Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Pawouku, to ber, to jsou super kary, je skoda, ze to nechodi tak pekne jako to chodilo v jednickove fabii, tam ta 1.4 TDI byla naprosto super, jen nemela dobre pruzne zrychleni, ale jinak spolehlive a dobre vozitko...

Ber? Šmarjá, já v tom jezdil (FII předface) a tohle by nebylo novější. Ještě teď cítím ty šílené vibrace a pekelný zvuk motoru.  :kol-34:  Tak snad vyjde 1.4 16V. Ale já to dost dobře nemohu ovlivnit. A kdoví jak to všechno nakonec dopadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Má tam... traverzu, jinak řečeno lešenářskou trubku. :kol-46:  Odborně klikovou. Mě by ale víc zajímalo, jak se mu sedí v Dynamic sedačkách.

Ty sedačky sou na tom autě snad to nejlepší  :kol-47: Musím říct, že s nimi sem fakt spokojený, abych tu plechovku furt jen nehanil :kol-27:

Odkaz ke komentáři

V případě, že bych někdy kupoval OIII, tak bych ji právě chtěl s Dynamicem, protože u normálních sedaček je naprd opěradlo - pro moji figuru nemá žádně boční vedení. Stejně tak, jako většina modelů škodovek.

Odkaz ke komentáři

To jen, abych nalákal na levnější servis. :kol-24:

tak to jo, ale tak pawoukovi je to jedno on stejne nejezdi do autorizaku ;)

Ber? Šmarjá, já v tom jezdil (FII předface) a tohle by nebylo novější. Ještě teď cítím ty šílené vibrace a pekelný zvuk motoru.  :kol-34:  Tak snad vyjde 1.4 16V. Ale já to dost dobře nemohu ovlivnit. A kdoví jak to všechno nakonec dopadne.

no ja nevim, ja si tenhle motor pamatuju jeste z FI a tam vybroval jako klasicke PD (me to proste strasne neprijde) a vykon byl ok. je pravda, ze kdyz auto nemuzes pouzivat pro soukrome jezdeni, tak te netrapi ani spotreba, takze pak by benzin byl lepsi...  :kol-34:

Ty sedačky sou na tom autě snad to nejlepší  :kol-47: Musím říct, že s nimi sem fakt spokojený, abych tu plechovku furt jen nehanil :kol-27:

podvozek je nejlepsi, ale sedacky jsou taky moc fajn...  :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Bylo to v tematu i novinkach a je na tom zajimave predratene Citigo.

To je spíš NIGHTMARE. Docela reálně mi to hrozí v kolbence. :kol-29:

Do mesta naftu?? Motor mozna dobrej, ale... zvuk splaseneho vysavace (mozna horsi nez prvni htp), neskutecny vibrace a duneni, to jsem nikdy nezazil a vykon? Panove ja to auto zkousel, protoze jsem ho chtel koupit a katastrofa. Nejelo, netahlo... jedine co jsem nemohl v projizdce zjistit, tak spotrebu. Ale pry byla obecne u tohoto motoru 4l.

Pawouku, to ber, to jsou super kary, je skoda, ze to nechodi tak pekne jako to chodilo v jednickove fabii, tam ta 1.4 TDI byla naprosto super, jen nemela dobre pruzne zrychleni, ale jinak spolehlive a dobre vozitko...

jak jsem psal vyse... do mesta nafta neni a na dalnicni streky tenhle motor taky ne, na okresce oslni maximalne spotrebou, cili nechapu urceni

Odkaz ke komentáři

Radius, podle me to naopak je motor vhodny na okresky a dalnici. Na dalnici se rozkoliba na povolenych 130 bez problemu a jede s malou spotrebou. Na okreskach ma super spotrebu a do 90 jede bez problemu. Problem vidim, jak jsem psal, jen v pruznem zrychleni, ale to je obecne problem u slabsich motorizaci. A to uz vubec neresim usporu v podobe velkeho rozdilu u pojistky. Na fabii a podobne batohy podle me naprosto dostatecny motor...

edit: dostatecny mysleno pro nektere lidi a nerikam tim, ze bych si jej koupil prave ja...

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Odkaz ke komentáři

Už vím, tohle auto ze mě kdysi udělalo pitomce v servisu. Dovalím ke kolegovy s A8, vemu fábku RS a v servisu mi dají místo ní tenhle maslostroj. Na 2hé křižovatce jsem to otočil a jel zpátky, že je to rozbitý. Smíchy se tam válej ještě teď. Prej nejede, nežere a pokutu dostanu možná jen na 30ce.

Editováno: , autor: motosman
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ozi, já vím, že když jsem to rozpohyboval na zhruba 80-90 km/h, tak to celkem ušlo (vibrace ustoupily, chrochtání motoru také), ale já to v tomto režimu nebudu moci provozovat. To je ten problém. Rozjezdy jsou opravdu lahůdkové, do města je to naprd. Zlatá 1.2 TSI, když pominu, že se mi to pořád sype, tak je to na pracovní ježdění po městě parádní.

Odkaz ke komentáři

Ozi, já vím, že když jsem to rozpohyboval na zhruba 80-90 km/h, tak to celkem ušlo (vibrace ustoupily, chrochtání motoru také), ale já to v tomto režimu nebudu moci provozovat. To je ten problém. Rozjezdy jsou opravdu lahůdkové, do města je to naprd. Zlatá 1.2 TSI, když pominu, že se mi to pořád sype, tak je to na pracovní ježdění po městě parádní.

jo to souhlas do mesta to neni... :( ja tedko jezdim od nedele znovu s mamky Motokarou a super, 1.2TSI bych si umel jako druhe auto doma predstavit... ;)

no a rovnou tím odjet :-))  Bude jak nová, všechno na to je za babku..

krasny, moje felda proti tomu vypada orezla jak svina... :( ta cena dilu je super, s tim souhlasim... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...