Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

3 roky bude mít v dubnu a mám 88k. Zítra to nechám smáznout. Jinak je to za 9k. A to se vyplatí. ;-)

Ted v TV rikali ze Toyota od noveho roku vychazi s new car na vodik. Seriova vyroba.

Kokto, ze ty se nechas vytocit.

Jinak Clint sr chtel opicit a vytunit kola na placato o obrubnik a svadi to na nakladak.

a co je 9k?

9.000,- kč za nový posilovač. Zřejmě odešlo čidlo, které se nedá vyměnit. Simply clever.

No hejbe se, když šlapeš střídavě na plyn, přidáváš a ubíráš, to je jasné. Jak se mění rychlost vozidla, tak se pohybuje i ručička....to je vlastnost. Tak si jí tam nalep vteřiňákem a hejbat se nebude ;)

:_icon_smich2:

Hele, ona má OIII pedál už taky vedený shora jo? To je pěkná haluz, mě vyhovuje ten systém uchycení dole v podlaze... OIII tedy v žádném případě nechcu  :kol-29:

Ty vole, a ja mel Supa za posledni spolehlivejsi auto.

Se nesměj. Ty to máš určitě taky. Teda jestli máš posilovač brzd. :-)

motosmane to už to nemáte v záruce nebo co? a co kulance, co furt říká tady náš mistr Klint ?

Petře spolehlivý auto? je tam už taky tuna elektrika, hlavně když to je v plný palbě :kol-32:

jinak u nás smrdí klima furt a když zatopíš bufíkem tak se v kabině otrávíš!

Upraveno od kokta7

klinte kdybys koukal, tak vidíš že se hejbe ručička.... forum20 i michal to poznal, dřív mě to nedělalo ani na ostatních budíkách sem to nikdy neviděl.

I já to tam vidím, ale nic podobného nemám (zatím). Zavolej rolbařovi.

• Autor

Koktovi za ní tahaj pavouci, každej je na jedné straně a vyhrává silnější ;)

• Autor

Jo, dneska mi volal Hravec, že už dovede odstranit SS ;) 

Záruku máme 2 roky. Zítra budu chytřejší. Dám vědět.

Motousi ja jsem se nesmal, myslel jsem to vazne. Muj Car urco posilivac nema. :D

• Autor

Jojo, tyhle čidla strašně nesnáším....na jedničkovém supu mi odešlo čidlo na zámku dveří a musel sem za bůra kupovat celej zámek :(

Dobre tak jinak , potrebuju to videt celne z pohledu ridice a idealni by to bylo bez sport provedeni :D

bez sport provedeni ti bohuzel nepomuzu  :kol-28:

Upraveno od XJOHNNYX

@petře už sem našel další vady na kinder kár: když nechám svítít potkávačky a típnu motor, zamknu auto, tak furt svítí parkovačky. u O2 to komplet zhasne a nemusím ovladač dávat do polohy 0

dál po nastartování když necháš klíč v poloze, tak furt běží startér, to u O2 nejde nebo se mýlím?

Upraveno od kokta7

3 roky bude mít v dubnu a mám 88k. Zítra to nechám smáznout. Jinak je to za 9k. A to se vyplatí. ;-)

Se ten Sup nějak začíná rozpadat po tvém řádění. :kol-138:

Za chvíli přijdou diferaky v kterých motosman nemění olej :D

Na co měnit olej, když může měnit rovnou diferáky. :kol-46:  Však je to firemní auto.  :kol-28:

Starter, neznam, nikdy me to nenapadlo testovat. Kdyz to naskoci, starter -klic pustim logicky. Svetla, asi to tak bude, neznam, vyzkousim. Jestli to ovsem povazovat za vady nevim. Stejne jako kritika cloveka s Mercedesem co ma 9st. automat a 400koni ze O3 ma jen 6st. a koni max. 220.

Upraveno od Petrrr

Kokta má divné manipulace s klíčem při startu, asi chce odrovnat startér. Takovéto věci nezkouším ani na služebních autech.  :kol-34: 

ja to nezkoušel, jenom sem to tam nechal o něco dyl protože to žhavilo či co, tak se to neukončilo... ;)

Šmarjá, tak to už vůbec ne, žhavení naštěstí nikde nemám. :kol-46:

Proč měnit diferáky, když můžu vyměnit celý auto. :-)

Upraveno od motosman

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.