš prdel  :kol-98:

ted nevim co myslis?:)

ale o tech kolech to je pravda:)

chichi myslí asi ty kola... to je vidět že tě nezná!

Kluci, je možný, aby se spotřeba po výměně z letních 17" na zimní 16" spadla spotřeba o 1,5l ? 

To je nějak moc, ne? Nebo jsi upravil i svůj styl jízdy?

jo myslel jsem ta kola... nevyšlo by tedy levněji, pokud jsi až takhle (teď nevím jak to napsat aby ses neurazil.....) no prostě "úchylnej" na čistotu auta, investovat 1000kč do takových těch  celo-návleků na kola??? ty zabalíš, zavřeš na zip a klidně je můžeš naházet i na kožený sedačky a nic si nezamažeš  :kol-47:  jet kvůli výměně kol 3x tam a zpátky, to už je masakr... To bych nejel ani do vedlejší vesnice tedy  :kol-31:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.