motosman Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 3 roky bude mít v dubnu a mám 88k. Zítra to nechám smáznout. Jinak je to za 9k. A to se vyplatí. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Ted v TV rikali ze Toyota od noveho roku vychazi s new car na vodik. Seriova vyroba. Kokto, ze ty se nechas vytocit. Jinak Clint sr chtel opicit a vytunit kola na placato o obrubnik a svadi to na nakladak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 a co je 9k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 9.000,- kč za nový posilovač. Zřejmě odešlo čidlo, které se nedá vyměnit. Simply clever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 No hejbe se, když šlapeš střídavě na plyn, přidáváš a ubíráš, to je jasné. Jak se mění rychlost vozidla, tak se pohybuje i ručička....to je vlastnost. Tak si jí tam nalep vteřiňákem a hejbat se nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Hele, ona má OIII pedál už taky vedený shora jo? To je pěkná haluz, mě vyhovuje ten systém uchycení dole v podlaze... OIII tedy v žádném případě nechcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Ty vole, a ja mel Supa za posledni spolehlivejsi auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Se nesměj. Ty to máš určitě taky. Teda jestli máš posilovač brzd. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) motosmane to už to nemáte v záruce nebo co? a co kulance, co furt říká tady náš mistr Klint ? Petře spolehlivý auto? je tam už taky tuna elektrika, hlavně když to je v plný palbě jinak u nás smrdí klima furt a když zatopíš bufíkem tak se v kabině otrávíš! Editováno: 19. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 klinte kdybys koukal, tak vidíš že se hejbe ručička.... forum20 i michal to poznal, dřív mě to nedělalo ani na ostatních budíkách sem to nikdy neviděl. I já to tam vidím, ale nic podobného nemám (zatím). Zavolej rolbařovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Koktovi za ní tahaj pavouci, každej je na jedné straně a vyhrává silnější 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Jo, dneska mi volal Hravec, že už dovede odstranit SS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Záruku máme 2 roky. Zítra budu chytřejší. Dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Motousi ja jsem se nesmal, myslel jsem to vazne. Muj Car urco posilivac nema. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Jojo, tyhle čidla strašně nesnáším....na jedničkovém supu mi odešlo čidlo na zámku dveří a musel sem za bůra kupovat celej zámek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Dobre tak jinak , potrebuju to videt celne z pohledu ridice a idealni by to bylo bez sport provedeni bez sport provedeni ti bohuzel nepomuzu Editováno: 19. Listopad 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) @petře už sem našel další vady na kinder kár: když nechám svítít potkávačky a típnu motor, zamknu auto, tak furt svítí parkovačky. u O2 to komplet zhasne a nemusím ovladač dávat do polohy 0 dál po nastartování když necháš klíč v poloze, tak furt běží startér, to u O2 nejde nebo se mýlím? Editováno: 19. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 3 roky bude mít v dubnu a mám 88k. Zítra to nechám smáznout. Jinak je to za 9k. A to se vyplatí. ;-) Se ten Sup nějak začíná rozpadat po tvém řádění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Za chvíli přijdou diferaky v kterých motosman nemění olej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Na co měnit olej, když může měnit rovnou diferáky. Však je to firemní auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Starter, neznam, nikdy me to nenapadlo testovat. Kdyz to naskoci, starter -klic pustim logicky. Svetla, asi to tak bude, neznam, vyzkousim. Jestli to ovsem povazovat za vady nevim. Stejne jako kritika cloveka s Mercedesem co ma 9st. automat a 400koni ze O3 ma jen 6st. a koni max. 220. Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Kokta má divné manipulace s klíčem při startu, asi chce odrovnat startér. Takovéto věci nezkouším ani na služebních autech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 ja to nezkoušel, jenom sem to tam nechal o něco dyl protože to žhavilo či co, tak se to neukončilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Šmarjá, tak to už vůbec ne, žhavení naštěstí nikde nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Proč měnit diferáky, když můžu vyměnit celý auto. :-) Editováno: 19. Listopad 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky