Petrrr Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ale jo, jde to. Na nákupy do Kauflandu na akce z letáku to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Problém spíš vidím v tom, že o tom zloděj neví a tak ho to nemůže odradit od provedení loupeže. No a pak otázka, zda chci to auto třeba už nebourané zpátky. Jestli není lepší, když už je zmizeléKdyž to mas označené tak je to stejný jako jiný alarm, ale na rozdíl od zámku zpátečky to aspoň trochu přitahuje pozornost...Ozi, musíme prodloužit ten interval ostřiku světel Sem po tejdnu dolejval ostřiky a ani sem nejezdil Není problém Petrrr, Docela i souhlasim, ale jeste bych doplnil, ti co bydli mimo Prahu, projektuji, maji dite, zaplacene bydleni a noveho Rapida... sen kazdeho Prazaka. Kolik stojej sluzby? 100kc na hodku elektrikar, v Praze 600 nejlevnejsi + doprava (obvykle jednou tolik, co mu vysolis za praci) Clinte, Teorie dobra, ale zapominas, ze 90% Octavii zabezpeceni ma, takze uz moc neni co vybirat... navic staci trocha dusiku a maly kladivko... cca 10 sekund? Uz jsi nekdy videl krast auto? Hodne kradezi je ve dne, neni to tak podezrele. Ale souhlasim, minimalne pro ten pocit. Dusík je nesmysl, nejvíc aut ukradnou na odtahovkach co říkal ten policajt, je to nejsnazší a nejméně napadne...Tomikovi sem to vypnul uolnrJe to stejne jako u O2 nebo se to nějak vic hledá? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 ještě 6 válců konečně pěkný auto na vzhled od škodovky. http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-superb-2015-tohle-je-ona-unikla-prvni-fotka-celeho-auta/ Na fotkach pusobi vetsim dojmem. Potkal jsem dva na D11 a pocitove mi prisli mensi v porovnani s predchozi generaci. Ale... treba zdani klame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ono je rozdíl real fotka a naživo. Taky svou roli hraje barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Jo, pravda. Udajne ma na vsech rozmerech narust, ale opticky mi to tak neprislo. Oba, co jsem videl byli v cerne barve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) no ještě by mě zajímalo, jaká to je velikost kol. asi 18 nebo 19... Editováno: 17. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ja bych bral toho stareho Supa z videa, auto s dusi. Tenhle S3 bude tak akorad auto ne z dusi, ale auto se zavadama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) http://www.forbes.cz/pan-tank-ono-proc-u-nej-tankujete-levneji-a-jak-z-jedne-pumpy-udelat-34-dalsich/ a už zase brečí!!! http://auto.idnes.cz/skoda-superb-c9o-/automoto.aspx?c=A150216_110319_automoto_fdv Editováno: 17. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=361888&sId=&mId= Narozdil od aut tohle Korejci umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 SIII "Tím se plynule dostáváme k „simply clever“ řešením, kterých vůz nabízí celkem 29, z toho 23 je zcela nových. Za zmínku stojí například dvojice deštníků v předních dveřích (u řidiče černý deštník, u spolujezdce bílý slunečník), uchycení dvojice tabletů v zadní loketní opěrce, konektor USB a zásuvka na 230 V pro cestující vzadu. Dále odkládací přihrádka na tablet mezi předními sedadly, speciální držáky na PET láhve o objemu 0,5 litru, díky kterým si otevřete nápoj jednou rukou, možnost překlopit opěradlo spolujezdce vpředu nebo ochrana před načerpáním špatného paliva. Nechybí ani obligátní zelená škrabka na led ve víčku palivové nádrže." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) hlavne cas 10.03 tam je to nejlepsi Editováno: 17. Únor 2015, autor: PANCHO 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 A možnost si při jízdě pustit zvuk sportovní motoru nebo letadla. Já snad umřu.[emoji23] [emoji23] [emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 http://www.skoda-auto.cz/models/novy-superb/pages/prehled.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) a jeje, Octavie trochu jinak dorazila btw. Petrrr, korejci a neumi auta? zasmal jsem se ta 1.6TDi bude urcite trhak, stejne jako 1.4TSi do takoveho auta to bude jiste pecka "Naši inženýři dali vozu Superb do vínku nejmodernější bezpečnostní systémy – Lane Assist udržuje vůz v jízdním pruhu na dálnicích" - jsem zvedavej, jestli to bude stejnej shit jako v Octavii a nebo to konecne bude aktivni prvek Editováno: 17. Únor 2015, autor: Paradox.f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 tak uz s kolegou mame v praci druhou flasku vina za sebou a do rana jeste daleko,jeste asi dame jednu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 tezka zavist, bar uz mi zavrel a minibar uz jsem zmasakroval, a ted uz mam jen zizu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Takhle to vypadá a ted sem sel do skříňky pro třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Jinak ten kolega je Můj šéf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 ty voe jeste chvilku a pujdu k vam na brigadu... tady v tech debilnich bremach neni v okoli hotelu nic a vsude zaviraji brzo... jak dopadli noty? je to cajk, nebo je to pruser? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 noty? no proto pije:)) ted uz muze:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 na brigadu klidne muzes:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 no ty kraso, tak trochu jsem si to myslel, tak to uprimnou soustrast... po dnesku jsem rozhodnuty, ze bude muset bejt antik... aspon ze v nemecku neni omezena a tech 210 je tu legalnich... nu nic jdu se natahnout jsem unaven a zejtra mam super schuzku s rumunama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 I zásob jídla Máme dost 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Kam se hrabe Rkovej Golf a RSo... http://www.novinky.cz/auto/360578-ford-ukazal-focus-rs-ma-320-koni-a-pohon-4x4.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ty vole a bezpečnost práce ti pancho nic neříká? Pak nemají lítat laky z aut. A proč máš ten hadr na podlahu na klávesnici? Si jí poblil nebo co? Když chlastáš celej večer, jak pak pojedeš ráno domů, aby si taky nedonotoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky