Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Co tě přinutilo založit si účet na FB?

Chtěl jsem se podívat na ten club

Petrrr mu vyhrožoval, že ho odkrouhne :D  Prej kdo nemá FB, tak neexistuje ;)

Jo tak něco tady proběhlo, tak to chci zkusit, co to je za hovadinu :-)

Vloženo (editace)

Petrr: hele s tou Z3 neuděláš fakt chybu, lepší mobil jsem neměl  a navíc je vodotěsnej. Dokoupil sem i kolébku na bezdrátové nabíjení přes magnetický konektor, kožené pouzdro ti poradím.

Je rychlej jako blesk, startuje okamžitě, nikde nic nevrže, pač není plastovej a display má luxusní ;)

Koupil jsem na MALL.cz

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Jinak bychom měli naplánovat pomalu březnovej "Čaj o páté" ve staronovém....čili na Lánech ;)

Můžete vkládat návrhy termínů.

Vloženo

Napodobenina kůže je na S5 a je to hodně příjemné ...... nějak mi to vůbec nevadí. Ale pravda je taková že Samsungu se povedla moc S2 a pak S4 ....teď uvidíme co ukáže S6 .... tak max vysokou cenu :-)

Vloženo

To ne, ale nějaký problém s ukládáním session. Co to je, netuším. Ale prý se sem šlo dostat, pokud jsi nebyl přihlášen. Což jsem nějak nezkoušel. Tak hlavně že už je to OK. Spameři se nemůžou dočkat. :kol-28:

• Pozitivní 1
Vloženo

Sakra sem se v práci tak nudil jak to tu nejelo :-D .... alespoň jsem si teď vyměnil kompletně LED v interiéru krom teda předního stropního osvětlení, na které teď hledám návod :-)

Vloženo (editace)

Mno konečně, i když to nějak dlouho trvá a z Tapatalcu mi to nejde stejně :(

Dneska byl pro Petrrra smolnej den, divím se, že ještě nepsal a nepopsal tu story, jak rozházel ráno schválně na přechodu ty přecházející cikánské děti jako kuželky, hotovej masakr, bylo to i na Nově....prej má video, tak sem zvědavej.

Vloženo

Pawouku s tím placením to byl fór. Zde slíbené ( Clintem) to video. Jinak bych poprosil, nikde to nikam nedávejte, ještě to není uzavřené. Ten klučina se podruhé narodil, a já taky, páč jsem dnes nedostal z toho všeho infarkt.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...