Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 pathfinder jsme meli v byvale praci a je pravda ze po necelyhc 100tkm se zacal sypat. ale co to dela i clintova octavia :-D michalRR diky budu rad za info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Sype se všechno...záleží na kusu, kdo co trefí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 presne tak, musis si vybrat auto ze stredy a podle dalsich podobnych parametru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Hoši, brečíte, ale špatně. Nebýt Renaultu, už by tady Nissan dávno nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2015 (editace) U nás má jeden kolega v práci toho Kvačkaje, už třetího. Je s ním spokojenej, ale mění auto každé dva roky Oni do toho dávají snad jeden benzínovej a jeden naftovej motor, myslím 1,6ku. Ukazoval mi to, ale je to malé auto, nemá to velký kufr a vzadu je také málo místa. Tak oni jsou sami dva, takže OK. Editováno: 24. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 ja nebrecim, me se pathfinder libil auzival jsem si ho a hodne... akorat se pak proste zacal sypat. quashqai se mi taky libi, ale co jsem videl, tak ho vsichni taky tocily po dvou trech letech protiuctem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Hoši, brečíte, ale špatně. Nebýt Renaultu, už by tady Nissan dávno nebyl... On by přežil, ale jen v Japonsku si myslím já. Nikdo Ghosnovi neupíra záchranu, manager je to schopnej, ale ty auta pod ním sou většinou pro fanoušky jako já hrůza a s tím proč sem tu značku měl rád nemají moc společného. Čest sportovní divizi, která produkuje furt jedny z lepších kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Nejde jen o manažera, pokud se nemýlím, tak Renault koupil dost velký podíl v Nissanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Jj, GTR je porad spica, rucne montovane motory. Spec.pro GTR je montuje 12 lidi a nesmi to delat nikdo jinej. Je to u nich jako se Sushi, nez je muzes zacit delat, nehdriv 10 let do nich varis rejzi atd. nez se stanes mistrem a tak je to i s tema motorama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 jo, ale u nich to funguje, u nas nekdo nastoupi a za 10 dni je mistr a dela to nejdulezitejsi - i kdyz blbe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Nejlepší Pathfinder byla Navara a nejlepší Navara byl americkej Frontier se 4,0 V6... Dravec to úplně nebyl, ale v téhle úpravě se mi stim jezdilo velmi dobře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Kurva to je parada. No ja zas ceksm na zitrek - sportka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 držim palec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 tady máš Petře tuniiiiiiing www.tuningoptika.cz/www-tuning-shop-cz/eshop/34-1-SKODA/444-2-RAPID\ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Kokto pekne, akorad bych k tomu potreboval jeste 200 koni. A navic strah z kazdeho obrubniku nebo hroudy snehu na silnici jsem si dost uzil s standart O1, tedy nic pro me. Preci jen mit Rapid s podvozkem SUV ma i sve vyhody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 johnny tak to je fakt bomba petrrr rapid je rychlovuz a ne SUV kokta, to cos mi poslal vypada pekne, ale ta cena to je nesmysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 koukam, ze Clintovi to o vikendu nejak nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Hi, neni ve sve kuzi od te doby co musi cuchat dehet. Ted jezdi po vrakacich a shani zanovni zimni pneu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 (editace) ja bych koupil plecháče k těm letním 18" to mě připomíná že musím kupit letnáky. Editováno: 24. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 CSR má pěkné ty tuning díly na všachna auta, stejně tak Rieger. Petře, není to o rychlosti, je to o optickém tuningu, každej se za tebou otočí a můžeš jet klidně 40km/h a je to o penězích, tahle sranda na celé auto tě s lakem vyjde na 25000,- jinak je to pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Jinak na tom seznamu pisatelů už snad ani nikdo jiný než naši členové clubu není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 To sice jo, ale kdyz me pak napraska kdejakej Clintuv dehet, tak je to spis k smichu. Ja tvrdim ze to ce je videt z venku musi taky vykonove odpovidat tomu co je uvnitr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 (editace) Kluci mechanici, Pancho, Ozi a spol. co se vyznate, mrknete prosim sem a poradte co s tim, popr. co si o tom myslite. Diky http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/131274-Ruční-brzda#entry2000672 Editováno: 25. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Petriku proč to resis? Reklamace ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 No jestli to je duvod k reklamaci vubec. Muze se za standartni situace prodluzovat draha rucni brzdy? Kdyz tam jsou samostely a meli by to jako furt vyrovnavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky