Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

psi sem netahej, nebo ho já přitáhnu na předním sedadle, kde bude mít zaplé vyhřejvání zadku a bude mít vyplazenej jazyk z okna. po té si clint objedná svůj standardní 600g myslivcový steak na brusinkách a bude mít po něm!

Neriskuj ! Žádné psisko nevoz, aby nebyl náhodou Bobika !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak další mozart opět k.o viz někdo postnul na oc klub :)

Ahojte,
Tak som dalsi nestastnik s motorom 1,8tsi. 13.11. pri startovani zachrastilo v motore a bolo vymalovane,viac nenaskocil.. .odtahovka, servis. Potvrdeny preskoceny rozvod,tie zaistovacie zuby na napinaku su podla vyjadrenia servisu zodrate.
Auto je v prevadzke od 03/2011 (u mna od 08/2013), najazdenych 51627km a motor pravdepodobne na vymenu. Tak toto je ozaj SIMPLY CLEVER...
Vdaka tomuto foru som bol v obraze, pytal som sa na prevent.vymenu napinakov v 2 autoriz.servisoch,vsade povedali,ze problem nie je, pripadne, ze na FL uz to je vyriesene a nic netreba riesit. 

Skutocne to K napinak riesi definitivne

Odkaz ke komentáři

Jenže bloková výjimka nemá s kulancí nic společného. Kulance je přece dobrovolný krok výrobce, že se částečně, nebo plně bude podílet na určitých pozáručních opravách, či výměnách. A podmínky si stanovuje sám výrobce. A do toho jim nikdo nemůže kecat.

Odkaz ke komentáři

ať je koncern jaký je, tak kulance fakt funguje když dodržuješ jejich servis... Jde o to taky kolik máš od nich aut, jak za tebe tlačí servis, když komunikuje s někým z MB a jak se tlačí a chová ovšem zákazník....

a keci typu od nějakych lidí, že nemusí jezdit kvůli záruce do autorizáku, to není pravda. Já být koncern, tak řeknu tomu člověku ať jde taky někam, protože nedodržel mé podmínky, tak proč já bych mu měl něco reklamovat, když se v tom hrabal někdo nekvalifikovaný dle koncernu... 

ale co třeba někde v autorizákách píšou, že si nesmíš donést svůj olej, tak tohle se mi moc nelíbí... oni ti nemůžou říkat nic, protože máš legálně koupený olej + stejnou specifikaci co tam lejou i oni... moje zkušenost, po téhle odpovědi mě ho vzali a bez problému pokračovala záruka a prodloužena mobilita v rámci záruky.

Odkaz ke komentáři

Mám najeto 76tis km. Servis pouze v autorizovaných servisech, dávám si na to pozor, pravidelně jen u nich.

Do těch rozvodů se žádnému autorizáku nechce, prej je stim pěkněj voser, větší jak u ropy....Ale stejně to v 90 udělám a K-čkovej napínák samosebou.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Jak nechce? Takže tobě jako zákazníkovi řeknou at jdeš doprdele? v HK jsem se ptal preventivně kdyby náhodou a říkali, že nevidí problém když to uhradím. To samé v servise kde mě prodávali i tohle auto.

a s čistým svědomím bych tě poslal za Garnym nebo rolbařem...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

no hlavně dealeři jsou naštvaní, protože budou muset přestavovat prodejny. jedna stojí z PCE na HK olfincar... myslím, že je to bude stát slušné peníze a mě jako majitela prodejny, by mě to asi taky žralo.

takhle pry budou podobně vypadat..

http://www.olfincar.cz/novinky/stavime-novy-autosalo-skoda

Jo,třeba Auto Styl ve Stodůlkách je už přestavěný - a vypadá to velmi dobře.

Odkaz ke komentáři

Rozvodový řetěz přeskočí i v autě za velký peníze, jen se o tom tolik  nepíše. Viděl jsem auto za víc než dvě nega a měl stejnou závadu jako 1,8 TSi a nebylo koncernové. Když někdo vyplatí takové peníze za nové auto, nechlubí se problémy, když někdo koupí výhodně ojetinu a hraje si na kinga, tak přece nikomu neřekne, že se nechal nachytat :-). To je plný internet, že by si nekoupili novou škodovku, že za ty prachy mají medvěda a nebo BMW, potom je dotáhnou do servisu a jen čumí :-)

Zkoušel jsem promítání na sklo, docela to jde, na android jedině Torque pro, vše ostatní je jen náplň marketu, aby bylo hodně aplikací.......

Odkaz ke komentáři

To je jasné, my máme kufr a ti na západě platební kartu ....... my máme dost místa na parkování( mimo Prahu, Brno a pár velkých měst) a oni zápasí o každý centimetr

navíc škodovku používají jako druhé a nebo třetí auto....

Editováno: , autor: treo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...