Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Hele stránka 888!!! To je pěkné že? 666 je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Kluci vyserte se na to. Každý auto má to svoje, TDi vždycky bylo a bude se spalinami na tom hůře než benzíňák a to že Clint teď hodně pozměnil pohled na TDi to snad musíte pochopit všichni, má nové auto, je z něho nadšený, já kdybych teď domů přitáhl s 2.0 TSi RSkem, tak bych se tady taky rozplýval a na TDi bych si určitě vzpomněl s tím v čem bylo horší (Clinte s tím výfukem si děláš srandu ne? vždyť tam teď žádný koncovky nemáš )... Fakt je to kravina se tu hádat kvůli pitomoxtem... Clinte ty se trošku uklidni, buď rád za novou Octu a ať ti dlouho slouží, Pawouku ty zamhouři oko, uznej že někdy vyjedeš úplně zbytečně a čílíš se nad tím, nad čím bys mohl mávnout rukou, řekni Clintovi že prostě si za názorem stojíš, ale že si vyjel v nějaké slabší chvilce a za to se omlouváš a můžeme jet dál, přece to tu nezabalíme ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Ano? A četl jsi to tady pořádně? Asi ne. Nabídky na nulovou variantu tady ode mně jsou. Nikdo mi tady nebude vulgárně spílat. Já to také nedělám. Tečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Stringo: já neměním názory na TDI ani na TSI, už jsem o tom psal. Situace je taková, že TSI vypuští nyní do vzduchu více bordelu, než nejnovější TDI. Za tím si stojím a sám jsem si to ověřil (nekoukám na chemické složení, koukám, co mám na autě)...už jsem to psal. O koncovkách na TDI nebyla řeč Stringo, hovořil jsem o koncovkách na TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Clinte, Clinte, demagogie ti je koukám vlastní. Až si příště koupíš hybrid, tak zde budeš na něj pět ódy (jako to právě děláš s dieselem) a všechny svoje tvrdě hájené předchozí názory hodíš do koše. Na tvém místě bych spíš četl toto, abys věděl, co tě čeká. První dnešní reakce na můj příspěvek....nazval mě demagogem, aniž by pochopil můj příspěvek. O dalších se ani nebudu zmiňovat, o hadru na hlavu atd. A čím mi vyhrožuje? Použitím sprostých slov? To je směšné. Ódy na TDI? KDE?????????????????? Napiš a ukaž kde! Fakt to asi nemá smysl. Hoši mrzí mě to, moc mě to mrzí, ale já už ustupovat dál nemohu. Nevidím snahu od Pawouka, tak to asi jinak dopadnout nemůže. Měl jsem vás rád...a snad jste někteří byli i rádi se mnou. ....stránka 888...asi kritická. Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 A kde ti vyhrožuji použitím sprostých slov? Ty já nepoužívám, na rozdíl od tebe. Asi nechápeš ironii "Ódy..." (i když docela ostrou), ale to je fuk. Celém roky to tady taky děláš sám. A když to použije někdo proti tobě, tak se ti to nelíbí. O hrubém navážení se do některých jiných uživatelů ani nemluvím. Oni už na to ani nereagují (a dělají dobře). Každý si to v tomto vlákně může najít sám. Svůj názor, nebo připomínku, lze vyjádřit i bez použití vulgarit a urážek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 CLINTE: nedělej Máničku, urážejí se puperťáci, vždyť jsme dospělí chlapi ne??? PS: psal jsi že na TSI jsi leštil koncovky, zatímco na novém voze nemusíš nic leštit... no ale ty máš koncovky výfuku za nárazníkem zatočené k zemi, takže ani prostě nemůžeš mít nic zasviněného (neber to jako provokaci, jen mě to hned jak jsem přečetl příspěvek napadlo...) _______________________________________________________________________________________________________________________________ PAWOUKU: nikde jsem nenašel nějaké nadávky (kde je chyba nevím, jestli Clint něco upravil, nebo tys to smazal, fakt nevím, asi chyba v metrixu _______________________________________________________________________________________________________________________________ OBA DVA: Tak si to vyřešte po telefonu když je na sebe máte, nebo si jaeďte dát po tlamě do Krušovic, ale neblbněte tady, vždyť jsme dobrá parta podle mě, tak na co to hrotit ne? Vzpomeňte si na dobu, kdy jsme tady dávali čoud KOKTOVI!!! Taky se neurazil a hodně z Vás je rádo, že se tady na to nevykašlal a spoustě Vám něco na autě nakódoval a ještě určitě nakóduje... Tuhle patovou situaci bych vyřešil jednoduše...jděte si oba lehnout a zítra už prostě nic neřešte, teď sem nestíhám moc chodit, ale když už, tak je mi tu dobře a byl bych nerad, aby to tu padlo kvůli nějakým chvilkovým náladovým indispozicím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Za sprostá slova jsem se následně omluvil. Příspěvek 22155 myslím...už jsem to nevydržel. Neupravoval jsem nic, resp jen připisoval, ale nic nemazal. Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 CLINTE: nedělej Máničku, urážejí se puperťáci, vždyť jsme dospělí chlapi ne??? PS: psal jsi že na TSI jsi leštil koncovky, zatímco na novém voze nemusíš nic leštit... no ale ty máš koncovky výfuku za nárazníkem zatočené k zemi, takže ani prostě nemůžeš mít nic zasviněného (neber to jako provokaci, jen mě to hned jak jsem přečetl příspěvek napadlo...) _______________________________________________________________________________________________________________________________ PAWOUKU: nikde jsem nenašel nějaké nadávky (kde je chyba nevím, jestli Clint něco upravil, nebo tys to smazal, fakt nevím, asi chyba v metrixu _______________________________________________________________________________________________________________________________ OBA DVA: Tak si to vyřešte po telefonu když je na sebe máte, nebo si jaeďte dát po tlamě do Krušovic, ale neblbněte tady, vždyť jsme dobrá parta podle mě, tak na co to hrotit ne? Vzpomeňte si na dobu, kdy jsme tady dávali čoud KOKTOVI!!! Taky se neurazil a hodně z Vás je rádo, že se tady na to nevykašlal a spoustě Vám něco na autě nakódoval a ještě určitě nakóduje... Tuhle patovou situaci bych vyřešil jednoduše...jděte si oba lehnout a zítra už prostě nic neřešte, teď sem nestíhám moc chodit, ale když už, tak je mi tu dobře a byl bych nerad, aby to tu padlo kvůli nějakým chvilkovým náladovým indispozicím Já to zpětně nečtu, stejně ty příspěvky edituje, takže nikdo neví, co tam původně bylo, nebo nebylo. A nic jsem nesmazal (zatím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Jak jsem psal: jen jsem něco připsal, když mě ještě neco napadlo dodat. Nic se nezměnilo, nic jsem nemazal, formulaci slov ani vět jsem neměnil, zase mě obviňuješ? On Kokta na tom má také svoji vinu, když psal a smál se, že jsem měl motor zničenej už z fabriky....samozřejmě nesmysl, ale jako bych za to mohl, že se to takhle podělalo. Tahle situace kolem TSI a oleje mě dost psychicky ranila a není potřeba mi to tady neustále připomínat. Nikdo tady z nich tyto problémy neměl a tak ani nemůže vědět, jaké jsem měl lítání a vyřizování, co mě to stálo času a problémů. No a nakonec i 200tis na prodeji. Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 To tady nikdo nemůže vědět, cos tam změnil, doplnil, nebo upravil. Jen na této stránce nemáš jeden jediný příspěvek bez editace. Nemá to smysl. Nebudu už na nic reagovat, pokud to nepřekročí pravidla fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Nemá to smysl, pokud nebudeš mít jen trochu hrdosti říct třeba "sorry....ujelo mi to", nebo "TDI jsi nikde nevychvaloval, to jsem kecal".....Jestli ovšem jsi něčeho takového vůbec schopný. Ono se to občas mezi přáteli dělá. Všichni to tady vidí, mohou si to přečíst, mohou si vyhledat mé příspěvky a zjistit, jak to je. Já nejsem dieslovej, v duši stále benzíňák, i přes to, že TDI mám, ale jen z ekonomických důvodů a u důvodu, že jsem se na TSI spálil a hodně. Jsi schopen říct pravdu? (k těm korekcím...není problém se podívat na čas vydání příspěvku a na čas korekce) Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Tady je to jak na face.Nechte toho oba,nema to vyznam.nejde o nicmaz pujde o zivot pochopim ale tohle je fakt myslim pod uroven ne, dospelejch:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 a potom nemaji bejt valky.staci dva co neustoupi,a je to hned. Mejte rozum, kazdej mate trochu pravdu tak to uznejte a je klid. Ja rad jezdim na srazy a pokecam s vama a myslim ze i ostatni,Tak si roztrhejte obcanky a mir jo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Reportáž na ČT 1 o legalizování ukradených aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 jo to bych se docela podival ale pracuji:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Pro narovnání našich vzájemných vztahů, pro klid v našem klubu a pro uklidnění rozjitřených emocí, se tímto omlouvám Clintovi, za to, že některé moje dnešní příspěvky v tomto tématu pro něj vyznívají nepatřičně (urážlivě), ač tak nebyly myšleny. Zároveň tě také žádám, abys upravil tento svůj příspěvek do podoby hodné dospělých lidí a přehodnotil/přepracoval některé další nepatřičné komentáře v dalších příspěvcích. Děkuji. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 at JDOU EMISE DO PR.... http://www.autoforum.cz/bleskovky/bentley-s-42litrovym-v12-je-dokonala-bestie-spotrebuje-18-l-benzinu-za-minutu-videa/?utm_source=rss&utm_medium=direct&utm_campaign=rss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Ty jo,emotivní reakce. Clinte,ty se nestyď nebo neomlovej za to že máš dehet,benzín nebo nafta,vždyť je to jedno,hlavní je mít z toho auta radost! Jinak Hravec byl borec,sice byl hodně svůj,ale rozhodně byl přínosem pro toto fórum.Rád jsem mu oponoval a často jsem se bavil jeho diskuzema;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Pro narovnání našich vzájemných vztahů, pro klid v našem klubu a pro uklidnění rozjitřených emocí, se tímto omlouvám Clintovi, za to, že některé moje dnešní příspěvky v tomto tématu pro něj vyznívají nepatřičně (urážlivě), ač tak nebyly myšleny. Zároveň tě také žádám, abys upravil tento svůj příspěvek do podoby hodné dospělých lidí a přehodnotil/přepracoval některé další nepatřičné komentáře v dalších příspěvcích. Děkuji. Omluvu přijímám a jsem rád, že jsi se pochlapil cvrčku Já jsem se za svá sprostá slova již omluvil, bylo to jaksi v tom ajfru. Z příspěvku jsem sprostá slova vymazal. Tímto bych celou záležitost dnešního dne uzavřel a už se k ní nevracel. Je to poučení pro ostatní, že ne všechno je sranda a že některé věci mohou být pochopeny jinak. Zejména pro Koktu že..... Doufám, že se všichni uvidíme v březnu na "Čaji o páté", který naplánujeme společně. Pawouk mi ještě koupí 3 kofoly a já mu za to vyčistím brejle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Pánové, tak je to správne, tak to má byt ! Sic je to hospoda, ale nemusíme se v ní chovat jako v nějaké zaplivané čtyřce Takže na příštím sraze si to vyříkáme jako dospělí 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Jojo, kázeň a pořádek, tak to má byť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Ručně, stručně jako správní piráti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 presne tak, palec nahoru oboum:) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Trochu změním téma - doplňující foto ke včerejším běžkám : Dá se na tom celkem frčet... skoro jako ve Švédsku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky