Pawouk Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Asi budu na srazy jezdit nějakým korejcem, jako Radius. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Co tě přinutilo založit si účet na FB? Chtěl jsem se podívat na ten club Petrrr mu vyhrožoval, že ho odkrouhne Prej kdo nemá FB, tak neexistuje Jo tak něco tady proběhlo, tak to chci zkusit, co to je za hovadinu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) Petrr: hele s tou Z3 neuděláš fakt chybu, lepší mobil jsem neměl a navíc je vodotěsnej. Dokoupil sem i kolébku na bezdrátové nabíjení přes magnetický konektor, kožené pouzdro ti poradím. Je rychlej jako blesk, startuje okamžitě, nikde nic nevrže, pač není plastovej a display má luxusní Koupil jsem na MALL.cz Editováno: 23. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) Jinak bychom měli naplánovat pomalu březnovej "Čaj o páté" ve staronovém....čili na Lánech Můžete vkládat návrhy termínů. Editováno: 23. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Asi nějaký pátek? Co 20.3.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Napodobenina kůže je na S5 a je to hodně příjemné ...... nějak mi to vůbec nevadí. Ale pravda je taková že Samsungu se povedla moc S2 a pak S4 ....teď uvidíme co ukáže S6 .... tak max vysokou cenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Někdy blíž v březnu? ...ten Čaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Jak se tak dívám, tak pro mně je momentálně celkem jedno, který pátek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Tím lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Voda v tunelu Blanka poničila kabely za stovky miliónů, otevření se zřejmě znovu odloží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) Petrrr tady máš to pancéřování na Note 3 a je k tomu i neprůstřelné sklo na display. (Za příplatek) Prodávají na Amazonu. Je i pro 3,4 a jà nevím. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00GYD782A/ref=redir_mdp_mobile/176-0673767-7408008 Editováno: 23. Únor 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Já půjdu do Note 4. Note 1 je už jetej a má malý display :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Nějaký kolaps fora? Nějak jsem se sem nemohl dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Kurva, nejak to blbne i pres Tapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Pawouku bez tam nekam k tem serverum a kopni do nich. Za to si tady platime. Mam abstak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Hihi, copak si tady platíš, když nejsi člen SkodaHome Klubu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Nějakej upgrade nebo co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 To ne, ale nějaký problém s ukládáním session. Co to je, netuším. Ale prý se sem šlo dostat, pokud jsi nebyl přihlášen. Což jsem nějak nezkoušel. Tak hlavně že už je to OK. Spameři se nemůžou dočkat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Sakra sem se v práci tak nudil jak to tu nejelo :-D .... alespoň jsem si teď vyměnil kompletně LED v interiéru krom teda předního stropního osvětlení, na které teď hledám návod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/127476-led-interi%C3%A9rov%C3%A9-osv%C4%9Btlen%C3%AD/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Přesně to je to VIDEO :-) díky ti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 (editace) Mno konečně, i když to nějak dlouho trvá a z Tapatalcu mi to nejde stejně Dneska byl pro Petrrra smolnej den, divím se, že ještě nepsal a nepopsal tu story, jak rozházel ráno schválně na přechodu ty přecházející cikánské děti jako kuželky, hotovej masakr, bylo to i na Nově....prej má video, tak sem zvědavej. Editováno: 24. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Jedu přes TT a ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Pawouku s tím placením to byl fór. Zde slíbené ( Clintem) to video. Jinak bych poprosil, nikde to nikam nedávejte, ještě to není uzavřené. Ten klučina se podruhé narodil, a já taky, páč jsem dnes nedostal z toho všeho infarkt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 No twl, tohle nechci nikdy zažít. Co kluk? Má jen silniční lišej, nebo něco víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky