Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Pawouku: myslím si, že nemají, náhradní díl se teprve vyvíjí, resp. to narychlo řeší. Sice už se v Etce nebo kde píše o nějaké náhradě, ale ta ještě není dostupná, z tohodle tak usuzuji. Zatím to u těch co to reklamovali řešili a řeší záměnou silentbloku s tvrdší pryží. Hold jak se začlo ochlazovat, zvýšil se jim počet reklamací na toto (za tepla to nedělá v létě). Občas mi přijde, že snad dělají ta auta prvně, když už i toto musí člověk u nového auta řešit. U většiny se to projevuje cca kolem 5tis km i dříve. Hold náročně testovaná vozidla  ve vývoji.  :kol-98:

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a to se vyplatí, když teď bude ŠA cálovat ze svého x reklamací. Ale zas je fakt, že hromada zákazníků to bude cálovat ze svého, pokud na to přijdou třeba po 2 leté záruce. Mají to asi spočítané.

Treo: příště kupuji prototyp tam tedy bude ještě vše ok, než to "zkvalitní" vytuní nákupčí s ekonomem.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

testují poctivě, ale do výroby dají jiné silentbloky, protože jsou levnější.....o výrobě nerozhoduje konstruktér, ale nákupčí s ekonomem

Moje poznámka o testování byla ironická... Takovýto test je pak k ničemu, pokud se toto děje. 

Odkaz ke komentáři

moje auto je důkazem :-(, na nás ladí jiné součástky než měl prototyp zapůjčený do Světa motoru, to je vidět při pohledu do kabiny, jiné ukazatele atd. Tedy testy proběhnou OK a potom se něco málo "vylepší", můj otec byl konstruktér, nadával na zlepšovatele a úspory. Když něco spočítal, tak si za tím stál, dnes jde hlavně o cenu. Spočítejte si úsporu 10 Kč na každé octavii a nebo rapidu............................... to potom hodí balík pro firmu

Odkaz ke komentáři

Jinak chlapi, Clintův minisraz se blíží, tak doufám, že tam někdo dorazí. Pojedu za Vámi 100km (tedy pokud se něco nevykaká v práci nebo tak). Né že tam přijedu a jediného koho tam potkám bude servírka, sice možná taky bude mít škodovku (120L), ale to není ono.  No jinak ten salonek je kde Clinte? Co si pamatuji tak ta restaurace byla jak nahoře, tak dole nebo stačí na servírku houknout Clint a ona už mě navede? Snad to ten můj Rapid zvládne takovou štreku, není to na to stavěné, když už se teď KLEPE zimou  :kol-98: . Ba ne, zatím "vytuněný" auto (silentblok převodovky) od konstruktérů se simply clever ještě tolik neklepe (člověk se musí hodně soustředit aby to občas zaslech při malých rychlostech na nerovnostech) narozdíl od jiných majitelů kde byl proveden pečlivější sound Tuning v rytmu techna. Ale to jsem odbočil, tedy se už jen 5x vyhajáme a je to tu. :rock:  

Odkaz ke komentáři

:D :D hold se šetří, viz situace s ložisky... čoveče silentbloky na T3 odešli teď po 280 000km a auto je 11 rokem v provozu :D s tímhle usudkem, se ten rapid možná dožije konec záruky :D :D

fungují vám brzdy nebo tlumiče? nebo v tlumičích už nic není? :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Když vidím ty vyhazovy v Hyundai za kvalitu a v Kie za prodeje, je to jinde ještě dál...... žena kupuje zásadně auta před novým modelem a do servisu jezdí jen na garančky, já kupuji novinky, kombíka fabii 2 a potom octu LPG a jezdím do servisu i mimo garančky, ladit software atd. Kdo chce být in je out :-)

Odkaz ke komentáři

Kokto: :-) :-) :-) brzdy musim rici ze funguji perfektne a to jsem je uz parktat prohral. Uvidime jak dlouho. Mozna ze kvuli brzdam by svolavacka byla. U ostatniho je to spis tutlovacka. Skoda ve svem slovniku nema slovo svolavacka.

Treo: Tvoje zena dela dobre asi stejne dobre jako moje. Ja sice mohl mit za ty prachy slusnou ojetinu dnes ovsem nakup ojetiny je sazka do loterie. Mohl jsem mit Octu 2 novou, ale v socialnim provedeni vybava kola+volant. Hold jsem logicky dosel k tomuto. Nejhorsi je ze ja jsem jinak spokojeny a jizda mi dela radost nebyt tehle much. A taky ktery chlap nechce byt trochu in ze jo. Manzelce je jedno v cem jede, hlavne ze jede.

Odkaz ke komentáři

Petrrr - tak uvidíš sociál wagen v mém provedení - parkuji venku a tak na to ....ale mám věci, které jiní nemají, třeba teplotu oleje na maxidotu :-)

Clint mně protáhl cestu o 13 km, tak to vypadá na 94 km

Editováno: , autor: treo
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Hodil jsem rezervačku do prvního patra - nekuřácká část, cca zatím deset lidí, uvidíme, když přijede víc, není problém. Salónek si můžeme omrknout a příště to uděláme v něm....(pokud by byla účast nějaká vyšší, není problém ho booknout už teď)  ;)

Kokto, doufám, že přijedeš ;)

Takže zatím tedy pojede:

1/ Clint

2/ Treo

3/ Pawouk

4/ Ozi Toretto

5/ Motosman

6/ Kokta

7/ Petrrr

8/ Stanmar

9/ JMitik

Chlapi, hlašte se, ať to dáme trochu dohromady!  Dík

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...