Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no yeti se taky zasekl na K, tak nevím.. třeba to P má jiné uchycení co já vím :D

Upraveno od kokta7

Ani to cist nebudu, mel jsem k veceri vynikajici amoletu a nerad bych ji vrhnul.

jdu se zeblít.

2.0GT 221KW 400Nm v EU není ... krásny auto

10421262_401797836662985_881743348421412

10896906_401797839996318_703106692855523

:-)

post-10015-1421954037,5544_thumb.jpg

Cca 30 tisíc. Včera sem sjel z dálnice a motor měl 60 stupňů... Po městě se po delší době dostanu na 70-80. Olej na max 70 stupňů. Je to jak píše Kokta, celkem známá závada tohohle motoru. Kdyz vyresej napínák, tak přidaj jinou blbost, aby se to sralo furt dal:-D

Bud rad, neohriva, pac ma vysokou ucinnost!

Ja tu nejsem pres den a je tu zase romam:)

Roman pro Pancha
  • Autor

Pawouku, ty víš všechno, nepíše se tady něco o autofoliích? Myslím kde koupit nějakou kvalitní atp?

V sekci OIII Exteriér takové téma není (někde v soukromých vláknech se o tom psát bude, nemá to náhodu Lucasse?). Já bych tam klidně založil nové. Někde po foru se jistě nějaké najde. To chceš folii na střechu, že?

Klinte Ozák má autofolii zeptej se ho. Nebo ten tomík s O3 RS jak to má čiplé.

• Autor

Jojo, s Tommiikem jsem v kontaktu...;)   Ale vyrábí se toho mraky a něco je šmejd a něco kvalitní a já nejsem schopen o poznat. Každej píše, že má jen to nejkvalitnější....

si musím zanadávat... před Byšicema se mi v tom vozejku kouslo ložisko... na polňačce vyměněný za druhý, který se cestou do Prahy zřejmě speklo (už jsem se nedíval), protože se z hliníkový ráfku vozejku hulilo jak z komína a při couvání v tom praskalo a drhlo. :( Takže nakonec jsme jeli bez vozejku a zřejmě budem stěhovat na dvakrát. Tož uvidíme, kolik se toho do lifta vejde :D

Hele ho, piráta, utavil přívěsný vozík.  :scooter:  Tak to tu ještě nebylo. :rolleyes::D

• Autor

Teď jsem mluvil s kámošem, co auta lepí foliema a z kamarádství, známe se dlouho, mi to celkem rozmlouval. Za prvé, že auto bude v létě dost vypečené, navíc ta folie údajně se na kastli na střeše hodně napeče vlivem vysokých teplot, špatně se to pak sundává a někdy to poškozuje po sundání lak. navíc prej barva pod folií, ačkoliv píšou, že propouští UV, tak je po rokách jiná, než tam, kde folie nebyla.

Tak jedině přestříkat. Aspoň budeš mít pořádnou vrstvu laku na testování vosků a past.

Pawouk: to je to, jak Honza psal, že ho za autem nevidí. A na 150km/h fakt není dělanej.

• Autor

No ale stříkej novou střechu ;)    Ona ta černá střecha k tomu chrompacketu je stejně taková divná.... :kol-31:  Ani ty černé zrcátka k tomu moc nejdou....asi by to muselo bejt celé černé, maska i lišty podél oken. To ovšem měnit nebudu.

Tak nevymýšlej a počkej tak půl roku. Uvidíš něco, co se ti bude líbit a nebo si zvykneš a necháš jí tak jak je. Za ušetřený peníz máš 1 zimní pneu.

• Autor

jj, to zní rozumně. Jen pořeším ty SPZ, už to mám domluvené a jak budou nějaké rozumné čísla, ozvou se mi.

to je snad fuk jakou máš spz ne? panebože to sou problémy, mě osobně sralo sundávat spzku vzít ji na uřad a pak sem dostal novou a zase ji měnit. to byl opruz největší.

spíš šetři prachy na čip, at máš 145kw :D  no ještě mě zajímá jestli si necháš ty 18" :D nejvíce miluji mít ropu a velký kola :D

Upraveno od kokta7

Opatrně s těma velkejma kolama a ropou :kol-31:  Abych to nevzal osobně.. :t

• Autor

Jo, 18" nechám, kola dělají auto ;)

• Autor

Tomiikk: Ty máš SPZky také na oboustranku co?

• Autor

to je snad fuk jakou máš spz ne?

Tobě snad, ale mě ne, já jsem honorace ;)   Já měl vždycky pěkná čísla, tak v tom hodlám pokračovat ;)

Uz na čtvrtém autě mám značky na oboustranku a na dalších minimálně 10 jsem to lepil a drží to bez problému. Maximálně pokud ti do přední někdo rychle nacouvá koulí, tak se lehce odlepí..  Auto bez podznaček vypadá líp a za to mi případná "vícepráce" stojí  :kol-28: 

• Autor

Musel jsi je ohýbat ty SPZ?

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.