Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já si byl dopoledne ještě pořádně zašít z kosy, udělal jsem chuťovky na večer pro návštěvy (plné mísy budu dělat později), poblahopřál jsem Kremlu do Nového roku a teď ještě musím vyluxovat......Holt samá práce.

Vloženo

Ja byl na driftech na letisni, tentokrat s Nathalkou. No trochu jsem to jednou nevychytal a vylitl z letisne do pole. No a kdo my pomohl? Nejaka divcina co tam driftovala take, valela docela dobre. To se mi vratila ta pomoc co jsem ja pred vanoci tahal jinou holku jinde. Tedy dobre skutky se vraci, ne ze ne. :D

Vloženo

Tak jsem dneska dotankoval a spočítal za poslední měsíc spotřebu skutečnou k porovnání s palubním PC... PC jsem vynuloval a po ujetí 2420km jsem natankoval 149,37l = skutečná spotřeba je 6,18l/100km... PC ukazuje 6l/100km, takže něco málo proměřuje, ale ne nějak extra zase   :kol-47:

Jo a Maxík mi nic nepřeje...hajzl jeden, asi ho vyměním za FL  :kol-28:

Vloženo

jsem pro... mimo obec 140km/h. a v obci 90km/h. stejně nejezdím, takže toto mi nevadí, spíš mi vadí, že teď už nebudou dělat nic jiného, než měřit,už takhle to byla asi jedna z mála věcí co dělali...

Vloženo (editace)

Jojo, já se taky v obci držím do 80 tacho.....sichr je sichr :D To jenom Motosman lítá v obci 150 a mimo 200 ;) Jenže on si to může dovolit, papaláši ho z toho vysekaj ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak jsem si myslel, že si uděláme pohádkový večer a skoukli jsme tu novou pohádku od Svěráka "Tři bratři"

Důrazně vás od podobného činu varuji, větší hovadinu a zmatlaninu jsem dlouho neviděl. Nestojí to ani za stažení, natož za to dávat peníze. Lepší jít sbírat šišky, nebo krmit hladové zajíce do lesa....To už Svěráka

asi čeká brzká hospitalizace v Beřkovicích....že něco podobného natočil :(

Editováno: , autor: Clint
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...