Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ted v TV rikali ze Toyota od noveho roku vychazi s new car na vodik. Seriova vyroba.

Kokto, ze ty se nechas vytocit.

Jinak Clint sr chtel opicit a vytunit kola na placato o obrubnik a svadi to na nakladak.

Vloženo

No hejbe se, když šlapeš střídavě na plyn, přidáváš a ubíráš, to je jasné. Jak se mění rychlost vozidla, tak se pohybuje i ručička....to je vlastnost. Tak si jí tam nalep vteřiňákem a hejbat se nebude ;)

:_icon_smich2:

Vloženo

Hele, ona má OIII pedál už taky vedený shora jo? To je pěkná haluz, mě vyhovuje ten systém uchycení dole v podlaze... OIII tedy v žádném případě nechcu  :kol-29:

Vloženo (editace)

motosmane to už to nemáte v záruce nebo co? a co kulance, co furt říká tady náš mistr Klint ?

Petře spolehlivý auto? je tam už taky tuna elektrika, hlavně když to je v plný palbě :kol-32:

jinak u nás smrdí klima furt a když zatopíš bufíkem tak se v kabině otrávíš!

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

klinte kdybys koukal, tak vidíš že se hejbe ručička.... forum20 i michal to poznal, dřív mě to nedělalo ani na ostatních budíkách sem to nikdy neviděl.

I já to tam vidím, ale nic podobného nemám (zatím). Zavolej rolbařovi.

Vloženo

Jojo, tyhle čidla strašně nesnáším....na jedničkovém supu mi odešlo čidlo na zámku dveří a musel sem za bůra kupovat celej zámek :(

Vloženo (editace)

Dobre tak jinak , potrebuju to videt celne z pohledu ridice a idealni by to bylo bez sport provedeni :D

bez sport provedeni ti bohuzel nepomuzu  :kol-28:

Editováno: , autor: XJOHNNYX
Vloženo (editace)

@petře už sem našel další vady na kinder kár: když nechám svítít potkávačky a típnu motor, zamknu auto, tak furt svítí parkovačky. u O2 to komplet zhasne a nemusím ovladač dávat do polohy 0

dál po nastartování když necháš klíč v poloze, tak furt běží startér, to u O2 nejde nebo se mýlím?

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

3 roky bude mít v dubnu a mám 88k. Zítra to nechám smáznout. Jinak je to za 9k. A to se vyplatí. ;-)

Se ten Sup nějak začíná rozpadat po tvém řádění. :kol-138:

Vloženo (editace)

Starter, neznam, nikdy me to nenapadlo testovat. Kdyz to naskoci, starter -klic pustim logicky. Svetla, asi to tak bude, neznam, vyzkousim. Jestli to ovsem povazovat za vady nevim. Stejne jako kritika cloveka s Mercedesem co ma 9st. automat a 400koni ze O3 ma jen 6st. a koni max. 220.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Vloženo

Kokta má divné manipulace s klíčem při startu, asi chce odrovnat startér. Takovéto věci nezkouším ani na služebních autech.  :kol-34: 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...