Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

[emoji2] lékárničku mám novou ze Žamberka, autí čerstvě umyté a dotankována 100 Verva. Teď si jdu otevřít láhev vína a něco skousnout.

Dnes jsem byl donucen postavit se váhu a světe div se. Zhubl jsem 2,5 kg.[emoji33]

Editováno: , autor: motosman
Vloženo

Lekarnu jsem nedavno resil u Nathalky. Nejlepsi z Auta Kelly za 120 platena na 4 roky. No zajimave ze ji na STK stejne nekontrolovali, ani povinnou vybavu. Nevim, na STK jsem byl poprve v zivote za tech 14 let co ridim. :D

Vloženo

Taky jsem bral z Kelly. Přehodil jsem střeva do mé původní a zase mám na pár let pokoj. Jestli to kontrolovali na STK nevím, nebyl jsem u toho. Ale kdysi ještě s Feldou, když už nic technik nenašel, tak si vzpomněl na lékárničku, a hle, závada byla na světě.  :kol-28:  Jinak za dvacet let, co jezdím, nikdo nikdo nechtěl lékárnu vidět zevnitř - maximálně jen, jestli je přítomná v autě. A to i policajti.

Vloženo

Už se peče plecko s knedlíčkem a špenátken. Jinak lékárny jsou na 2 roky a více. Jak kde. Na STK když vidí někoho, kdo o auto pečuje, tak jsou celkem v poho.

Vloženo

Motosmane, to je ta kolenova dieta. Ja jsem jeste odvahu nenasel.

Clint se chova jako otcin ke svemu druhemu diteti. Vasik kdyz onemocni, taky ho hned nezatracujes. :D A tos si ji chtel vymenut za Rapida jak jsen ti pujcil svest, jeste ze jsem odolal tvym prosbam. Hold Rapid je prave lidove delnicke vozidlo, ne ty vase nacancany aristokratky s modrou krvi co nic nevydrzi. :D

Vloženo

To me tak napada Clinte, jestli je O nemocna tak ji hod ibalgin do vody a na noc prikrej dekou a uvidis, jestli to neni nic vazneho, tak se treba uzdravi. :D :-)

• Pozitivní 1
Vloženo

Nalít do motoru nějakou srágoru je poněkud pošetilé, potom to dopadá takto. :kol-44:

Zajimava zkusenost. Skoda ze nepopsal co ten bordel byl, jestli bordel z te emulze nebo bordel po rozpustenem karbonu treba.
Vloženo

Mě v servisu Škoda ten med doporučovali, jako zázračnej lék, že to pak nežere tolik olej....ale v jiném mě zase varovali, že to může ucpat kde co. Divím se, že by autorizák lil do oleje něco, co nemá schválené z MB. Tím by byli sami proti sobě přece....

Vloženo

Myslím, že je čas naplánovat lednový "Čaj o páté", potom,

co jsme prosincový vynechali...což?

Navrhněte termíny (více datumů), něco vybereme ;)

Vloženo

Tak pokud by se stal pruser po naliti medu, tak ti povypravi o takovych pohadkach jak za to muze neco jineho a nevim co jeste a opravu ti stejne nezaplati. Skoda by byla ze hry ven musel by ses soudit primo se servisem. Ja tomu medu proste neverim, reseni aby vlk a koza. Servisu se to evidentne resit nechtelo z ruznych duvodu a nejaky med je nejjednodussi reseni pro ne, jak se te zbavit. Neverim ze je to ofigo postup, najdi nejake TPI o tom a pak ti uverim. I kdyby, je to jen docasne reseni dle meho. Jooo pokud k nim jezdis na servisy a calujes predrazenej olej atd. to sluzebnicek, jakmile vsak nastane problem, za kterej ty nechces platit, to uz takova ochota nepanuje. Z reklamaci a kulanci moc servis ziv neni, pac SA se nenechava oskubavat od servisu jako platici zakaznici. :D

Vloženo

To už je lepší ten přípravek co jsem dával. Opraví kliku, ložiska, písty, kroužky a když to kápne na kastly, tak jí i natře[emoji23]

Vloženo

Ozi, to bylo v akci ta lekarna, cely listopad to meli myslim.

Tak jest.  :kol-28:

K čaji - 15.1. můžu, 16 už ne. Je to jediný pátek v lednu, kdy nemohu.  :kol-32:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...