treo Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 seat leon poráží O III , dostanete multilink za příplatek již od 90 kW..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 taky viz DCC a nabízejí i led interiér, tady to každej překopává Mutilink za příplatek pro jiné motory než 1.8 TSI,RS a 4x4 bude od 22KT/15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 njn to víš, strejda clint... no prej mají děti nebo co, tak prej si dají sraz někde mezi prahou a brnem, víc se musíš zeptat jirky s pašíkem ty si vůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 mimochodem, k tomu DCC. Je to sice dobrý zařízení, ale jezdím neustále na jeden režim a ten vůbec nepřepínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Soused si v létě přitáhnul z Reichu starýho Mergla, je na ně hodně ulítlej a tak ho dává do hromady (6ti vál). Jenže tohle mi už přijde kapánek ulítlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Tak to je vostrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Bohajeho, to se bojí, že mu nastydnou pneumatiky? :smich: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 hosi vy tomu nerozumite, to jsou rampy po vesnicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Pěkný auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 (editace) Chvíli jsem nad tím po pravdě přemýšlel a jediné co mě napadlo je, že se bojí otlačování pneumatik při delším stání vozidla na místě. Tím chci říci, že ty kola se do polystyrenu vymáčknou a zachovávají si lépe svůj tvar (domněnka). Ale až ho uvidím, tak ho poplácám po zádech a zeptám se ho Editováno: 2. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Pawouku to říká člověk co leští po každé jízdě Je to na otlaceni pneu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 (editace) Teda jestli narážíš na mě K.O.okto, tak jsi vedle jak ta jedle Asi ti pošlu jak teď vypadá moje oktávka, nepoznal bys ani, že je stříbrná Editováno: 2. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 otlaceni pneu neverim, jasnej najezd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 (editace) Nojo, takovej K.O.okta nezajede ani do garáže a dělá machra Editováno: 2. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 můj druhy domuv je servis škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 To souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Tak jsem nad tím K.O.ktovým autem přemýšlel a chyba bude jinde. Trknul mě Clintův soused. Má nastydlý auto. Takže šup na polystyrén a pod termo plachtu. Za týden by to mohlo být v pohodě. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Ten polstr pod kolama je super, až přijdou oblevy a noční mrazy, nepřimrznou mu gumy k bestu a kdykoli odjede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Základ jsou nohy (kola) v teple. To říkávala už moje babička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Zase chčiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 To musela bejt sranda, když na to najížděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 (editace) Takové auta (totálka vzoru K.O.octa) se pak krásně prodávají v bazaru jako lehce škrábnutá po starším majiteli, garážovaná: http://www.youtube.com/watch?v=2JIDNzLvjzE Editováno: 2. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 A nebo poškrábány čelní skla od strejdy clinta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 By mě zajímalo, jak ty odstraňuješ námrazu z čelního skla...dejcháš na něj, když už odmrazovač nezabírá? Než ti to zahřeje teplej vzduch, to bych včas do práce nedojel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Mám na autě plachtu, karymatku na čelním. Stačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky