Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

U nás má jeden kolega v práci toho Kvačkaje, už třetího. Je s ním spokojenej, ale mění auto každé dva roky :D Oni do toho dávají snad jeden benzínovej a jeden naftovej motor, myslím 1,6ku. Ukazoval mi to, ale je to malé auto, nemá to velký kufr a vzadu je také málo místa. Tak oni jsou sami dva, takže OK.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

ja nebrecim, me se pathfinder libil auzival jsem si ho a hodne... akorat se pak proste zacal sypat.

quashqai se mi taky libi, ale co jsem videl, tak ho vsichni taky tocily po dvou trech letech protiuctem...

Vloženo

Hoši, brečíte, ale špatně. Nebýt Renaultu, už by tady Nissan dávno nebyl...

On by přežil, ale jen v Japonsku si myslím já. Nikdo Ghosnovi neupíra záchranu, manager je to schopnej, ale ty auta pod ním sou většinou pro fanoušky jako já hrůza a s tím proč sem tu značku měl rád nemají moc společného. Čest sportovní divizi, která produkuje furt jedny z lepších kousků.

Vloženo

Jj, GTR je porad spica, rucne montovane motory. Spec.pro GTR je montuje 12 lidi a nesmi to delat nikdo jinej. Je to u nich jako se Sushi, nez je muzes zacit delat, nehdriv 10 let do nich varis rejzi atd. nez se stanes mistrem a tak je to i s tema motorama. :D

Vloženo

Nejlepší Pathfinder byla Navara a nejlepší Navara byl americkej Frontier se 4,0 V6... Dravec to úplně nebyl, ale v téhle úpravě se mi stim jezdilo velmi dobře  :kol-135:

post-4531-0-90117100-1422135582_thumb.jp

• Pozitivní 1
Vloženo

Kokto pekne, akorad bych k tomu potreboval jeste 200 koni. A navic strah z kazdeho obrubniku nebo hroudy snehu na silnici jsem si dost uzil s standart O1, tedy nic pro me. Preci jen mit Rapid s podvozkem SUV ma i sve vyhody.

Vloženo

CSR má pěkné ty tuning díly na všachna auta, stejně tak Rieger. Petře, není to o rychlosti, je to o optickém tuningu, každej se za tebou otočí a můžeš jet klidně 40km/h  :kol-47:

a je to o penězích, tahle sranda na celé auto tě s lakem vyjde na 25000,- jinak je to pěkné...

Vloženo

To sice jo, ale kdyz me pak napraska kdejakej Clintuv dehet, tak je to spis k smichu. Ja tvrdim ze to ce je videt z venku musi taky vykonove odpovidat tomu co je uvnitr.

Vloženo

No jestli to je duvod k reklamaci vubec. Muze se za standartni situace prodluzovat draha rucni brzdy? Kdyz tam jsou samostely a meli by to jako furt vyrovnavat.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...