Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No však ten Čaj musíme udělat nějak v předstihu. Zítra navrhnu termíny. Přemejšlím, do čeho já se vlastně můžu ještě navážet a rejpat a zbyl už jenom ten myslivec. A na druhou stranu, třeba u Leona a Golfa myslivce chápu. Protože ten krátkej má fakt malej kufr a zachránit to může jenom myslivec.

Mě by myslivec taky nevadil, i když bych většinu roku vozil prázdnej kufr. Přijde čas na dovolenou a najednou je kufr malej, když má člověk caparta....navíc jak je známo, myslivec je lépe zpevněnej ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

proč čaj v předstihu? jako kvůli tomu tvému dehetu, abychom tě přijali zpátky do party? :D rada stařešinů benzínových motorů(ano i Radius) bude muset rozhodnout :D

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo

Jen abych doplnil, jak jsem strašil na srazu s tim Fordem.....

Přemýšlel jsem o něm reálně, ale odradila mě jejich závadovost, která je provází po celém internetu, od fora až po žebříčky německých časopisů. Pak mě odradil OZI, kterej tvrdil, že nejedou :)  No, ale hlavně já Fordy prostě neznám. Ovládání některých páček se mi zdálo nelogické, jejich LCD Converz nepřehlednej a vůbec ten design auta je už trochu za horizontem. Ale na druhou stranu ty sport sedačky s Alcantarou byly pěkné, jak píše Ozi, ve dveřích nebyl plast, ale koženka a místa v autě bylo hodně. Kufr velikej a cena auta s ohledem na výbavu skvělá. Další věc, co se moc nepozdávala byl vzdálenější servis, Škodovka je na každém rohu.

A poslední věc, to fakt nekecám, nechtěl jsem jít pryč z naší party a s Fordem bych prostě už tak nezapadnul.

Vloženo (editace)

P.S krušovice je hrozná prdel světa. z prahy to je dálka... a nedejbože zpátky večer do HK popřípadě ještě dál.

Vloženo

Jen abych doplnil, jak jsem strašil na srazu s tim Fordem.....

Přemýšlel jsem o něm reálně, ale odradila mě jejich závadovost, která je provází po celém internetu, od fora až po žebříčky německých časopisů. Pak mě odradil OZI, kterej tvrdil, že nejedou :)  No, ale hlavně já Fordy prostě neznám. Ovládání některých páček se mi zdálo nelogické, jejich LCD Converz nepřehlednej a vůbec ten design auta je už trochu za horizontem. Ale na druhou stranu ty sport sedačky s Alcantarou byly pěkné, jak píše Ozi, ve dveřích nebyl plast, ale koženka a místa v autě bylo hodně. Kufr velikej a cena auta s ohledem na výbavu skvělá. Další věc, co se moc nepozdávala byl vzdálenější servis, Škodovka je na každém rohu.

A poslední věc, to fakt nekecám, nechtěl jsem jít pryč z naší party a s Fordem bych prostě už tak nezapadnul.

To jsi asi nejel ještě nikdy s Oplem, ty jejich směrovky na dotek to je věc.

Vloženo (editace)

než vy projede tu vaši Prahu(kterou mám jinak rád), tak sem dávno na černáku a za sebou mám 100km :D

ona i z Prahy to je dálka a hlavně tam v tý Klintově prdleli končí dálnice :D

Vloženo

Kokto nech si chutnat.

Clinte ale ono to prostě fakt nejede. Jestli to někdy vyjde ze na sraz dojedu služebním mondeem tak te nechám svézt abys viděl jak to je vycichle proti čemukoliv. To auto je na 103kw proste moc těžký.

A hoši přeji brou noc.

Vloženo

Já nakonec řešil i verzi 120kW, ale ta byla o 35tis vejš. Ve finále byl ten Ford 120kW za 615tis, oktávka vyšla levněji.....a zůstal jsem s váma ;)

Vloženo

Ono je to trochu problematické, Kokta a Petrrr.....oba z jiného konce. Ale já na Krušárně netrvám. Něco vymyslete ;)

Máš pravdu, ale nikdo nic lepšího nenašel. Tak ať moc neprskají. Ono to není až tak snadné, najít slušnou hospodu s parkováním v nějaké inteligentní vzdálenosti pro většinu klanových příslušníků. Vždy to bude mít někdo daleko. S tím se nedá nic dělat.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...