kokta7 Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 psi sem netahej, nebo ho já přitáhnu na předním sedadle, kde bude mít zaplé vyhřejvání zadku a bude mít vyplazenej jazyk z okna. po té si clint objedná svůj standardní 600g myslivcový steak na brusinkách a bude mít po něm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Dal bych si steak na brusinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 tak sem prodal bratránkovi tu zadní vysouvací roletku s tím platem a říkal, že se to teď v téhlech podmínkách fakt potí já tam mám tu neorigoš(vyndal sem si ji z bouračky) a ta se nepotila ani v zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 china umět občas kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 ya ya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 psi sem netahej, nebo ho já přitáhnu na předním sedadle, kde bude mít zaplé vyhřejvání zadku a bude mít vyplazenej jazyk z okna. po té si clint objedná svůj standardní 600g myslivcový steak na brusinkách a bude mít po něm! Neriskuj ! Žádné psisko nevoz, aby nebyl náhodou Bobika !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 tak další mozart opět k.o viz někdo postnul na oc klub Ahojte,Tak som dalsi nestastnik s motorom 1,8tsi. 13.11. pri startovani zachrastilo v motore a bolo vymalovane,viac nenaskocil.. .odtahovka, servis. Potvrdeny preskoceny rozvod,tie zaistovacie zuby na napinaku su podla vyjadrenia servisu zodrate.Auto je v prevadzke od 03/2011 (u mna od 08/2013), najazdenych 51627km a motor pravdepodobne na vymenu. Tak toto je ozaj SIMPLY CLEVER...Vdaka tomuto foru som bol v obraze, pytal som sa na prevent.vymenu napinakov v 2 autoriz.servisoch,vsade povedali,ze problem nie je, pripadne, ze na FL uz to je vyriesene a nic netreba riesit. Skutocne to K napinak riesi definitivne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Hmmm....to není dobrá zpráva. Ale stejně rozvody udělám až v devadesáti. Jinak funguje kulance i po záruce, tak max. novej motor....neřeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 a kolik máš ted na tom pekáči? já bych to asi udělal co nejdříve, do vy v jakém stavu je ten napínák a vyměnil za to údajně funkční Káčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 No já mám 86300km a řetěz mi při startu zachrastil zatím jen jednou. Věřím v kulanci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Clinte, kulance je hezká věc, ale pokud jsi třeba nejezdil na prohlídky do autorizáku, budeš mít v takovým případě velkej, ale fakt velkej problém. Je tady sice ten institut "blokový výjimky EU" ale těžko se ho člověk domáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Jenže bloková výjimka nemá s kulancí nic společného. Kulance je přece dobrovolný krok výrobce, že se částečně, nebo plně bude podílet na určitých pozáručních opravách, či výměnách. A podmínky si stanovuje sám výrobce. A do toho jim nikdo nemůže kecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 ať je koncern jaký je, tak kulance fakt funguje když dodržuješ jejich servis... Jde o to taky kolik máš od nich aut, jak za tebe tlačí servis, když komunikuje s někým z MB a jak se tlačí a chová ovšem zákazník.... a keci typu od nějakych lidí, že nemusí jezdit kvůli záruce do autorizáku, to není pravda. Já být koncern, tak řeknu tomu člověku ať jde taky někam, protože nedodržel mé podmínky, tak proč já bych mu měl něco reklamovat, když se v tom hrabal někdo nekvalifikovaný dle koncernu... ale co třeba někde v autorizákách píšou, že si nesmíš donést svůj olej, tak tohle se mi moc nelíbí... oni ti nemůžou říkat nic, protože máš legálně koupený olej + stejnou specifikaci co tam lejou i oni... moje zkušenost, po téhle odpovědi mě ho vzali a bez problému pokračovala záruka a prodloužena mobilita v rámci záruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 http://www.novinky.cz/finance/319946-motoriste-se-casto-ocitaji-v-pozici-rukojmich-autoservisu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 jo, ten článek je teď na Novinkách, ale bohužel, je velkej rozdíl mezi tím, co by se dělat mělo a co se skutečně dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 no hlavně dealeři jsou naštvaní, protože budou muset přestavovat prodejny. jedna stojí z PCE na HK olfincar... myslím, že je to bude stát slušné peníze a mě jako majitela prodejny, by mě to asi taky žralo. takhle pry budou podobně vypadat.. http://www.olfincar.cz/novinky/stavime-novy-autosalo-skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 (editace) Mám najeto 76tis km. Servis pouze v autorizovaných servisech, dávám si na to pozor, pravidelně jen u nich. Do těch rozvodů se žádnému autorizáku nechce, prej je stim pěkněj voser, větší jak u ropy....Ale stejně to v 90 udělám a K-čkovej napínák samosebou. Editováno: 21. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 (editace) Jak nechce? Takže tobě jako zákazníkovi řeknou at jdeš doprdele? v HK jsem se ptal preventivně kdyby náhodou a říkali, že nevidí problém když to uhradím. To samé v servise kde mě prodávali i tohle auto. a s čistým svědomím bych tě poslal za Garnym nebo rolbařem... Editováno: 21. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 no hlavně dealeři jsou naštvaní, protože budou muset přestavovat prodejny. jedna stojí z PCE na HK olfincar... myslím, že je to bude stát slušné peníze a mě jako majitela prodejny, by mě to asi taky žralo. takhle pry budou podobně vypadat.. http://www.olfincar.cz/novinky/stavime-novy-autosalo-skoda Jo,třeba Auto Styl ve Stodůlkách je už přestavěný - a vypadá to velmi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 njn marketing, což na mě nefunguje bohužel. je mě prakticky jedno jestli mě to auto prodaj na poli u hnoje nebo v pěkny prodejně.... hlavně co je to auto zač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 já mít autosalon tak se prezentuji tak: Kombi, Nafták, Bílá je náš standard! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Rozvodový řetěz přeskočí i v autě za velký peníze, jen se o tom tolik nepíše. Viděl jsem auto za víc než dvě nega a měl stejnou závadu jako 1,8 TSi a nebylo koncernové. Když někdo vyplatí takové peníze za nové auto, nechlubí se problémy, když někdo koupí výhodně ojetinu a hraje si na kinga, tak přece nikomu neřekne, že se nechal nachytat :-). To je plný internet, že by si nekoupili novou škodovku, že za ty prachy mají medvěda a nebo BMW, potom je dotáhnou do servisu a jen čumí :-) Zkoušel jsem promítání na sklo, docela to jde, na android jedině Torque pro, vše ostatní je jen náplň marketu, aby bylo hodně aplikací....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 http://www.autorevue.cz/skoda-rapid-ukazuje-ze-hranice-mezi-zapadem-a-vychodem-lezi-vkufru No comment...... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 (editace) To je jasné, my máme kufr a ti na západě platební kartu ....... my máme dost místa na parkování( mimo Prahu, Brno a pár velkých měst) a oni zápasí o každý centimetr navíc škodovku používají jako druhé a nebo třetí auto.... Editováno: 22. Listopad 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 No jo, ale Rapid myslivec se nevyrábí :-) No jinak mezi vzrůstajícími kandidáty na vadné uložení převodovky (špatně konstrukční řešení silentbloku) už patřím i já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky